Pokiaľ sa bude držať Sorloth na Alonsovej strane , tak nám šupne 1-2 góly . Alonso nemá proti nemu výškovú prevahu na hlavičku a o šprinte ani nehovorím. Sorloth je dobrý hráč .
Dúfam že mu naša obrana nedá priestor
Xavi je tak lahko citatelny...od zaciatku sezony nam hra so 4 zaloznikmi nesedi a on aj tak do mrtva bude na tom trvat...Lewa uplne tragicky, ale aj tak ho neposadi...nemam slov, snad prekvapia niektori hraci...
Taký tvrdohlavý baran, už mi ide na nervy. Do nekonečná tá istá zostava, Ferran vo forme 3 zápas na lavičke, chce veľmi Abdeho taktiež stále na lavičke, Ansu nemá šancu. Ledva dáme gól za celý zápas, ale očividne mu hra so 4 záložníkmi chutí.
Ako prvé uvediem ze mam rad Xaviho.... ale ....
1-nevie pripraviť žiadnu stratégiu
2-je maximálne čitateľný, nemyslím si ze lewa je slabý od MS, on je v skratke len prečítaný všetci vedia už ako ubrániť taky hrot ako je on a Xavi vôbec na to nevie reagovať
3- zostavy ktorým nik nechápe, ak chce rotovat tak rotuje jak blazen pol drzustva ale nie organizované a potom to aj tak tam vyzerá ze nik nevie co robí
4- striedania ktorým nik nechápe, a ešte v dobe ktorú nik nechápe
5-pravidelne sa vyhovára keď prehráme bez akejkoľvek sebareflexie
6- nevie obrátiť zápas vo svoj prospech, respektíve počas hry nevie reagovať na situáciu
7- vie motivovať hráčov proti Realu kiež by to tak bolo aj v každom zápase LM
S prominutím, ale Xavi je d*bil. Sestava se 4 nebo jako posledně dokonce 5 záložníky nefunguje. Hrajem špatně a nevytváříme si šance. Vždycky to začalo nějak vypadat až když tam Xavi poslal ofenzivní hráče. A výsledek? Zase se 4 záložníky a bez křídel. Yamal je určitě fajn a talentovaný, ale furt má 16, tak bych ho nechal spíše na lavičce a poslal až z ní, na druhou stranu v sestavě má být 100% Torres, který v přípravě patřil k nejlepším a i teď z lavičky dal gól a při zakončení si počínal úplně suverénně. Když není Raphina, tak tam má jako druhý křídelník být Fati nebo Abde. Navíc vzhledem k formě Lewandowskeho bych se vůbec nebál dát útok Fati - Torres - Abde a z lavičky Yamal a Lewa. Ale Xavi mě fakt už začíná s těma svýma sestavama a taktikou neskutečně sr*t.
Tragédia s Alonsom a Robertom a nasilu tlačeným romeum do základu miesto krídla idem pozerať radšej Liverpool newcastle tam aspoň bude na čo pozerat xavi proste nemá gule na to byť trénerom barcelony villareal ich v prvých 10 minútach rozkladá ako dorastencov
Ja sa nemozem na toto pozerat super uz mal 3 sance za 10 minut Ter stegen je nas dlhodobo najlepsi hrac a to sme vzdy boli ofenzivna masina co to akych hracov kupuju bez zapalu ziadna kreativita to sa neda pozerat toto je strasne
Ale v obou případech po špatném bránění a chybách v obraně Villarrealu. Při gólu Frenkieho bylo až úsměvné jak mu hráč Villarrealu namazal, tady ani nevadilo, že se Lewandoskemu plete míč pod nohama :D
A vypinam idem radsej na pivo v tomto teple nema to vyznam si pokazit vecer ako Lewandovski to je vtip toho som nikdy neuznaval nema okolo seba dobrych hracov ako v Bayerne a je problem tak ako hra aj za slabe Polsko tak bohuzial musim povedat ze hra aj momentalne za slabu Barcelonu to si tu musime priznat
20 a 17... Obidva góly na ich vrub. A čo sa týka výberu mužstva (ak tam nie sú nejaké zranenia o ktorých nevieme) zdá sa mi, že Xavi sa chystá trénovať hádzanú. Čom som ja komu urobil?! 55 rokov fandím Barce. Ale toto... Ako hovorieval jeden super IQ politik: "No cement".
Se sestavou souhlasím, až na to, že místo Alonsa měl hrát Balde, když Xavi říkal, že mu nic není. Je otázka jestli by hrál Eric líp než Roberto. A pak je tu zase LW na kterém místo Gaviho by měl hrát Abde nebo Fati. Místo Lewy měl hrát Ferran. Je teď na Xavim, aby to v příštím zápase zkusil.
Dúfam že mu naša obrana nedá priestor
1-nevie pripraviť žiadnu stratégiu
2-je maximálne čitateľný, nemyslím si ze lewa je slabý od MS, on je v skratke len prečítaný všetci vedia už ako ubrániť taky hrot ako je on a Xavi vôbec na to nevie reagovať
3- zostavy ktorým nik nechápe, ak chce rotovat tak rotuje jak blazen pol drzustva ale nie organizované a potom to aj tak tam vyzerá ze nik nevie co robí
4- striedania ktorým nik nechápe, a ešte v dobe ktorú nik nechápe
5-pravidelne sa vyhovára keď prehráme bez akejkoľvek sebareflexie
6- nevie obrátiť zápas vo svoj prospech, respektíve počas hry nevie reagovať na situáciu
7- vie motivovať hráčov proti Realu kiež by to tak bolo aj v každom zápase LM
- dnešný 12. hráč súpera ?