Pamatam, ano. Neboli to vzdy uplne vo forme hraci, no taky Riquelme strci Fatiho do vrecka. Fati je pre-hype-ovany hrac, ktory na 10ku nikdy nemal. A pravdepodobne som to tu dokonca spominal ako uplne prvy, pretoze sa mi to nikdy nepacilo, od prveho momentu.
Fati nebyl typicka 10 protoze je predevsim strelec a ne tvurce to ze ji dostal byl spis symbol ze top ofenzivni talent sve generace nahrazuje top hrace historie....ze to nevyslo je hodne dano zranenima ne nedostatkem talentu(pres to vse jak dopadl ma 113minut na Gol/Asistenci coz je mimo jine o hodinu min nez treba Raphinha....) pokud v seznamu osmi hracu jsou 3 co to nepotvrdili na hristi a 2 co jsou uplnej vystrel jako Andre Gomes nebo Hleb je nesmysl kydat zrovna na Fatiho....btw kdyby se zranil Yamal nebo Pedrimu se zraneni vic a vic hromadila budemtaky psat ze na to nikdy nemeli? nj ja zapomnel o pedrim uz se to tu obcas objevuje....
Ja som na začiatku vravel, že Fati má odvahu, drzosť (pozitívne nulový rešpekt k súperovi vzhľadom na svoj vek), rýchlosť a vie urobiť dve kľučky. Že mu na to obrancovia súperov prídu a bude po paráde. Čiastočne aj prišli ale zároveň prišli bohužiaľ zranenia. Avšak počas rekonvalescencie nabral na svalovej hmote a aj to jeho herný prejav zmenilo. Osobne si myslím, že ho anglická liga posunie ďalej ale musí ju prijať. Musí ju zobrať ako výzvu a zabojovať. A vráti sa potom späť oveľa lepší.
Napríklad teraz v Yamalovi by som povedal, že je väčší potenciál ako vo Fatim keď začal hviezdiť. Je rýchly, vie si nájsť priestor, vie 1vs1, vie prihrať aj vystreliť ... a to pomerne presne a nečakane.
Toky on nenbyl na klickovani stacil mu te rychlejsi krok aby si udelal porstor pro zakonceni s velkou nadsazkou Fati byl spis jako treba Villa a Yamal Messi......pokud by se oboum podarilo naplnit potencial + Roque byla by to nadhera ale po vsech zkusenostech tomu davam tak 30% maximalne:(
Ak bude Yamal podobne využívaný počas celej sezóny, je len otázka času, kedy ho zaregistrujú do prvého tímu. Plat zatiaľ zrejme nebude mať moc veľký, takže by to nemusel byť problém. Myslím, žeby si s Roquem mohli rozdeliť čísla 24 a 19. Potom už zostane čísiel na výber menej.
Napríklad teraz v Yamalovi by som povedal, že je väčší potenciál ako vo Fatim keď začal hviezdiť. Je rýchly, vie si nájsť priestor, vie 1vs1, vie prihrať aj vystreliť ... a to pomerne presne a nečakane.
Hrot
Obrana
RWB