Ja som len zvedavý dokedy to takto pôjde ďalej a nastane situácia, že klub vyhlási bankrot alebo sa predá 50% podielu klubu. Prípadný další neúspech postupu zo skupiny v LM môže byť jeden zo zlomov k tomu; aby sa to stalo. Aspoň teda taký je môj názor.
Všetci majú problémy. Ale nehrajú sa na niečo, na čo nemajú. Navyše chýba tých 60 miliónov z predaja nejakej Barca niečo, čo si Barcelona dala do príjmov, ale nikdy nedorazili.
Úplně nejlepší řešení by bylo kdyby šel do pr... Tebas. Neříkám že za situaci ve který jsme může jenom on ( Bartomeu to jméno nechci ani vyslovit 😂) ale hodně tomu pomáhá. A hlavně ničí i celou LaLigu.
Klub je v technickom bankrote,len si to treba priznať,ani 750 milionov ćacchrov zvanych predaj aktiv kvoli zlej politike laportubsituaciu nevyriesilo,ak znova v Európe barca vyhori,kruh bude uzatvoreny,prazdne sedadla na montjuicu boli asi pre laportu predsmrtelnym śokom
Otázka je, čo znamená : “Barça v Európe vyhorí” ?
Že nevyhrá ušatú ?
Že nepostúpi do finále alebo semifinále alebo nepostúpi zo skupiny?
Ja dúfam, že postúpime zo skupiny a vyradíte 1 či 2 súperov v ďalšej fáze? V podstate je to hlavne otázka dostupnosti zdravých hráčov .
Keby sme nemali zranených stopérov minulú sezónu, postúpime miesto Interu, ktorý došiel až do finále. Keď máš zdravých hráčov, môžeš zájsť ďaleko a to potrebujeme, lebo okrem prestíže to prináša peniaze.
Dokedy sa bude vyhovárať na to, že chýbal Araujo? Inter hral na jeseň veľké nič, Inzaghi bol na 75% na vyhodenie, tiež mal zranených hráčov. Skupina bola hrateľná, Bayern tiež hral najhorší futbal za posledných 10 rokov.
Furt jsem čekal, že se podepíše Cancelo. Včera jsme se dozvěděli, že chybí stále nezaplacene peníze. Ať se Laporta zaručí a můžou zaregistrovat hráče konečně. Na Felixe bych se vykašlal a Fatiho prodal za aspoň 70 - 80 mil.
Ale vždyť, kdo aspoň trochu toho už v životě zažil a někdy něco řídil s financemi musí dávno vědět nebo aspoň tušit,že od samého startu Laporta žongluje nad propastí bankrotu, spíš v ní .... (držím palce jako fanda)
Ale dovolím si říci, být to např. Německu,tak už jsme dávno v ocistnem bankrotu.... Forca Barca
Nechce sa mi veriť že iba my mame problémy
Že nevyhrá ušatú ?
Že nepostúpi do finále alebo semifinále alebo nepostúpi zo skupiny?
Ja dúfam, že postúpime zo skupiny a vyradíte 1 či 2 súperov v ďalšej fáze? V podstate je to hlavne otázka dostupnosti zdravých hráčov .
Keby sme nemali zranených stopérov minulú sezónu, postúpime miesto Interu, ktorý došiel až do finále. Keď máš zdravých hráčov, môžeš zájsť ďaleko a to potrebujeme, lebo okrem prestíže to prináša peniaze.
Ale dovolím si říci, být to např. Německu,tak už jsme dávno v ocistnem bankrotu.... Forca Barca