Tak s tými zraneniami sa roztrhlo vrece. Je to neuveriteľné, že na tréningoch sa nám hráči zrania. Keď to takto pôjde ďalej, tak v desiatom kole bude musieť nastúpiť polovička mužstva z rezervy!!!
To je len dobre . Nech hrá rezerva . Ochvíľu sa zraní Lewa , Frenkie,Gundo,Ferranko, Kounde, Mats a bude strášne veselo . Xavimu padne hrebienok a odíde sám . Nerotuje hráčov len posledných 10-15min do konca a do toho tréningy kde bohvie čo stvárajú . Tu má odpoveď keď bude polovica hráčov fyzicky vyčerpaných a prídu zranenia.
vyhrávaš 1:0 a máš na lavičke Garciu, Roberta, Alonsa, 4 dorastencov márneho Fatiho s Ferranom a Kessieho ktorému absolútne nesedela naša hra. Druhú časť sezóny sme snáď nemali zápas kde by som sa nebál o výsledok. Je to ťažké postaviť hráčov ktorí neboli vo forme keď nechceš prísť o titul. Ale súhlasím s tými tréningami pozerám aj ostatné ligy a mne sa zdá že niekedy aj priemerné mužstvo z Nemeckej ligy má viac nabehané ako naši
Ja nepíšem o minulej sezóne hanee.
Keď nehrajú , ako môžu dostať formu ?? Z tréningov ??To je blbosť, na tréningu sa môžu aj roztrhať a nepostavia ich na ihrisko. Keď sa necítim dobre tak ani nenastúpim či striedam nie ?? Alebo radšej budem tlačiť na pílu kým sa riadne zraním ?? To čo sa mohlo liečiť 7 dní , teraz sa bude liečiť mesiac a viac. Ale ako mne je to fuk , keď to tak chcú tak nech to tak majú .
Nech potom Xavi a ostatný okolo neho neplačú na tlačovkách že máme veľa hráčov zranených lebo 50% viny ide na triko vedenia a fyzioterapeutov,lekárov.
Tak keď nehovoríš o minulej sezóne to znamená že hráči nezvládnu dva zápasy 90 minút za dva týždne tak to sme ozaj zle na tom potom. Ja som to myslel tak že sa začína prejavovať minulá sezóna to preťažovanie hráčov. Samozrejme keď nebudeš hrať tak formu nechytíš. A o tých zraneniach a tlačením na pílu kto hral futbal a bol dôležitý pre svoj klub tak to pozná že musím ísť aj cez bolesť aj keď je to hlúposť.
Pokiaľ viem že na lavičke sú hráči ktorý hrajú na tej istej pozícií ako ka , tak sa nejdem siliť a vytvárať tlak na zranené miesto . To dá rozum .
Ale keď nie spokojne nech takto hrajú , potom doma pol sezóny fifu drvia
Taký Lewandowski by potreboval poriadnu prestávku, lebo na trávniku už je trápny. Ale nie, on musí hrať každý zápas 90 minút aj keď hrá veľké 💩. Mladí, ktorí by mohli hrať, tak im šancu nedajú a vyslúžilci alebo takí, ktorí už niekoľko zápasov nie sú vôbec prínosom pre hru, tak hrajú zápas od zápasu. To ale dopadneme!!!
Keď nehrajú , ako môžu dostať formu ?? Z tréningov ??To je blbosť, na tréningu sa môžu aj roztrhať a nepostavia ich na ihrisko. Keď sa necítim dobre tak ani nenastúpim či striedam nie ?? Alebo radšej budem tlačiť na pílu kým sa riadne zraním ?? To čo sa mohlo liečiť 7 dní , teraz sa bude liečiť mesiac a viac. Ale ako mne je to fuk , keď to tak chcú tak nech to tak majú .
Nech potom Xavi a ostatný okolo neho neplačú na tlačovkách že máme veľa hráčov zranených lebo 50% viny ide na triko vedenia a fyzioterapeutov,lekárov.
Ale keď nie spokojne nech takto hrajú , potom doma pol sezóny fifu drvia