Lucyus na to bacha, zákon schvalnosti je svinstvo.. Tohle jsem minule sezóny občas praktikoval a dost často, jak napotvoru vše důležité proběhlo v prvním pol a druhý jen dohrávali.. Každopádně naprosto ti rozumím a případně hodně štěstí, a ať ti to vychází..
Yamal bol včera prakticky odstavený pretože za neho postavil Xavi Roberta a cez neho sa ostatní boja hrať. Všetko sa ťahalo dopredu po druhom krídle cez Baldého alebo cez stred.
Včera inak Gundogan kopec nepresností.
Lewa ten gól strašne potreboval i keď len z pokutového kopu. Aj Barca.
Mimochodom, mala byť ešte jedna penaulta po hre rukou v 16ke hráčom Osasuny.
Nečítam nič iné len tvrdú kritiku akoby tam len pofajčievali a prizerali sa a góly padli z neba.
Ale takmer nikto nevyzdvijol húževnatosť a silu domácich. Napriek tomu sme vyhrali, nadli priestor, vytvorili si šance. Silní sme boli na lopte, obrana celkom fungovala a parádnemu gólu domacich nebyt pár cm, tak by zabránila.
Vôbec som to včera nevidel tak čierno a počas neustáleho pressingu domácich si mýlim, že sme si viedlo celkom dobre.
Presne toto. Proti momentálnej Barcelona stačí húževnatosť a bojovnosť ? to sme sa kam dostali preboha. To, že sme dali včera dva góly je prakticky zázrak lebo okrem tutovky v 2 minúte ktorú zahodil Lewa sme namali prakticky nič. Žiadnu šancu.
Silný sme boli na lopte ? To sme veru neboli ani náhodou. Ak Osasuna začala pressovať mali sme problémy sa dostať z vlastnej polovice. Hrali sme na 4 záložníkov a súper mal prevahu hlavne v strede pola.
tvoj názor Masterko. Nevedel som, že ti musím napísať aj to, že aj v Pamplone vedia hrať futbal. Myslím, že je normálne mať problém, ak tím silno presuje, najmä vtedy ak potrebuje vyrovnať. Ja si myslím, že si s tým poradili celkom dobre.
Podľa teba ich mali rozniesť ako desky a naložiť im 5 kúskov aby splnili tvoje prvotriedne kritériá.
Nie, to nehovorím. Nečakal som, že im dáme 5 kúskov, čakal som tažký zápas. Ja len poukazujem na chyby ktoré boli očividné. Som rád, že sme vyhrali a vezieme domov 3 body, ale slepo si klamať, že sme hrali dobre a všetko fungovalo je blbosť. Treba dať kredit dam kde je, ale treba aj skritizovať to čo nebolo dobré. Napríklad včera stopérska dvojica fungovala výborne. Dejong hral super. Cancelo výborne naskočil. Hral absolútne kľudne, v tažkých situáciách dobre vychádzal a mal prehľad.
Ale ako som hovoril keď sa pozriem na to ako celok nebolo to ideálne.
Samozrejme aj v Pamplone vedia hrať futbal ale vo štvrtok vypadli proti Brugám v konferenčnej lige tak zas s nich nerobme Real Madrid. Nehovorím o tom, že mali zápas v nohách a fyzicky vyzerali lepšie ako my. Takisto hrali skoro 20 minút o jedného menej a my sme mal aj tak problémy sa dostať za polovicu.
Romandinho
Kdyby to tak bylo zřídka, neřeknu půl slova a mávnu nad tím rukou, jenomže tohle se děje uz X let, hlavně po odchodu Messiho.. Nepamatuju uz zápas, kde bysme NETRPĚLI a po cca hodině uz tým fyzicky nemohl.. Z té hry štípou oči, zvedá se tlak, blije se a usíná se.. Pokud se mám dívat na fotbal, má mě to bavit a ne, abych se podíval jenom na konečnej výsledek a zbytečně ztrácel čas, kterej se dá využít daleko lépe, než se zbytečně nasírat.. Jak říkám, je pochopitelné, že nejde hrát líbivej fotbal každej zápas a je potřeba nějaká úspora, sezona je dlouhá.. Ale ty vole, ne že budou hrát jak downi už x let a slovo fotbal je pro ne neznámé slovo.. Tohle prostě NE!
Vzdy je co kritizovat, samozrejme, no my netrenujeme Barçu. Osobne si myslim, ze nasa hra je aj krajsia, aj ucinnejsia v porovnani s minulou sezonou, i ked je vzdy co zlepsovat. Xavi ma pravo volit opatrnost a/alebo urcite rozostavenie, a nemusi sa to kazdemu pacit.
Vyhrát kdokoliv takovým stylem LM, tak se regulérně pobliju! Fandím Barceloně, ale především fandím fotbalu.. Takovýmu, u kterého se budu bavit a ne takovému, u kterého se stáčí podívat jenom na teletextu na výsledek, to je pak o hovně..
Xavi to trápne rozostavenie 442 je katastrofa na ktorú sa nedá pozerať
Xavi ved nase DNA je 4 3 3
Včera inak Gundogan kopec nepresností.
Lewa ten gól strašne potreboval i keď len z pokutového kopu. Aj Barca.
Mimochodom, mala byť ešte jedna penaulta po hre rukou v 16ke hráčom Osasuny.
Ale takmer nikto nevyzdvijol húževnatosť a silu domácich. Napriek tomu sme vyhrali, nadli priestor, vytvorili si šance. Silní sme boli na lopte, obrana celkom fungovala a parádnemu gólu domacich nebyt pár cm, tak by zabránila.
Vôbec som to včera nevidel tak čierno a počas neustáleho pressingu domácich si mýlim, že sme si viedlo celkom dobre.
Podľa teba ich mali rozniesť ako desky a naložiť im 5 kúskov aby splnili tvoje prvotriedne kritériá.
Ale ako som hovoril keď sa pozriem na to ako celok nebolo to ideálne.
Kdyby to tak bylo zřídka, neřeknu půl slova a mávnu nad tím rukou, jenomže tohle se děje uz X let, hlavně po odchodu Messiho.. Nepamatuju uz zápas, kde bysme NETRPĚLI a po cca hodině uz tým fyzicky nemohl.. Z té hry štípou oči, zvedá se tlak, blije se a usíná se.. Pokud se mám dívat na fotbal, má mě to bavit a ne, abych se podíval jenom na konečnej výsledek a zbytečně ztrácel čas, kterej se dá využít daleko lépe, než se zbytečně nasírat.. Jak říkám, je pochopitelné, že nejde hrát líbivej fotbal každej zápas a je potřeba nějaká úspora, sezona je dlouhá.. Ale ty vole, ne že budou hrát jak downi už x let a slovo fotbal je pro ne neznámé slovo.. Tohle prostě NE!