Pockal by som s predlzenim aspon do polovice sezony. V pripade presvedcivych vykonov v LM moze dostat novu zmluvu, ale ked to bude po 3x fiasko tak uz by tu nemal pokracovat.
Můj osobní názor je, že pokud Xavi zásadně nezmění svůj pohled na dnešní fotbal, tak z dlouhodobého hlediska nemá šanci uspět. Za mě je až příliš zaseknutý v minulosti, kdy se snaží prosadit něco v čem hrál kdysi on sám, ale to už je pryč. A navíc se rozhodně už nedá říct, že máme slabý kádr.
Já bych s prodloužením smlouvy určitě počkal po výsledku v základní skupině LM.
Herný prejav je rovnaký, akurát dostal plno hráčov, čo Koeman napríklad nedostal... Len tí zachraňujú veľakrát tragickú hru. Malo by sa počkať až do konca sezóny.
Janči nedá mi to , ale tragická hra je náš herný štýl . Na 3 a viac gólov sa nezmôžeme , 70 min prihrávky našemu brankárovi a obrancom to už nieje fotbal . Nedá sa to sledovať. Stačí vyhrať 1:0 možno remíza a k tomu 5 kariet to je náš štýl hry
Herný štýl sa dá zmeniť a adaptovať. Hra sa mení, menia sa hráči. Ancelotti je dinosaurus, ktorý trénuje koľko? 30 rokov a keď bolo treba, tak sa menili potrebné veci. Minulý rok 4-3-3, tento rok 4-3-1-2. A ide sa. Nemá hrot? Vyriešil. Čo robí Xavi? Hralo sa 3-4-2-1. Gavi nie je kridlo, ani Pedri. Balde je síce ofenzívny, ale nie je to krídlo. To bol zápas s Getafe. S Cadizom to isté. Zase 3-4-2-1. Najlepší záložník utopený na ľavom stopérovi. Gavi a Pedri zase ako keby podhroty pod Lewom a nie sú schopný mu dať loptu do 16tky a Lewa hral prakticky nižšie ako Yamal. Nefunguje to a napriek tomu žiadne zmeny. V tomto utopenom systéme, ak sa tak plánuje hrať ďalej, tak dať Atleticu Gaviho, Simeone s ním spraví poriadok a zobrať Felixa. A on môže byť ten podhrot pod Lewom a bude platnejší ako Gavi.
Aktuálne by som zmluvu určite nepredlžoval. Počkal by som do zimy a na základe toho ako na tom budeme rozhodol čo ďalej. Samozrejme veľký podiel na prípadnej novej zmluve by mali výsledky v LM. Ak by sme nepostúpili zo skupiny tak by mal Xavi okamžite skončiť.
Já bych s prodloužením smlouvy určitě počkal po výsledku v základní skupině LM.