Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2023-08-30 07:14:49
Škoda, že je zakázaný trest smrti, lebo za svoj čin by mal byť Rubiales popravený, ale to by bol ešte mierny trest, preto by ho mali dva týždne pred smrťou mučiť ukrajinské feministky zo skupiny Femen, aby si uvedomil, čo urobil. Vlastne ani neexistuje trest, ktorý by bol pre neho adekvátny.
8JK8 Premium
2023-08-30 08:09:58
Zaujíma ma ako sa ďalej bude vyvíjať projekt la liga impulso čo je Rubiho iniciatíva pokiaľ sa to zastavy španielska liga znova veľmi utrpí...
Marian Premium
2023-08-30 08:32:03
Je to macho. Veľké ego a nízka morálka. Takéto typy sa ťažko odstavujú od koryta, avšak teraz je k tomu celkom slušne nakročené.
2023-08-30 09:02:36
Nemám premium, takže som čítal len ten začiatok s Ramosovou. Na jednej strane, je to šéf, na druhej strane, ak mal takéto správanie sa, bolo treba zakročil a brániť sa. V 2010 už boli bežne dostupné mobily, stačilo si tajne nechať zapnutý záznam zvuku, ak bolo treba dôkaz a podobne. Nerád by som znevažoval Ramosovou, ale prečo mu o svojom tehotenstve povedala jemu, keď o tom ešte nevedeli ani jej rodičia? Hlavne pri jeho správaní sa? Musela už predsa vedieť, aký je.

Chápem, pozícia moci na strane Rubialesa, ale určite nebola jediná a stávalo sa to viacerým zrejme a určite by sa našli aj nejaký svedkovia. Prečo nezakročili vtedy? Prečo až po 10 rokoch? Nežijeme už v stredoveku.
2023-08-30 09:38:36
Bulvar udrel na tieto stranky v plnej sile !!!!! Upadame urovnou hry sj urovnou stranky...
2023-08-30 10:38:37
Už to líbání mi přišlo takové, že to dělat nemusel, ale jestli je pravda toto, tak je to celkem extrém. Může to být vymyšlené, ale také nemusí.
2023-08-30 12:04:49
Rubiales uz nemal byt davno vo svojej funkcii, ako sa choval bolo verejne tajomstvo. Dufam, ze si to uz tentoraz poriadne odserie.....
Teraz je rada na Tebasovi, aj ked v inom zmysle, ale tiez nema urcite ciste svedomie.....
2023-08-30 12:36:12
Raz za cas sa svetom prezenie nejaka kauza ktora vyvola akoze motalne pohorsenie. Kazdy v tom danom obore ale vie ako to funguje a ucastnici sa ozvu az vtedy ked sa to hodi ist s davom
2023-08-30 19:39:01
Posadiť ich na stoličku , ponapájať do nich káble a detektor lží ukáže kde je pravda . 2 nestranné osoby k tej mašine posadiť a pravdu majú za 10-20minút všetci ale radšej sa budú naťahovať ako guma v trenkoch . Pokiaľ Rubiales nechce odsptúpiť tak nechce no , vyhovuje mu presne toto že sa všade o ňom píše a je mu jedno či v dobrom alebo v zlom. Kde toľko zarobí za nič nerobenie a trošku ponaháňa ženy v kopačkách. Matka sa zavrie do kostola a čo teraz koho toto zaujíma že sa nesprchuje ,neje? Tam je ako sardinka v konzerve a čaká na spasenie . Len čo synovi robí ešte väčšiu hanbu ako má .
Byť na mieste fotbalistiek , odstúpim z reprezentácie,jeb*em dvermi a nech hrá kto chce premňa aj Rubiales,Tebas,Perez,Laporta a spol. ✌️✌️