Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2023-08-28 09:15:05
Neda mi to neskomentovat. Rubiales spravil chybu, a mozno nie je dobry clovek, neviem. Nepoznam ho a nebudem sudit. Viem iba 2 veci: A- Po tom bozku bol aktivovany "protocol sexualneho NASILIA" (!!!), aby mohol Rubiales byt stihany. B- Anglicke finalistky, medzi inymi, odsudili spanielsku futbalovu federaciu ako "PATRIARCHALNU a SEXISTICKU organizaciu"! Taketo zneuzivanie protokolov a terminologia dokazuju, o co v skutocnosti ide. A kazdy muz, nech je to ktokolvek, ktory je taky slaby, slepy a mentalne vyk*strovany, ze taketo kroky a vyhlasenia podpori napriek tomu, ze ocividne nejde o spravodlivost ale o vycinanie ultra"feminizmu" v dnesnej spolocnosti, pre mna nie je chlap. Rubiales by mal byt do urcitej miery potrestany, ak sa jeho vina samozrejme preukaze (co vobec nemusi byt iste), no podporovat takyto hon na carodejov (citaj: muzov) je ako podporovanie BLM proti sebe a vlastnym. Otvorte uz oci, muzi!
2023-08-28 09:44:46
Škoda, že to zastínilo celé MS
Maros49 Premium
2023-08-28 18:59:26
Včera vyhral Liverpool gólom v nadstavenom čase, čo priviedlo celú lavičku do eufórie vrátane Kloppa. Vyobjímal sa so všetkými vrátane jednej ženy, ktorú dokonca zodvihol v náruči. Mám to považovať za akt sexuálneho násilia! Ja nie, ja som normálny. V eufórii z víťazstva robí človek veci, ktoré ináč nerobí a určite za tým nie je žiaden postranný úmysel. V dnešnom svete sa za všetkým vidí nejaký skrytý úmysel, čo je ale blblbosť. Normálnym ženám také niečo vôbec nevadí, pokiaľ nieje medzi dvoma ľuďmi určitá animozita.
2023-08-28 19:57:11
Nebláznite, pletiete úplne sracky s ešte väčšími srackami nejakých pacientov.... menej konspiracii viac faktov a časom zdravšia myseľ....
Ako prvé jeho gestá
Ako druhé myslím ze prezident by si nemal takto prehodiť cez plece hračku minimálne v mojich očiach to je divne? Nie je to jeho dieťa ani partnerka
Ako tretie schmatnut tvar a pobozkať priamo tu hračku wtf? Ak toto je jeho eufória tak potom to nemá zrovna poriadku v hlave a mal by navštíviť psychológa
Nič z toho nebolo hodne takého postu aký zastával
Prikladám video kde môžte toho vidieť viac lebo ten nevinný bozk na líčko ktorý si predstavujete tak možno by bol pohode keby jej ale neschmatol tu hlavu ako loptu a nepokracoval

https://youtu.be/...