Poslední zápasy se mi líbí Romeu. Dozadu je vcelku jistý a i dopředu umí něco vymyslet. Na hráče, co přišel za pár šupů hraje hodně dobře. Bál jsem se, když k nám přicházel, že bude dávat všechno na jistotu na 5m dozadu. Yamal úplná paráda, ale příští zápas doufám, že bude hrát Raphinha. Dalšího mladýho hráče doufám už neutavíme. V minule sezóně tragický Torres vypadá, že na sobě zamakal a má velmi dobrou formu. Už by konečně mohl nastoupit v základu a mohli bychom hrát s třemi klasickými útočníky. Gaviho gól byl dobrý, no obrana Villarrealu dost zaspala. Gavi patří do zálohy a ne na křídlo. FDJ topka a Gundo se určitě brzy s ostatními sehraje.
Ja som si všímal katastrofálnych krajných obrancov, Yamal co s nimi robil tak to bol úžas na jeho vek neskutočne, z Romeua som celkom prekvapený myslel som si ze ten chlapík bude hrať horšie ale príjemne ma prekvapuje co som rad ze som sa mýlim, FDJ zahral svoj taky štandard a Lewa si myslím ze sa rozbehne kľudne mohol dat viac gólov ako ten jeden keby mu Fati prihral a plus aj ta strela co mu vychytal brankár
Rovnako mohol Lewa prihrať Fatimu, ale sepčil, ako to robí vždy a pohorel, ako sa mu to už v poslednej dobe stáva. Inak za ten neviditeľný výkon si nezaslúžil ani ten jeden gól, ale lavičku. Pripadá mi, že to chce hrať prechadzkovo, ako Messi, len mu chýba Messiho kvalita, aby z toho dokázal vyťažiť maximum.
Prečo by som to písal Xavimu. Ja mám svoj názor a či už s ním súhlasíš, alebo nie, to je tvoja vec. Aj keď je Xavi legenda a má kopec naj, nikde nie je napísané, že má patent na rozum a všetky jeho rozhodnutia sú tie jediné správne. Ani nevieme, prečo stavia niektorých hráčov stále dokola aj napriek mizernej forme, možno to má Lewa v zmluve, že ho musí postaviť do nejakého percenta zápasov, možno to má nariadené zhora, neviem, ale mám na to svoj názor.
Práveže to je normálny názor a je samozrejme ze niekto nebude s niečím súhlasiť a ano asi by mali niektorí hráči napr Lewa sem tam byt vynechany zo zostavy ja viem že Lewa góly bude dávať a aj vie on tém gól da ale skrátiť mu čas na ihrisku neuškodí sem tam zvlášť keď sa trápi taky Ferran je momentálne doslova až nezastavitelny hra vyborne
bože, bože, nerozumieš: absolútne s tebou súhlasím, a bol by som rád, keby si o tom presvedčil aj xaviho, lebo -- zdá sa -- xavi prestáva rozumieť absolútnym samozrejmostiam
Za mňa až príliš prehnané hodnotenie Yamala. Prvý polčas absolútne neviditeľný okrem tej štandardky s žltej karty. Druhý mal len tie 2 strely. Nehrá zle na 16r ale treba krotiť Vášne a hlavne netreba to preháňať s jeho herným časom lebo dopadne ako Fati. Celkovo včera horor zápas.... Nebol to zápas dobrých útokov, ale katastrofálnych obrán.
Nesúhlasím s tebou, Yamal bol včera skvelý, nebál sa súbojov 1:1 a rovnako aj strielať z hranice vápna. To u nás nerobí žiaľ nikto. Nakoniec keby mal trochu šťastia, tak mohol dať gól, miesto toho to bola šibenica a gól Lewu. Ale aj tak, 2 či 3 asistencie za zápas, kde sme dosť horeli na 16 ročného hráča, to je skvelá vizitka. 2 roky dozadu takto hral aj Fati, ale asi ho tréningy v áčku úplne zbavili všetkého, čo sa v LaMasii naučil.
ja pre zmenu by som suhlasil. teraz je este neokukany pre obrany. za pol roka bude kazdy obranca presne vediet co kedy robi. Rovnako zacal aj Fati, neznama tvar to je potom pre obrancu tazsie. Je samozrejme uzasne aky ma vek ale oslavovat budeme ked za rok bude robit presne toto iste.
Lenže to 1v1 sme tu mali s Dembelem a to je vlastne všetko čo spravil. Za mňa nepredviedol nejakú extra hru. A pri tom, ako naša obrana hrala bol až príliš laxný pri vracaní sa. V tomto ohľade sa ani nepribližuje tomu čo štandardne robí Raphinha a Torres, ktorí jazdia hore dole ako blázni. Má ešte veľa času ale rozhodne by som tie jeho výkony nepreceňoval lebo zhorí ako Fati - ten ale ťažil len z Messiho.
To jako myslíte vážně? 16.letý kluk hraje jako polobůh s chlapama a vy tu snižujete jeho výkon? Vždyt snad kromě dvou míčů mu všechno vyšlo .Centry většinou mají oči a parametry ,obejít hráče mu nedělá problém ,vniknout do šestnáctky také ne ,dvě střely ,kterým chyběl centimetr ,aby skončily v síti .A hlevně není to jeden zápas ,ale v podstatě každý ve kterém hraje.Vzpomente si na Tottenham,když nastoupil. A ještě jednou opakuji,je to 16.letý kluk
Lamine bol včera suverénne náš najlepší hráč. Dokonalý výkon a pri troške šťastia mohol mať 2+1/2+2. Od odchodu Neymara má na krídlach presvedčil a ohúril najviac. A to má 16 rokov. Včera spravil prakticky všetko ideálne, s obranou súpera si robil čo chcel. Klobúk dole.
Ak sa má niekto opýta, ako by malo hrať pravé či ľavé krídlo, tak odpoveďou mu bude včerajší výkon Yamala.
Musíme s ním postupovať samozrejme opatrne a máme sa na čo tešiť. Len tak ďalej. 💙❤️
Bohužel, sestava jde za Xavim. Příště bych to postavil takto(pokud by byl Balde fit):
Cancelo-Kounde-Christensen-Balde
Gundo-Oriol-FDJ
Raph-Ferran-Abde
včera bol v zákllade excelentný -- pravdaže, nemusí odohrať celý zápas, tak by to bolo najlepšie --pedri dopláca na to, že ho nestriedali, že hral aj repre, až sa vysilil
Z Yamal nám vyrastá krídlo svetovej úrovne. Len dúfam, že sa nezraní, lebo tých zranení je v Barci v poslednom čase akosi veľa. Od Romeua som čakal viac podľa toho čo sa pred jeho príchodom o ňom písalo. Dosť ma sklamal a podobne výkon Gungogana nie je nič svetoborné, zatiaľ. Uvidíme či sa chytí a kedy!!!
Ak sa má niekto opýta, ako by malo hrať pravé či ľavé krídlo, tak odpoveďou mu bude včerajší výkon Yamala.
Musíme s ním postupovať samozrejme opatrne a máme sa na čo tešiť. Len tak ďalej. 💙❤️
Cancelo-Kounde-Christensen-Balde
Gundo-Oriol-FDJ
Raph-Ferran-Abde