Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2023-08-28 05:42:36
Úplne súhlasím s hodnotením barcauniversal - roberto a alonso 2/10, aj 1.5 im mohli dať....
2023-08-28 05:57:55
Poslední zápasy se mi líbí Romeu. Dozadu je vcelku jistý a i dopředu umí něco vymyslet. Na hráče, co přišel za pár šupů hraje hodně dobře. Bál jsem se, když k nám přicházel, že bude dávat všechno na jistotu na 5m dozadu. Yamal úplná paráda, ale příští zápas doufám, že bude hrát Raphinha. Dalšího mladýho hráče doufám už neutavíme. V minule sezóně tragický Torres vypadá, že na sobě zamakal a má velmi dobrou formu. Už by konečně mohl nastoupit v základu a mohli bychom hrát s třemi klasickými útočníky. Gaviho gól byl dobrý, no obrana Villarrealu dost zaspala. Gavi patří do zálohy a ne na křídlo. FDJ topka a Gundo se určitě brzy s ostatními sehraje.
2023-08-28 06:30:18
Ja som si všímal katastrofálnych krajných obrancov, Yamal co s nimi robil tak to bol úžas na jeho vek neskutočne, z Romeua som celkom prekvapený myslel som si ze ten chlapík bude hrať horšie ale príjemne ma prekvapuje co som rad ze som sa mýlim, FDJ zahral svoj taky štandard a Lewa si myslím ze sa rozbehne kľudne mohol dat viac gólov ako ten jeden keby mu Fati prihral a plus aj ta strela co mu vychytal brankár
2023-08-28 06:33:41
Mimo hodnotenia (Roberto mal mať 0), Foyth, ktorý hral hrozne bol ten vysnívaný RB Xaviho. Takže ďakujeme Villarealu, že chceli 60 mega.
2023-08-28 06:37:46
Za mňa až príliš prehnané hodnotenie Yamala. Prvý polčas absolútne neviditeľný okrem tej štandardky s žltej karty. Druhý mal len tie 2 strely. Nehrá zle na 16r ale treba krotiť Vášne a hlavne netreba to preháňať s jeho herným časom lebo dopadne ako Fati. Celkovo včera horor zápas.... Nebol to zápas dobrých útokov, ale katastrofálnych obrán.
2023-08-28 09:53:42
Bohužel, sestava jde za Xavim. Příště bych to postavil takto(pokud by byl Balde fit):
Cancelo-Kounde-Christensen-Balde
Gundo-Oriol-FDJ
Raph-Ferran-Abde
2023-08-28 13:55:27
Z Yamal nám vyrastá krídlo svetovej úrovne. Len dúfam, že sa nezraní, lebo tých zranení je v Barci v poslednom čase akosi veľa. Od Romeua som čakal viac podľa toho čo sa pred jeho príchodom o ňom písalo. Dosť ma sklamal a podobne výkon Gungogana nie je nič svetoborné, zatiaľ. Uvidíme či sa chytí a kedy!!!