Janko a jeho pesimisticky pohlad na svet diel č.356...schválne daj tie 16r mega hviezdy, o ktorých v 20r ani pes neštekol...celkom som zvedavý na tie mená čo ti behajú po hlave 🤟
To neviem, tak dlho tu s vami nediskutujem a klamať alebo krivdiť mu určite nechcem...ale z toho čo som tu registrovaný a čítam/komentujem, tak podľa mňa to musí byť jeden vážne nešťastný človek zo života akým žije...svojím spôsobom mi ho je aj ľúto a ľudí jemu podobních 🤥
Chlapi ... jano_1987 je madridský trol co je zamilovaný do deníku Marca a i informace z tohoto plátku Mordoru zde dokáže dezinterpretovat tak, aby to na tomto fóru mohl rozeštvávat. Tak od něho proboha neočekávejte jediný kladný příspěvek na Barcu. Osobní setkání z očí do očí ze strachu odmítl, takže to bude podle všeho nějaký narušený chcípáček ... Nedá mi to a kdyby přecejenom náhodou v sobě našel kousek hrdého chlapa nebo na sobě za tu již pokročilou dobu ve fitku zapracoval ... kontakt na mne +420604845528, hanumangym@protonmail.com Jakékoliv místo na SR není problém a termín určitě vybrat také zvládnem ... Zn. Odborná a zasvědcená diskuse předem zajištěna.
Vadí vám realita? Každý rok sa píše o 16-17 ročnom novom Messim, Ronaldovi, Neymarovi, Iniestovi atď. Koľko ich ozaj prerazilo? Len Barcelona mala Krtica, Nico mal byť nový Busquets, kto si pamätá na Robinha? Dele Alli, Halinovic, Januzaj, Saviola, Jovic, Kerlon, Kleberson, Assulin, Quaresma, Babel, Francis Jeffers, Ibrahim Afellay, Jack Rodwell, Giuseppe Rossi, Guti, Ravel Morrison,
Alexandre Pato, Hachim Mastour. Všetko sú to wonderkids a kde sú? Na väčšinu z nich si ani nespomeniete a to ma určite všetci nenapadli. Yamal môže nová hviezda, tak isto môže skončiť ako Krtic. Alebo skončí ako Roberto. To že väčšina má zakaždým ružové okuliare nie je môj problém. Aj Fati mal byť nový Messi. Zatiaľ to vyzerá bledo s ním. Nie pre to, čo sa mu stalo, ale pre jeho prístup.
Hanuman: myslím že aj minule som odmietol ponuku, neviem či tvoju náhodou a aj som to vysvetlil prečo. Nemám potrebu sa osobne stretávať. Ani telefonovať. Za svojím názorom si stojím. Nič to nezmení ani to, že keby sme sa stretli, že ma na mieste zmlátiš, lebo si väčší a silnejší, alebo prídete piati naraz. Možno sa budeš cítiť viac ako muž, zdvihne ti to ego, ale to je tak všetko.
Pred 1,5 rokom prichádzal Torres ako spasiteľ, aspoň tak to videla značná časť prispievateľov. Teraz ho chcú hnať bičom z klubu. To isté Umtiti, Lenglet, Dest, Garcia atď...
jano_1987. Velký souhlas s tebou. Ještě bych doplnil F. Adu, který měl být "nový" Pelé. Můžeme mu držet palce, Xavi by mu měl dávat prostor pro rozvoj a to je asi tak všechno.
Hanuman: Každý má možnost říct svůj názor. Kdo seš, že ho tady chceš někomu upírat? Určitě tady s tebou nechce diskutovat za celý den. Mluvíš o druhých a sám by jsi potřeboval Chocholouška podle tvého příspěvku.
Janko, realita nikomu nevadí, za ňu sme predsa všetci radi a vďační...mne vadia kecy...to že sa každý rok píše o niekom, že bude nový Golonka a Pállfy je pochopiteľné, keďže aj novinári/bulvár musia z niečoho žiť...poďme teda k tej realite a zopár menám z tvojho zoznamu (priznám sa niektorých ani nepoznám - Mastour, Morrison, Assulin, Jeffers)..."zadanie" si dal HVIEZDA V 16R A V 20R NIKTO ANI PES PO ŇOM NEŠTEKNE...Robinho do 21r hral za Santos, v 23r prestup do RM, v 25r prestup do MC, kde zažil asi vrchol, následne prestup do AC Miláno, kde hral až do 30-31r, potom prestup naspäť do Santosu (TREFA MIMO 16-20r), Dele Alli do 18r hral za Milton Keynen Dons, v 19r prestup do Tottenhamu, kde mu išlo do 23-24r (hodnota okolo 100M), v 25r prestup do Evertonu a následne v 26r do Besiktasu (TREFA MIMO 16-20r), Halilovič hral do 17-18r v Diname Záhreb, v 18r prestup do Barcy B, v 20r presun do Barcy, kde sa neuchytil a postupné hosťovania až k dnešným 27r a hranie za Fortuna Sittard (TREFA MIMO 16-20r)...mohli by sme pokračovať ďalšími, ale toľko času zase nemám...s kým by som ako tak s tebou súhlasil je Krkič, ktorý v 16r žiaril v Barce B, následne v 17r presun do Barcy, kde vydržal až do 20-21r (163z 41g 19a - not bad), potom prišli hosťovania v AC Miláno, AS Rím, Ajax..v 23r návrat do Barcy, kde sa už neuchytil a teraz v 32r viemem že už futbal ani nehrá...POINTA prečo sa takto rozpisujem, aby si si uvedomil, že Yamal má čerstvých 16r (debutoval v A-čku ako 15r), nepostrehol som žiadne porovnávanie s Messim, Pellém, Šatanom (možno sa mýlim) a ten chlapec hral v základe za Barcelonu, kde podľa mňa a podľa mnohých nesklamal, ba naopak patril k tým najlepším na ihrisku...navyše nikto z tvojich hore uvedených mien som nepostrehol, že by hral za Barcelonu v čerstvých 16r základ ("možno" v Diname Záhreb/Milton KD áno, ale nebudeme porovnávať Dinamo/Milton KD s Barcelonou pri všetkej úcte k ním, že nie?! - aspoň na tom sa spolu zhodneme dúfam!!). Preto záverom dodám, že ako FANÚŠIKOVIA BARCELONY, ktorí chodia diskutovať na fórum Barcelony, sa tešme, že máme takýto talent "doma" a pracujeme s ním...s hejtami si teda počkaj do tých jeho 20r, keď už si zadal takúto škálu hodnotenia 16-20r, ešte má stále 4r aby teba JANKA presvedčil o svojich kvalitách. Božteky, cmuk, cmuk, papa a pekný deň prajem.
Aha, takže podľa teba svetový talent môže vyrásť len v Barcelone. Ak debutuje napríklad v Záhrebe, tak je to nič... chudák Modric napríklad.
Keby Barcelona nebola v exkrementoch, v ktorých je teraz, myslíš, že by Gavi, Pedri, Fati, Balde, Yamal, Nico dostali šancu? Ja si to nemyslím, kúpil by sa špičkový hráč.
Mimochodom, ja som tu nič nehejtoval, bola to len poznámka, že je to 15 ročný hráč a nikto nevie, ako to s ním dopadneme. Môže sa mu zadariť, môže vyhorieť. 15 ročný hráč nemá čo robiť medzi dospelými. Pozri si 30 najmladších hráčov debutujúci za Barcelonu od roku 2000. Veľa úspešných hráčov tam nenájdeš. Teda hráčov, ktorých by si pokladal za hodných Barcelony. https://www.90min.com/...
Matie - Oceňuji tvoji argumentační snahu na jano_1987, ale vzhledem k vlasním zkušenostem s ním ti předem píšu, že je to marné a tak ti chci ušetřit snahu i čas. Já nereagoval na jeho kontrétní příspěvek a názor výše, ale na jeho příspěvky zde obecně a rozvíjející diskusi o nich. Které jsou VŽDY vůči Barceloně negativní (s některými i souhlasím) a velebící hráče a politiku Realu. Když už je věcně zatlačený do kouta, třeba výzvou k uvedení relevantího zdroje, tak přestane reagovat, nebo úplně změní téma a podstatu diskuse. Jeho nejoblíbenější pohádka je o platu FDJ, kterou tu neustále opakuje. Vypisuje k tomu nesmyslná čísla a mraky plků, ale nikdy neuvede odkud je vzal, nebo kdo a kdy dané informace zveřejnil. Vždy jen napíšeš, že je to potvrzené a pořád dokola a dokola ty nesmysly opakuje, ale nikdy nenapíše kým, kde a kdy. Proč nemůže napsat, že dané informace a čísla zveřejnil někdo z renomovaných zdrojů jako David Ornstein, Matteo Moretto, Toni Juanmarti, Helena Condis, Alfredo Martinez, Fernando Polo, Rashad Rahman a odkázat na daný zdroj ? Proč ? Protože nic takového neexistuje ... Dodnes mi dluží udajně oficiální uvedení výše platu Viniciuse atd. atd. Podstatou všeho je, že smyslem jeho příspěvků není objektiní nebo subjektivní kritika, která může být i opodstatněná a pravdivá, ale rozeštvávat fanoušky Barcelony a diskusi zde na fóru. A nutno dodat, že se mu to i docela daří ... Vůbec nemá cenu na něj reagovat ... Tak toho trolla už nekrm !
Hanumam: odkaz na plat FDJ som dal. Zmietol si to zo stola, že nehodnoverný zdroj. Pritom ten istý zdroj bol hodnoverný pri iných platoch. Tento rok svieti pri FDJ ročný plat 37 miliónov, ale z toho 20 miliónov sú bonusy, ktoré môže a nemusí dostať. Navyše je v klube už 5. rok, takže nejaký ten vernostný bonus tam bude, bežná vec všade vo futbale. Ak vieš rátať, tak potom má základný plat 17 miliónov. Teda sedí, čo som písal o jeho plate. Ale prosím, kľudne ma obviňuj ďalej. Dodal som aj Viniciusov plat. To ti asi ušlo.
Môžem za to, že Barcelona robí kraviny a Real má rozum a robí väčšinou potrebné aj keď nepopulárne rozhodnutia? Nie. Aj City má dobrý manažment, aj Liverpool, Bayern, dokonca aj United sa zmenili a používajú rozum. Ktorý klub si mám teda vybrať, že spravil dobre, keď Barcelona zase niečo posrala a mohla to spraviť tak ako ten klub? Daj mi nápovedu. Budem za ňu vďačný. Nech môžete prestať plakať.
jano_1987 - Svoji opětovnou fabulaci jsi nemohl dokázat lépe 😂👍 FDJ Základní plat 37 mil./EUR/ročně + bonus 20 mil./EUR = 57 mil. EUR V příslušné legendě/vysvětlivce označené otazníkem "?" se JASNĚ píše "are not inclusive of bonuses" Základní plat NEZAHRNUJE BONUSY !!! Ale Jano kandidát na Abelovu cenu a Fieldsovu medailí (pokud nelže i o svém věku, protože se uděluje jen do 40 let) bude bonus hned ODEČÍTAT ! od základního platu 😂👍 Takže žádných 17 jak tady pořád donekonečna lžeš, ale jistých 37 a možných 57 mil./EUR. Dnes máš formu jak Barcelona a krásně si sám sebe přede všemi co to čtou usvědčil. 😂👍 Doplňuji usvědčující zdroj ať se všichni mohou na vlasní oči přesvědčit co jsi zač : https://www.capology.com/...
jano_1987 - Dále tvrdíš, že jsi zde poskytl odkaz na OFICIÁLNÍ zveřejnění výše platu Vinicia, o který jsem tě žádal pod tvými 3 příspěvky a o kterém jsi zde fabuloval v podobném duchu. Nebude tedy problém ho poskytnou pod tuto moji výzvu ... Ať to smáznem dnes vše najednou 😉
Chlapci muzu pridat rez neco z mych zkusenosti s janem 1987 ktereho naprosto miluju......v komentech nahore ho prisel zachranit jakysi Martin 77 s moji oblibenou hlaskou , ze kazdy muze napsat svuj nazor,voz take miluju , ze jako budeme na vsech koutech vist debility a pote z nas vsech tedy budou debilove. Pokusim se o malou rekonstrukci na dane tema napsane Martinem na obhajobu negativistivkeho a dementniho prirovnani Jana 1987 , ktereho jak znovu podotykam pro vsechny slunickare , miluju. Kdosi napise yamal se super , jano na to a muze to byt take pekny pruser , jak dokazuje napriklad Robinho a Saviola..... Odhledneme prosim od toho,ze zrovna tito dva fotbalisti udelali karieru jak hrom , ale budiz. Pojdme prosim pro Martin najet na tento narrativ v obecnem smyslu. Budeme tedy psat Martinovi zpravy na kazdy jeho koment , ze proc vokoliv pise , protoze uz odpolko muze byt mrtvy. Tedy nic nema cenu , protpze umrit muze jiz dnes. A podotykam , ze dukaz , ze kazdy umre je patrnejsi nez dukaz o yamalovi a robinhovi. Bude mit opravdu Martin 77 chut a souhlas s komentem , ze proc sem vlastne chodi , kdyz mu muze umrit cela rodina a vyhoret barak a nakonec ho prejede auto ? Muze mi prosim nekdo osvetlit jaky smysl ma psani takto pojatych komentu jen abych vyrabel opozici a musel napsat dementni tvrzeni ktery se muze stat ale take nemusi , jen at je spatne? Tomu rikam troll a bez okolku a ano Martine ma pravo napsat nazor i troll , jen si myslim ,ze ostatni maji pravo mu dat pesti 2 cm pred hubu....staci ulek...trollove vetsinou nemaji charakter a tedy nedrzi pohromade...nasili odsuzuji. Martine pokud vxzadujes obdobny druh komentu napis mi , za vhodnou uplatu obcas napisu ........ s nechuti v oku!!!!!!!!!!
Alexandre Pato, Hachim Mastour. Všetko sú to wonderkids a kde sú? Na väčšinu z nich si ani nespomeniete a to ma určite všetci nenapadli. Yamal môže nová hviezda, tak isto môže skončiť ako Krtic. Alebo skončí ako Roberto. To že väčšina má zakaždým ružové okuliare nie je môj problém. Aj Fati mal byť nový Messi. Zatiaľ to vyzerá bledo s ním. Nie pre to, čo sa mu stalo, ale pre jeho prístup.
Hanuman: myslím že aj minule som odmietol ponuku, neviem či tvoju náhodou a aj som to vysvetlil prečo. Nemám potrebu sa osobne stretávať. Ani telefonovať. Za svojím názorom si stojím. Nič to nezmení ani to, že keby sme sa stretli, že ma na mieste zmlátiš, lebo si väčší a silnejší, alebo prídete piati naraz. Možno sa budeš cítiť viac ako muž, zdvihne ti to ego, ale to je tak všetko.
Pred 1,5 rokom prichádzal Torres ako spasiteľ, aspoň tak to videla značná časť prispievateľov. Teraz ho chcú hnať bičom z klubu. To isté Umtiti, Lenglet, Dest, Garcia atď...
Keby Barcelona nebola v exkrementoch, v ktorých je teraz, myslíš, že by Gavi, Pedri, Fati, Balde, Yamal, Nico dostali šancu? Ja si to nemyslím, kúpil by sa špičkový hráč.
Mimochodom, ja som tu nič nehejtoval, bola to len poznámka, že je to 15 ročný hráč a nikto nevie, ako to s ním dopadneme. Môže sa mu zadariť, môže vyhorieť. 15 ročný hráč nemá čo robiť medzi dospelými. Pozri si 30 najmladších hráčov debutujúci za Barcelonu od roku 2000. Veľa úspešných hráčov tam nenájdeš. Teda hráčov, ktorých by si pokladal za hodných Barcelony. https://www.90min.com/...
Môžem za to, že Barcelona robí kraviny a Real má rozum a robí väčšinou potrebné aj keď nepopulárne rozhodnutia? Nie. Aj City má dobrý manažment, aj Liverpool, Bayern, dokonca aj United sa zmenili a používajú rozum. Ktorý klub si mám teda vybrať, že spravil dobre, keď Barcelona zase niečo posrala a mohla to spraviť tak ako ten klub? Daj mi nápovedu. Budem za ňu vďačný. Nech môžete prestať plakať.