Škoda, že je zakázaný trest smrti, lebo za svoj čin by mal byť Rubiales popravený, ale to by bol ešte mierny trest, preto by ho mali dva týždne pred smrťou mučiť ukrajinské feministky zo skupiny Femen, aby si uvedomil, čo urobil. Vlastne ani neexistuje trest, ktorý by bol pre neho adekvátny.
Normalne som prekvapeny, ze niekto pozna tie fanaticky z Femen. Odporucal by som vsetkym veriacim, aby si o tejto "feministickej" organizacii co najviac precitali. A nie, nebranim Rubialesa. Mozno je taky, ako to tato zena tvrdi, mozno nie. Nic to ale nemeni na fakte, ze na odstupenie z funkcii treba poriadny dovod, a tato podmienka sa, podla mna, nenaplnila.
Teď jsem četl, jak ti vadí podpora Ukrajiny. Zbytečná debata, ovšem je zajímavé, jak se některé názory tebe a tobě podobných potkávají. Dezinformace jsou zlo
Tiež si myslím, že dezinformácie sú zlo. Ale aj tie, ktoré šíria meinstrímové médiá, politici a mimovládne organizácie. Preto je dôležité sledovať aj alternatívu, aby mal človek úplnejší obraz o svete. Alebo je to kožno tak, že sa za dezinformácie označuje len to, že niekto má iný názor, taký, ktorý mocným tohto sveta nevyhovuje. Takto nejako tento boj proti dezinformáciám definoval aj Václav Klaus.
1. V roku 2014 Ukrajinci zvrhli demokraticky zvoleného prezidenta Janukoviča za asistencie Američanov. 2. V Odesse v dome odborov upálil ukrajinskí nacionalisti okolo 50 ľudí a hoci to je nahrané na video, nikto za to nebol odsúdený. Podobných incidentov bolo viac. 3. Po Majdane Ukrajinci prijali zákon, ktorý zakazoval používanie ruštiny v školách a na úradoch, čo sa Rusom nemohlo páčiť. 3. Po tom začali Ukrajinci protiteroristickú operáciu proti Donbasu a Luhansku, kde bolo okolo 14 000 mŕtvych, z toho okolo 250 detí. Na západe proti tomuto zabíjaniu nikto neprotestoval, lebo keď sa zabíjajú Rusi, tak je to v poriadku. 4. Porošenko sa ľudom na Donbase vyhrážal, že kým ukrajinské deti sa budú učiť v škole, ich deti sa budú ukrývať po pivniciach. 5. Ukrajinci začali stavať sochy Banderovi, Suchevičovi a iným vojnovým zločincom. Banderovci vyvraždili aj veľa volynských Čechov. 6. Ukrajinskí vojaci používajú fašistickú symboliku divízií SS Galizien, Totenkopf a iných. 7. Aj dnes Ukrajinská armáda zabíja civilistov na východnej Ukrajine pomocou západných zbraní, ktoré im dodalo Slovensko aj Česko. 8. Zelenskij vyhral voľby s tým, že ukončí vojnu, namiesto toho sa dnes počet mŕtvych Ukrajincov blíži k 400 000. Mohol sa dohodnúť s Rusmi na neutralite, namiesto toho podpísal zmluvu s Diablom. Obetoval svoj národ západným, najmä americkým záujmom, ktorým ide o oslabenie alebo zničenie Ruska. Je to zradca svojho národa a ja dúfam, že ho Ukrajinci čím skôr zvrhnú a zvolia si niekoho, kto bude ochotný robiť kompromisy, lebo inak nie je Ukrajincom pomoci.
:))))) Zubi, neviem, co to ma spolocne s Rubialesom, ale tieto ruske bájky by za inych okolnosti boli iba smiesne, takto su az tragikomicke. asi zijes na nejakom ostrove a jedine, cim sa krmis su vymysly ruskych trollov. trpis, slusne povedane, kognitivnym skreslenim vnimania. az to hranici s nejakou tazsou diagnozou.
zubi pozri co hovoril prigrozin ked si to mieril na moskvu, vsetko spravili rusi aby to tak vypadalo, ziadne masove zabijanie na donbase a donecku nebolo, pen ruske media to tvrdili. a herci pekne zahrali.
Nemám premium, takže som čítal len ten začiatok s Ramosovou. Na jednej strane, je to šéf, na druhej strane, ak mal takéto správanie sa, bolo treba zakročil a brániť sa. V 2010 už boli bežne dostupné mobily, stačilo si tajne nechať zapnutý záznam zvuku, ak bolo treba dôkaz a podobne. Nerád by som znevažoval Ramosovou, ale prečo mu o svojom tehotenstve povedala jemu, keď o tom ešte nevedeli ani jej rodičia? Hlavne pri jeho správaní sa? Musela už predsa vedieť, aký je.
Chápem, pozícia moci na strane Rubialesa, ale určite nebola jediná a stávalo sa to viacerým zrejme a určite by sa našli aj nejaký svedkovia. Prečo nezakročili vtedy? Prečo až po 10 rokoch? Nežijeme už v stredoveku.
Presne nad tymto som rozmyslal. Suhlasim so vsetkym, Jano. Nebudem nikoho branit, ani odsudzovat. No toto je zatial len tvrdenie, ktore mi nedava velky zmysel. Ak sa ale Rubiales takto naozaj sprava k zenam, co nemam ako vediet, je to riadny kus odpadu. To je z mojej strany ludsky komentar, a s jeho pripadnym koncom v RFEF to nema nic spolocne. Ked uz raz bol zvoleny, treba poriadny dovod na jeho odstranenie.
Muselo by ist o vazny dovod, ktory stoji za spomenutie a ktory sa da dokazat. A podla mojho nazoru by to tiez muselo priamo suvisiet s jeho funkciou a rolou v RFEF.
Rubiales uz nemal byt davno vo svojej funkcii, ako sa choval bolo verejne tajomstvo. Dufam, ze si to uz tentoraz poriadne odserie.....
Teraz je rada na Tebasovi, aj ked v inom zmysle, ale tiez nema urcite ciste svedomie.....
Raz za cas sa svetom prezenie nejaka kauza ktora vyvola akoze motalne pohorsenie. Kazdy v tom danom obore ale vie ako to funguje a ucastnici sa ozvu az vtedy ked sa to hodi ist s davom
Posadiť ich na stoličku , ponapájať do nich káble a detektor lží ukáže kde je pravda . 2 nestranné osoby k tej mašine posadiť a pravdu majú za 10-20minút všetci ale radšej sa budú naťahovať ako guma v trenkoch . Pokiaľ Rubiales nechce odsptúpiť tak nechce no , vyhovuje mu presne toto že sa všade o ňom píše a je mu jedno či v dobrom alebo v zlom. Kde toľko zarobí za nič nerobenie a trošku ponaháňa ženy v kopačkách. Matka sa zavrie do kostola a čo teraz koho toto zaujíma že sa nesprchuje ,neje? Tam je ako sardinka v konzerve a čaká na spasenie . Len čo synovi robí ešte väčšiu hanbu ako má .
Byť na mieste fotbalistiek , odstúpim z reprezentácie,jeb*em dvermi a nech hrá kto chce premňa aj Rubiales,Tebas,Perez,Laporta a spol. ✌️✌️
Nevrátia sa ak zostane , dovtedy veľa vody pretečie . Som zvedavý keď ho neodvolajú či im tento postoj vydrží a nebude to len výstrel do tmy . Pokiaľ im to vydrží tak klobúk dole a Rubiales má do konca života problém nie len v športe , ale aj na ulici medzi obyvateľmi Španielska.
Chápem, pozícia moci na strane Rubialesa, ale určite nebola jediná a stávalo sa to viacerým zrejme a určite by sa našli aj nejaký svedkovia. Prečo nezakročili vtedy? Prečo až po 10 rokoch? Nežijeme už v stredoveku.
Teraz je rada na Tebasovi, aj ked v inom zmysle, ale tiez nema urcite ciste svedomie.....
Byť na mieste fotbalistiek , odstúpim z reprezentácie,jeb*em dvermi a nech hrá kto chce premňa aj Rubiales,Tebas,Perez,Laporta a spol. ✌️✌️