Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2023-08-22 13:11:35
Koukám loňská špatná sezóna Torrese zapomenuta. Ono spíš jde o to zbavit se Fatiho platu. Jinak výkonnostně za poslední min rok Fati > Torres.
2023-08-22 13:26:06
Presne u Fatiho ide o zbavenie sa platu. Ale z hernej stranky je Fati gólovejší ako Abde a góly nam sakra budu chýbat v tejto sezóne. Ideal predaj Abdeho a z Fatiho strany také gesto ako zníženie platu, resp. pozmenenie platu viac na bonusy, aby sa to odvíjalo viac od jeho výkonov.
2023-08-22 13:51:25
Félix nám nemá čo dať a predaj jedného z dvojice Fati - Abde na úkor jeho príchodu by bola veľká chyba. Pokiaľ máme niekoho kúpiť tak nech je to kvalitné krídlo a Félix.
2023-08-22 14:57:00
Jestli opravdu chtějí Felixe, tak za Abdeho. Kdyžtak minimálně za 30m+zpětný odkup. Doufám, že se nenecháme odrbat, protože toto není nutný prodej. Byl bych radši, kdyby tu zůstal do zimy a pak uvolnil místo Roquemu a ne Felixovi. Myslím, že mezi Abdem a Felixem nebude v kvalitě velký rozdíl. Po příchodu Roqueho(s felixem v týmu) by musel zase někdo odejít.
2023-08-22 15:05:12
Bezpodmienecne predat Fatiho alebo mu dat ultimatum, aby isiel na 1/2 plat s okamzitou platnostou. Pritlacit na neho najviac ako sa da, pretoze ma plat ako svetova hviezda a vykony ako hrac za zenitom. Nevie ist do kombinacie, sebci, nepracuje pre tim. Nerozumiem, naco sa mu dvihal pred 2 romi plat 🤦‍♂️ Predat s pravom spatneho odkupu za vyhodnu cenu alebo s % z dalsieho predaja.

Kazdopadne si vsak myslim, ze keby raz odisiel, uz sa spat do klubu nevrati a myslim, ze sa nikde ani poriadne nepresadi. Za mna skoncena kapitola, zial, kvoli zraneniam ma po lepsej kariere, no tak uzasny hrac, ako sa tu ospevuje nebol nikdy. V 1 na 1 nevynikal, cistokrvne kridlo tiez nie je a jedine co mu ide, ze ma dobru strelu a mal (uz zdaleka nema) dobry vyber miesta.