Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
Milan87 Premium
2023-09-04 20:33:29
Za mna teda iňigo až ako 4ty stoper za araujom julesom christensenom
2023-09-04 21:23:15
Mne tento zápas ukázal, že Osasuna bola určite vyrovnaným, ak nie lepším teamom ako sme boli my.. Xavi opäť zvolil taktiku 4 stredopoliarov, avšak náš výkon v zálohe tomu nezodpovedal, nekontrolovali sme stred poľa, hráči Osasuny sa vedeli veľmi jednoducho dostať pred 16tku... Za mňa opäť zle zvolená taktika, a taktiež nepochopiteľné nezapojenie do hry Raphinhu, či Torresa..

K výkonom hráčov, tak za mňa určite najlepší Koundé, od začiatku sezóny ukazuje neskutočné výkony a v dvojici s Araujom môžu vytvoriť najsilnejšiu stoperskú dvojicu na svete. Príchod Cancela ukázal, že vie hrať pod tlakom, a taktiež vymyslel neskutočný center na Lewu, kde ku gólu chýbalo trošku šťastia..(a to trénoval s teamom tuším len raz), takže verím, že Roberto sa na tejto pozícii už nikdy neobjaví. Romeu je pre mňa hráč do základu jedine proti teamom z druhej polovice tabuľky v La Lige (rozohrávka je často pomalá a príde mi, že nevie správne odhadnúť kedy je potrebné vystúpiť proti hráčovi, ale na to, že stál len 3,4M, tak určite super hráč do rotácie). Gundo odkedy prestúpil do Barcelony, tak prestal strieľať spoza 16tky, čo je pre mňa nepochopiteľné (záloha v Barcelone má zakázané strieľať spoza 16tky?), FDJ super a Gavi na ihrisku aj vypľuje dušu za tento klub. Lewa zozačiatku bez podpory spoluhráčov, neskôr vybojovaná a premenená penalta a skoro gól, od ktorého ho delili len centimetre, takže verím, že mu to pomôže. Yamal vypojený z hry.

Verím, že po repre pauze, keď Félix a Cancelo budú v zápasovom tempe, tak dôjde k zmene rozostavenia.

A určite by som nepodceňoval niekoho z našej skupiny v LM, európsky futbal mimo top5 líg naberá na kvalite a ak podáme takýto výkon ako proti Osasune, tak by som sa vôbec nedivil keby nám Sachtar, Antverpy, či Porto zoberú body.