fati minulu sezonu bol nie ze nulovy, on bol mínusový. posledne dva zapasy ked prisiel tak to oživil ale ferran bude platnejsi hráč. predal by som abdeho, ale keby to je medzi fatim a ferranom tak jednoznacne fati preč.
Fati bol produktivnejši ako Ferran v minulej sezóne. Tieto nazory sa budu meniť počas sezóny. Ferran msl lepši začiatok, Fati môže mať lepší koniec sezóny.
mozno bol, ale netreba zabudat na ferranov prvy pol rok. vtedy ukazal v com je silny, len mal zle zakoncovanie. teraz vyzera ze to je iny hrac, z fatiho nemam pocit ze moze byt taky dôležitý.
Netreba zabúdať že pri hre 4-3-3 potrebuje aby aj útočník pomohol zálohe a obrane ...a fatí je na prechádzke ako keby bol Messi ....ferran aspoň bojuje .... A že fatí bol produktívnejší je tiež neisté nakoľko liga + Európa bol fatí 7+4 a ferran 7+3
Presne u Fatiho ide o zbavenie sa platu. Ale z hernej stranky je Fati gólovejší ako Abde a góly nam sakra budu chýbat v tejto sezóne. Ideal predaj Abdeho a z Fatiho strany také gesto ako zníženie platu, resp. pozmenenie platu viac na bonusy, aby sa to odvíjalo viac od jeho výkonov.
Félix nám nemá čo dať a predaj jedného z dvojice Fati - Abde na úkor jeho príchodu by bola veľká chyba. Pokiaľ máme niekoho kúpiť tak nech je to kvalitné krídlo a Félix.
Jestli opravdu chtějí Felixe, tak za Abdeho. Kdyžtak minimálně za 30m+zpětný odkup. Doufám, že se nenecháme odrbat, protože toto není nutný prodej. Byl bych radši, kdyby tu zůstal do zimy a pak uvolnil místo Roquemu a ne Felixovi. Myslím, že mezi Abdem a Felixem nebude v kvalitě velký rozdíl. Po příchodu Roqueho(s felixem v týmu) by musel zase někdo odejít.
Bezpodmienecne predat Fatiho alebo mu dat ultimatum, aby isiel na 1/2 plat s okamzitou platnostou. Pritlacit na neho najviac ako sa da, pretoze ma plat ako svetova hviezda a vykony ako hrac za zenitom. Nevie ist do kombinacie, sebci, nepracuje pre tim. Nerozumiem, naco sa mu dvihal pred 2 romi plat 🤦♂️ Predat s pravom spatneho odkupu za vyhodnu cenu alebo s % z dalsieho predaja.
Kazdopadne si vsak myslim, ze keby raz odisiel, uz sa spat do klubu nevrati a myslim, ze sa nikde ani poriadne nepresadi. Za mna skoncena kapitola, zial, kvoli zraneniam ma po lepsej kariere, no tak uzasny hrac, ako sa tu ospevuje nebol nikdy. V 1 na 1 nevynikal, cistokrvne kridlo tiez nie je a jedine co mu ide, ze ma dobru strelu a mal (uz zdaleka nema) dobry vyber miesta.
Kazdopadne si vsak myslim, ze keby raz odisiel, uz sa spat do klubu nevrati a myslim, ze sa nikde ani poriadne nepresadi. Za mna skoncena kapitola, zial, kvoli zraneniam ma po lepsej kariere, no tak uzasny hrac, ako sa tu ospevuje nebol nikdy. V 1 na 1 nevynikal, cistokrvne kridlo tiez nie je a jedine co mu ide, ze ma dobru strelu a mal (uz zdaleka nema) dobry vyber miesta.