"Podľa novinára sa uvažuje o hosťovaní s opciou na kúpu za približne 25 miliónov eur a táto opcia sa vraj stane povinnou, ak Barcelona postúpi do vyraďovacej fázy Ligy majstrov."
Dúfam, že toto nie je pravda a že vedenie to nejako lepšie vybaví, pretože ak nám dopraje los, tak postup do playoff LM je takmer istý a po posledných 2 rokoch už by som povedal,že by to mala byť pre klub aj povinnosť, ak sa chceme vrátiť na vrchol.
Akože so samotným prestupom Cancela som nadmieru spokojný, aj tých 25M je v pohode, len by bolo nice, ak by to nebolo takmer isté, že ho budeme musieť odkúpiť. Ak bude hrať dobre, tak kľudne nech si tých 25M berú. Aj tak je to momentálne najlepšie riešenie na RB prípadne LB. A hlavne už budú môcť Kounde s Araujom hrať na stopérovi
Cancelo momentálne zarába podľa kurzu 8,4 milióna v čistom ročne. Pre porovnanie, Gundo išiel z 4,7 milióna v čistom ročne na 9 miliónov v čistom. Myslíš, že pôjde nejak výrazne dole s platom?
Capology je asi nejlepší stránka na platy. Krásně jde si srovnat jednotlivé týmy, jak Barca přeplácí. Druhá věc jsou samozřejmě daně, které jsou všude jiné.
jano_1987 - Nespamuj tady, přehoď si to z Liber na Eura a radši ukaž byť jen náznak charakteru a omluv se všem, které tady přes rok fabuluješ ohledně výše platu FDJ. Na rovinu uveď, že fandíš Realu. Vždyť o nic nejde ... Jen to prostě normálně napiš, jako ostatní se kterými se tady normálně bavíme a není v tom žádný problém ... Naopak, všichni tak lépe pochopí smysl, že úplně všechny tvé příspěvky jsou jen negativní směrem k Barceloně (samozřejmě že někdy oprávněně a lze s tím i souhlasit) a co tím sleduješ, tak na to ať si každý odpoví sám ... Většina tady ví, že Captology, je to nejlepší nejkomplexnější z dostupného (přesto ne úplně dokonalé, hlavně co se týče aktualizace), to jen ty se chytneš trapného novináře z madridské Marcy a jeho jediného článku o platu FDJ a přes rok s ním tady oblbuješ lidi. Zasloužíš medaili, ale jen za nezdolnou vytrvalost, ale ne za neustálé opakování těch nesmyslů. Kolik lidí ti tady na to skočilo a teď si možná drbou hlavu ... Ale dneškem si překvapil i mne 😂 Při snaze podpořit svoje čísla, jsi dokázat nevyvratitelně přesně pravý opak a potopil sám sebe 🎩😂
Jano ty sa chytíš každej hlúposti čo napíšu novinári. Uveríš aj tým najhorším zdrojom zo Španielska. Keď si taký expert na všetko tak by si mal vedieť ktoré zdroje sú najlepšie a neveriť každej hlúposti predsa.
Každý sa z teba a z tvojich čísel smeje. My všetci si uvedomujeme že situácia je niekedy zlá a stále pretrváva ale nepotrebujeme to dennodenne riešiť číslami a hlúpymi poznámkami.
Hanuman, dal som tu tvoj obľúbený zdroj, porovnal som plat v čistom v €, čo mal podľa tvojho obľúbeného zdroja Gundo v City a čo má v Barcelone. Upozornil som som na čistý plat Cancela v City v €. Zmluvu má do 2027. Ak ho Barcelona bude musieť kúpiť, aspoň podľa toho, čo tu bolo prezentované, tak Barcelona si bude musieť pripraviť veľa peňazí na jeho plat. Sú 2 možnosti, ak by ho Barcelona musela kúpiť. Musí dodržať jeho stále aktuálnu zmluvu, alebo sa dohodnú na zmenách. Máš aj s tým problém? Super, daj si to na zoznam a odpusti si osobné útoky.
Tokyo: napriek tomu že je Barcelona kde je, denne sa tu píše, ako sa kúpi ten a hentem, ako si znížia plat, ako nepotrebný hráči odídu a podobne. Len tak lusknutím prsta. A teraz nehovorím o článkoch ale komentároch. Aj nedávno sa tu riešilo, že Destovi zrušiť jednostranne zmluvu a ten človek ani nevedel, čo to znamená. Sorry, ale keď niečo vyzerá ako hovno, smrdí to ako hovno, chutí to ako hovno, tak to hovno bude. A nebudem sa tváriť, že je to čokoládová rolka. Z môjho pohľadu, už rok sa hrá naprd futbal, bolia z toho oči, nelogické využívanie hráčov. To že sa vyhrá o upotený gól v 89. minúte proti Cadizu a Barcelona 2x vystrelila na bránu, tak prepáč, že neskáčem od radosti. A to nie je 1 zápas, to je už rok. Niekomu to stačí, výhra= hralo sa dobre. To že si niekto myslí, že pozerám negativisticky na situácie? Prosím, nech si to myslí. Ako statik si nemôžem dovoliť byť optimista, inak skončím v base. Musím teda brať do úvahy všetko čo je a pripraviť sa na najhoršie a rátať s tým. Určite nechceš aby ti optimista statik navrhoval statiku domu.
Berieš to až príliš vážne, v živote sú dôležitejšie veci ako riešiť toto. My fanúšikovia máme fandiť. A na riešenie problém sú tam v Barcelone.
Tiež ma to trápi aká je situácia a ako sa zle hrá ale beriem to športovo. Fandím v dobrom aj v zlom. To že tu budeš písať 2 stránkové príspevky s číslami z 3 učebníc tým sa nič nezmení a nevyrieši.
Fandím klubu, ale ekonomika nepustí. Je to faktor s ktorým ja osobne proste rátam a je to niečo, čo ovplyvňuje klub ako po športovej stránke a môže ho aj poslať do krachu. V niektorej staršej konverzácii mi niekto vytýkal, že Barcelona ročne zarobila vtedy nejak 780 miliónov, nepamätám si presne, že čo riešim, peňazí je dosť. Problém je ten, že Barcelona vyprodukovala ten rok stratu cez 100 miliónov. Rok predtým tiež. Ale to ho nezaujímalo, on videl príjem 780 miliónov a ak máš také príjmy, tak podľa neho nemôžeš skrachovať.
Tak isto aj s hráčmi. Podpísali dohodu s klubom. Napríklad Fati dostal nezmyselný plat po všetkých tých zraneniach. Aspoň podľa mňa. Ale nebudem tu naňho nadávať. Ten plat mu dal klub. Klub mu ho nemusel dať. Mohol ho predať, či nechať ísť zadarmo. Z môjho pohľadu klub spravil chybu. Ďalšia chyba, minulú sezónu Fati mal ísť hosťovať. Kľudne niekto z dola tabuľky, či niekto z 2. ligy. 2 roky nehral futbal, musí sa rozohrať, získať hernú prax, sebavedomie. Nejaký talent mal. Rok u nejakého druholigistu by mu pomohol aj futbalo, aj mentálne, keďže by nebol toľko na očiach verejnosti. Mal by okolo seba síce horších hráčov, ale mohol by vyniknúť a získať sebavedomie. Alebo by sa proste ukázalo, že na to nemá. Chápem, nie je to jednoduché, keď má zmluvu, ale chyba nastala v klube, že to dovolil túto situáciu.
Tak isto Yamal. Je super, že si zahral za Barcelonu ale má 15 rokov a 9 mesiacov. Kategórie U16, U17, U18, U21 a U23 majú svoj zmysel. Stále je to chlapec a nemá čo robiť v seniorskom futbale. Aj jeho fyzická konštrukcia na to nie je stavaná ešte a mentálne je to ešte teeneger. Teraz vynikol, lebo celý tím hral okrem FDJ kastrofálne a je nový a súper ho nepozná. Bude hrať pravidelne pol roka? Všetci už budú vedieť, čo na neho platí, čo neplatí a ako na neho. Lewa tiež pol roka to sypal a teraz? Čiastočne za to môže Barcelona, ale aj súperi už vedia ako na neho. Ak to nedáva Lewa, ako to asi psychicky bude pôsobiť na 15-16 ročného chlapca? Potrebuje čas a priestor. Ale ten sa v Barcelone nedáva. Teraz má obrovský hype, príde 3-5 zápasov za sebou, čo sa mu nepodaria a už ho budú vyhadzovať.
Ja to beriem vážne, niekto to beriem nejak bolo, nejak bude. Je to každého osobná vec.
Dúfam, že toto nie je pravda a že vedenie to nejako lepšie vybaví, pretože ak nám dopraje los, tak postup do playoff LM je takmer istý a po posledných 2 rokoch už by som povedal,že by to mala byť pre klub aj povinnosť, ak sa chceme vrátiť na vrchol.
Tu neni o čom.
Každý sa z teba a z tvojich čísel smeje. My všetci si uvedomujeme že situácia je niekedy zlá a stále pretrváva ale nepotrebujeme to dennodenne riešiť číslami a hlúpymi poznámkami.
Tokyo: napriek tomu že je Barcelona kde je, denne sa tu píše, ako sa kúpi ten a hentem, ako si znížia plat, ako nepotrebný hráči odídu a podobne. Len tak lusknutím prsta. A teraz nehovorím o článkoch ale komentároch. Aj nedávno sa tu riešilo, že Destovi zrušiť jednostranne zmluvu a ten človek ani nevedel, čo to znamená. Sorry, ale keď niečo vyzerá ako hovno, smrdí to ako hovno, chutí to ako hovno, tak to hovno bude. A nebudem sa tváriť, že je to čokoládová rolka. Z môjho pohľadu, už rok sa hrá naprd futbal, bolia z toho oči, nelogické využívanie hráčov. To že sa vyhrá o upotený gól v 89. minúte proti Cadizu a Barcelona 2x vystrelila na bránu, tak prepáč, že neskáčem od radosti. A to nie je 1 zápas, to je už rok. Niekomu to stačí, výhra= hralo sa dobre. To že si niekto myslí, že pozerám negativisticky na situácie? Prosím, nech si to myslí. Ako statik si nemôžem dovoliť byť optimista, inak skončím v base. Musím teda brať do úvahy všetko čo je a pripraviť sa na najhoršie a rátať s tým. Určite nechceš aby ti optimista statik navrhoval statiku domu.
Tiež ma to trápi aká je situácia a ako sa zle hrá ale beriem to športovo. Fandím v dobrom aj v zlom. To že tu budeš písať 2 stránkové príspevky s číslami z 3 učebníc tým sa nič nezmení a nevyrieši.
Tak isto aj s hráčmi. Podpísali dohodu s klubom. Napríklad Fati dostal nezmyselný plat po všetkých tých zraneniach. Aspoň podľa mňa. Ale nebudem tu naňho nadávať. Ten plat mu dal klub. Klub mu ho nemusel dať. Mohol ho predať, či nechať ísť zadarmo. Z môjho pohľadu klub spravil chybu. Ďalšia chyba, minulú sezónu Fati mal ísť hosťovať. Kľudne niekto z dola tabuľky, či niekto z 2. ligy. 2 roky nehral futbal, musí sa rozohrať, získať hernú prax, sebavedomie. Nejaký talent mal. Rok u nejakého druholigistu by mu pomohol aj futbalo, aj mentálne, keďže by nebol toľko na očiach verejnosti. Mal by okolo seba síce horších hráčov, ale mohol by vyniknúť a získať sebavedomie. Alebo by sa proste ukázalo, že na to nemá. Chápem, nie je to jednoduché, keď má zmluvu, ale chyba nastala v klube, že to dovolil túto situáciu.
Tak isto Yamal. Je super, že si zahral za Barcelonu ale má 15 rokov a 9 mesiacov. Kategórie U16, U17, U18, U21 a U23 majú svoj zmysel. Stále je to chlapec a nemá čo robiť v seniorskom futbale. Aj jeho fyzická konštrukcia na to nie je stavaná ešte a mentálne je to ešte teeneger. Teraz vynikol, lebo celý tím hral okrem FDJ kastrofálne a je nový a súper ho nepozná. Bude hrať pravidelne pol roka? Všetci už budú vedieť, čo na neho platí, čo neplatí a ako na neho. Lewa tiež pol roka to sypal a teraz? Čiastočne za to môže Barcelona, ale aj súperi už vedia ako na neho. Ak to nedáva Lewa, ako to asi psychicky bude pôsobiť na 15-16 ročného chlapca? Potrebuje čas a priestor. Ale ten sa v Barcelone nedáva. Teraz má obrovský hype, príde 3-5 zápasov za sebou, čo sa mu nepodaria a už ho budú vyhadzovať.
Ja to beriem vážne, niekto to beriem nejak bolo, nejak bude. Je to každého osobná vec.