Neda mi to neskomentovat. Rubiales spravil chybu, a mozno nie je dobry clovek, neviem. Nepoznam ho a nebudem sudit. Viem iba 2 veci: A- Po tom bozku bol aktivovany "protocol sexualneho NASILIA" (!!!), aby mohol Rubiales byt stihany. B- Anglicke finalistky, medzi inymi, odsudili spanielsku futbalovu federaciu ako "PATRIARCHALNU a SEXISTICKU organizaciu"! Taketo zneuzivanie protokolov a terminologia dokazuju, o co v skutocnosti ide. A kazdy muz, nech je to ktokolvek, ktory je taky slaby, slepy a mentalne vyk*strovany, ze taketo kroky a vyhlasenia podpori napriek tomu, ze ocividne nejde o spravodlivost ale o vycinanie ultra"feminizmu" v dnesnej spolocnosti, pre mna nie je chlap. Rubiales by mal byt do urcitej miery potrestany, ak sa jeho vina samozrejme preukaze (co vobec nemusi byt iste), no podporovat takyto hon na carodejov (citaj: muzov) je ako podporovanie BLM proti sebe a vlastnym. Otvorte uz oci, muzi!
Dobre, určite tam niekde vidíš aj Soroša a na bankovkách satana... odpocin... ide v skratke ide o to ze sa správal nevkusne ... o to horšie ze to bolo nevkusne k zenam pohlaviu ( zamyslite sa ci by ste tolerovali ak by sa žena ako prezidentka správala v priamem umere nevkusne tak aby vám to ako mužom bolo tiež nekomfortne ) čiže v skratke to posral natoľko ze to je na uterák taky je zaver, ktorý je spravodlivý
:) Dakujem za potvrdenie identity. Spominaj certa... Tvoj nazor ti neberiem, ale je jasne, ze si nepochopil/nedokazes pochopit/nechces pochopit to, co som hore pisal. Keby si nieco o mne vedel, co samorejme nemas ako, nepisal by si take blbosti o Sorosovi a Satanovi na bankovkach. A zrejme ani obrazky ti vela nehovoria (nebudem vysvetlovat). ;) Je jasne, ze sme na opacnych stranach, ty a ja, a odteraz budem vediet.
Road posledně jsme se shodli na tom trestu a že by měl dostat přes prsty. Což se děje. Každopádně asi vím na co narážíš . Nevím, že lidé mají tendence řešit věci extremisticky- chapej ode zdi ke zdi a jak bylo potřeba něco udělat s rovnoprávnosti a aby ženy měli lepší postavení ve všech sférách, tak místo rovnováhy kam to má směřovat se to přetáčí a začíná se to zatím občas vymykat (neříkám tento případ, mluvím o celku) a bohužel to platí na všechno Rasové záležitosti, náboženské vyznání, pohlaví atd.
Rovnováha super věc a mělo by se za ní bojovat, ale nesmí se nový směr zneužít a celou situaci přetočit ve prospěch původně utlačovaných.
Seky, suhlasim. Zial, ta rovnovaha vzdy zostane snom a smerom, ktorym by sa mal svet posuvat. Predtym bola nerovnovaha v prospech muzov, dnes uz uplne v prospech zien (ked neratam obcasne platy a pracovne pozicie). Myslim, ze skutocna rovnovaha bude navzdy nedosiahnutelna, a to vo vsetkom.
Otázka je, či je to všetko len o tom bozku, alebo sa toho udialo viac. Nevieme, čo vsetko sa deje v ženskej časti futbalu, lebo sa o tom toľko nepíše, ale už som čítal aj o zastrašovaní hráčok, vyhrážaní sa, či iných praktikách. Možno bol ten bozk už vrcholom ľadovca, ktorý teraz spustil lavínu.
Ak tam bolo nieco ine, osobne o tom neviem. Znie to zaujimavo, ale zatial nepodlozene. V kazdom pripade, RFEF zdielala fotky, v ktorych Hermoso zdviha Rubialesa do vzduchu a ho obijma. Ci su tie fotky skutocne alebo nie, neviem povedat. Zatial je to pre mna nejasne, a ako keby robili z komara somara, mozno aj umyselne. Ale ak mas nejake info navyse o tych nekalych praktikach, rad by som si to precital.
Žiaľ celé sa to od hnutia Me Too ženie do extrémov. V Británii musel odstúpiť nejaký sudca z funkcie, lebo pred 40 čo koľkatimi rokmi počas strednej školy pleskol spolužiačku po zadku a ona má z toho doteraz traumu. Ako môže sexuálny predátor robiť sudcu? V USA čelí jeden muž obžalobe zo sexuálneho útoku, lebo sa 10 sekúnd že vraj uprene pozeral na 1 ženu. Podľa nejakých ženských organizácií sú povolené len 3 sekundy. V USA bol odsúdený jeden Francúz za sexuálny útok, lebo si dovolil podržať žene dvere na budove, aby mohla vojsť dnu. Podľa francúza základy slušnosti, podľa danej ženy sexuálny útok, lebo jej chcel pozerať na zadok. Rubiales spravil kravinu, nemal ju pobozkať. Má za to dostať trest. Na druhú stranu, keby chceli, aj to, že sa objali , aj toho už vedia spraviť sexuálny útok. Otázkou je, kde je hranica.
Hranica je zdravy rozum, teda aspon by to tak malo byt. To, co popisujes, je vyvrcholenie celeho procesu, ktory sa zacal uz velmi davno, ovela skor nez cele MeToo. MeToo akurat umoznilo toto vyvrcholenie. Nic z toho, co pises, ma neprekvapuje. A kazdy, kto nevidi, ake je to vsetko zvratene, je hlupak a ani nie polovicny chlap. Medzi nami, keby som mal vybrat najnegalatnejsie narody v Europe, Slovaci a Cesi by boli niekde uplne hore. A to je fakt. Ja som na druhej strane velmi, velmi galantny a vzdy sa k zenam chovam ako gentleman (co je u mna dane nielen vychovou, ale aj krvou. Nebudem vysvetlovat). Preto su mi niektore nazory tu smiesne. 🤦♂️ No viem kde je hranica a ze zeny nie su chraneny druh pred "zlymi" a "perverznymi" muzmi. Muzi, ktori su na strane zien aj pri takychto sialenych extremoch, su hanbou pre pravych, gentleman-skych muzov.
Včera vyhral Liverpool gólom v nadstavenom čase, čo priviedlo celú lavičku do eufórie vrátane Kloppa. Vyobjímal sa so všetkými vrátane jednej ženy, ktorú dokonca zodvihol v náruči. Mám to považovať za akt sexuálneho násilia! Ja nie, ja som normálny. V eufórii z víťazstva robí človek veci, ktoré ináč nerobí a určite za tým nie je žiaden postranný úmysel. V dnešnom svete sa za všetkým vidí nejaký skrytý úmysel, čo je ale blblbosť. Normálnym ženám také niečo vôbec nevadí, pokiaľ nieje medzi dvoma ľuďmi určitá animozita.
Nebláznite, pletiete úplne sracky s ešte väčšími srackami nejakých pacientov.... menej konspiracii viac faktov a časom zdravšia myseľ....
Ako prvé jeho gestá
Ako druhé myslím ze prezident by si nemal takto prehodiť cez plece hračku minimálne v mojich očiach to je divne? Nie je to jeho dieťa ani partnerka
Ako tretie schmatnut tvar a pobozkať priamo tu hračku wtf? Ak toto je jeho eufória tak potom to nemá zrovna poriadku v hlave a mal by navštíviť psychológa
Nič z toho nebolo hodne takého postu aký zastával
Prikladám video kde môžte toho vidieť viac lebo ten nevinný bozk na líčko ktorý si predstavujete tak možno by bol pohode keby jej ale neschmatol tu hlavu ako loptu a nepokracoval
Rovnováha super věc a mělo by se za ní bojovat, ale nesmí se nový směr zneužít a celou situaci přetočit ve prospěch původně utlačovaných.
Ako prvé jeho gestá
Ako druhé myslím ze prezident by si nemal takto prehodiť cez plece hračku minimálne v mojich očiach to je divne? Nie je to jeho dieťa ani partnerka
Ako tretie schmatnut tvar a pobozkať priamo tu hračku wtf? Ak toto je jeho eufória tak potom to nemá zrovna poriadku v hlave a mal by navštíviť psychológa
Nič z toho nebolo hodne takého postu aký zastával
Prikladám video kde môžte toho vidieť viac lebo ten nevinný bozk na líčko ktorý si predstavujete tak možno by bol pohode keby jej ale neschmatol tu hlavu ako loptu a nepokracoval
https://youtu.be/...