7,5 mil za neho mi príde strašne málo, áno je tam tých 50% z budúceho predaja, áno Barcelona potrebovala súrne peniaze, avšak 7,5M?? Však minulú sezónu patril k najlepším hráčom Ossasuny, k jedným z najlepších driblerov v La Lige, stále mladý...
Joao nehráva len hrot/podhrot, často hrával z ľavého krídla s tým, že sa sťahoval do stredu poľa. Takže ja si myslím, že náš útok bude fungovať na princípe, že Joao bude využívať predovšetkým ľavú stranu s tým, že občas sa stiahne na "podhrot" a tým viac priestoru naľavo uvoľní Baldému. Ale toto sú len moje nezmysly, realita u Xaviho môže byť úplne iná :D
Souhlas s klukama na hoře. 7,5m je celkem nic. Na to, že prý v Německu o něj měli zájem za 20m. Máme tolik mladých hráčů a v zimě přijde Roque, že by pochybuju, že někdy ještě vrátí do Barcy.
Velká chyba. Zaprvé směšná částka a zadruhé nemáme teď žádné křídla skoro. Po odchodu Démbélého, Fatiho a Abdeho nám na křídla zůstal pouze Raphinha a Torres. Jasně i šestnáctiletý Yamal, ale má pořád šestnáct, na toho nemůžeme nakládat příliš. Plus Lewa bez formy a nyní Félix. Xavi tak bude asi nadále ve velkém praktikovat rozestavení se 4 záložníky, které nefunguje a pak to zase ve druhém poločase chtít zvrátit stylem "nahážu tam všechny ofenzivní hráče co mám a je jedno kde budou hrát".
Mám taký dojem, že vedenie Barce nevedelo kam s konopí pred koncom prestupového obdobia, preto ten podľa mňa nezmyselný predaj Abdeho. To radšej mohli predať Fatihi. Za neho by sme boli dostali určite viac.
Araucho christ kounde
Cancelo. Balde
FDJ. Gundo
Pedri
Lewa. Félix
Tak nejako asi.. ja tam dosť veľa variácii a možnosti