Ako Alonso sa aspoň snaží kombinovať v útoku ale načo je tam Roberto oba góly môžeme pripísať jemu bránenie na 10m hráča ako na toto sa nedá pozerať naša obrana dnes deň otvorených dverí 😤😤😤😤
marcos alonso je celko pekný chlapík, barcelona ho zrejme kúpila na ozdobu -- len neviem, kedy xavi konečne pochopí, že sergi roberto by mal hrať hocikde inde, len nie v barcelone -- napokon, celá obrana je na smiech -- alebo, lepšie, na plač
Fest som mal rad Xaviho ako hraca, ale ako trener je to vysmech barcelone. Totalne nezmysly pri budovani zostavy na zapas.
Roberto ani Marcos tam nemaju co robit. Lewa s jehou formou detto.
Nechcem tu rozduchávať vášne alebo nakladať nášmu kapitánovi, (lebo už mu je nakladané dosť), ale mohol by mi niekto, kto sa rozumie do toho oveľa viac ako ja, vysvetliť, prínos tohto hráča?
V čom je taký špecial? Keď je síce univerzál, ale na každej pozícii hrá úplne priemerne?
Ps. Historický obrat proti PSG nepovažujem za určujuci faktor "specialnosti"
Odchovanec, univerzál, katalonec.. to je všetko. Ale presne tak ako vravíš, na každej pozícii hra veľmi nevýrazne. Mal fázu keď mu išlo na pravom krídle, ale vydržal asi tak sezónu..
Kapitán je fakt univerzal, umí vše jen nic pořádně, nechci se do něho navážet ale sám by měl přijít do šatny odevzdat pásku a odejít do zaslouženého důchodu. A jestli chce Alonsa Manchester United tak vypnout ihned vysílání ať ho nevidí hrát a zítra šup do Anglie i třeba za pár euro…….
To čo predvádza na pravej obrane Roberto je čistá komédia. Oba góly idú na jeho tričko a keby nie Stegena, tak ďalšie minimálne dva-tri z jeho strany sme mohli inkasovať. Ten človek, nemá čo robiť v Barci a už vôbec nič v základe. Rovn ako Lewandowski je na trávniku absolútne neviditeľný. Nevie sa uvolniť, dostať k lopte a keď už aj sa k nej dostane tak je absolútne zmagorený v tom, čo s ňou. Ak uhráme aspoň remízu, tak to bude pre nás úspech.
mali sme prehravat tak 4:1. mozme byt radi za darceky od villarealu. rozhodca tiež dneska výnimočne viac s nami ako proti nam. hrame zle a zle sa na to aj pozera.
Len Xavi je zodpovedny za to, ze Roberto hra na pravej strane obrany. On tam proste nepatri, no Xavi to nechce pochopit. A potom sa tu na Roberta nadava. Nie, nie je to svetovy hrac, ale na svojej pozicii vie zahrat. Zostava nam dufat, ze do druheho polcasu nastupime so zmenami.
Krásny príklad rozdielu medzi európskym štandardom a Barcelony kvalitné mužstva majú fyzicky nadupanych DM a kraje mužstva od krajných obrancov po krídla Barcelona má baldeho a 16 ročného chlapca a nič viac bože ako sa ja teším na ligu majstrov a tie tragédie
Divím se, že místo Yamala tam nešel nějaký záložník. To by přece bylo lepší ne? Čím více záložníků a méně ofenzivních hráčů, tak tím lépe. Každopádně teď už je Xavimu Ferran dobrý, když mu hoří pod zadkem.
Konečně chvíli hrajeme normálně na 2 křídla a útočníka a najednou to jde. Tak příště zase na 4 záložníky, což? A teď mi někdo prosím řekněte na co tam je v sestavě Romeu? Po tom co odešel, tak nevidím žádnou citelnou ztrátu. Normálně můžeme hrát zálohu Gundo - Frenkie - Pedri/Gavi. Romeu maximálně na lavičku.
Fati sa ukázal aký je sebec a zbrklý. Pri prvej akcii mal voľných dvoch hráčov, ale on nie, on chcel byť za hviezdu tak to vystrelil, keď už obranca bol od neho na meter a pri druhej šanci...zbrklý ako 12 ročný žiačik. Kľudne si loptu mohol spracovať a spýtať sa brankára kam to chce, ale on zasa chcel byť ako Van Basten... a chcel to vystreliť z jednej, aj keď vie, že na také niečo nemá??? Fati na predaj a to čím skôr, kým je o neho záujem!!!
Môžme zanadávať aj na obranu, ale nadávajú na fatiho, v čom je problém? Ten si zaslúži kritiku aj zopár tatraniek v šatni.. najslabší článok v útoku, bez debaty
Ja nie som veľkým fanúšikom Fatiho a už dlho hovorím že ak by prišla dobrá ponuka pustil by som ho... ale v tej jeho situácii ho celkom chápem. Jasné že chcel dať gól a ukázať sa veď v hierarchií ho predbehol aj 16 ročný Yamal pokiaľ berieme útok ako jeden celok a Xavi bude hrať radšej so 6 záložníkmi len aby ho tam nemusel dať je pre mňa teda pochopiteľné že sa chcel ukázať (aj keď je jasné že to mal hrať istejšie a prihrávať obzvlášť ked vedieme len o gól)... Na druhej strane pri Lewandovskom hovoríme ako ho tam nemáme len ako hráča ale aj ako lídra od ktorého sa môžu naši hráči učiť... toto ale nech sa radšej neučia...
Je kazdemu jasne, ze dalsie kolo uz da hrat na pravo Raphinhu? 😂 takze yamal nasa perla, MOTM, 2 asistencie, skoro 2 goly, ale stavim sa s Vami o cokolvek, ze budice kolo tam mame Raphinhu 😂
Súper sa sám porazil... hodnotenie tohto zápasu. Mali by sa ozaj poniektorí zobudiť lebo keď sa povie Liga majstrov začnem mať kŕče v žalúdku. Snáď žiadne zranenie už nepríde nemáme lavičku!
Nech sa na mňa nikto nehnevá ale Fati musí ísť preč žiaden záujem o spoluprácu s mužstvom a o súboje ani nehovorím najslabší hráč po robertovi dnes😤😤😤
Yamal a Gavi to je vidieť ako bojujú o základ či minúty na ihrisku 💪👌
Zo začiatku by som pochválil ako Barcelonu, tak aj Villareal. Konečne pekný futbal z oboch strán hodný najvyššej španielskej ligy. K výkonom hráčov, zápas ukázal, že Roberto absolútne nemôže hrávať rb, horel ako vpredu, tak aj vzadu. Alonso v defenzíve veľká slabota, ale ten sa aspoň snažil zapájať do hry vpredu. Romeu pre mňa žiaľ nie je hráč do základu proti takýmto súperom. Ale do rotácie proti slabším súperom určite super alternatíva. Lewa opäť slabota. Ale Yamal, Ferran, Gundo, FDJ a aj Gavi určite super. Yamala ak budú obchádzať zranenia, tak ten dokáže obrovské veci vo futbale. A Fermín si jednoznačne pýta viac minút na ihrisku.
Nehaj tak...nechápeš/nechápem/nechápeme, nejsi sám...ale možno už ďalši zápas konečne prehráme v Osasune, teda "mohli by sme", to by to tu žilooo až do rána 🍾🍻
PS- City vyhrali dnes tiež len o gól z 88min. v Sheffielde, jakí LOOSERI 🤭, to my sme otočili v 71min. a škoda reči...FANDÍMEEE VŠEEETCI 👏 kua ale zabudol som už..komu to fandíme vlastne Maros???
Roberto ani Marcos tam nemaju co robit. Lewa s jehou formou detto.
V čom je taký špecial? Keď je síce univerzál, ale na každej pozícii hrá úplne priemerne?
Ps. Historický obrat proti PSG nepovažujem za určujuci faktor "specialnosti"
Yamal a Gavi to je vidieť ako bojujú o základ či minúty na ihrisku 💪👌
PS- City vyhrali dnes tiež len o gól z 88min. v Sheffielde, jakí LOOSERI 🤭, to my sme otočili v 71min. a škoda reči...FANDÍMEEE VŠEEETCI 👏 kua ale zabudol som už..komu to fandíme vlastne Maros???