Ak bude Šavi v týchto zápasoch stavať za Yamala Roberta ako proti Osasune, tak Yamala môžme kľudne na tie MS pustiť - pretože sa k lopte aj tak nedostane. Cez Roberta totiž ostatní nechcú hrať.
Ten istý problém má aj Raphina, ak hrá pod ním Roberto, len nikoho to nezaujíma.
Za mňa, určite mal ísť na MS. Je to jedinečná skúsenosť. Navyše má len 16 rokov a mal by si tie MS užiť. Tie zápasy, čo Barcelonu čakajú, tak by sa mali zvládnuť aj bez neho. Jediný ťažší súper Atletico a Porto. Ale pri oboch ho hráči súpera zrejme aj tak zožerú.
Jano, souhlas. Jeden z vrcholů, proč se fotbal hraje, je určitě reprezentace a MS (na věkové kategorii až tak nesejde). My mu to nedopřejeme kvůli "obyčejným" zápasům, kterých ještě zažije stovky a ve kterých by nás neměl zachraňovat 16-letý kluk. Krom toho bych s ním opravdu zacházel opatrně a méně zápasů proti 17-letým je podle mě menší riziko než více zápasů proti LaLiga brusičům a Šachťaru.
@Toky "Cez Roberta totiž ostatní nechcú hrať."
-keď Roberto dostane nahrávku, tak hráč súpera k nemu nepristupuje, lebo vie že ju vráti z prvej naspäť.
-R má vynikajúce štatistiky, lebo nepokazí žiadnu loptu
-R hrá výborne pozične
-jedná sa zrejme o superprepracovanú Šaviho stratégiu, ktorú nechápem.
-keď si všetci súperi zvyknú že Roberta netreba napádať a budú z neho už totálne otrávení, tak v najdôležitejšej fáze sezóny odvážne prenikne cez pravé krídlo, odcentruje a padne z toho rozdielový gól, sezóna bude zachránená.
-fakit sa na to nedá pozerať a trvá to už dosť dlho.....
-chcel by som vidieť jeho diplomovku z La Masie.
Za mňa, určite mal ísť na MS. Je to jedinečná skúsenosť. Navyše má len 16 rokov a mal by si tie MS užiť. Tie zápasy, čo Barcelonu čakajú, tak by sa mali zvládnuť aj bez neho. Jediný ťažší súper Atletico a Porto. Ale pri oboch ho hráči súpera zrejme aj tak zožerú.
-keď Roberto dostane nahrávku, tak hráč súpera k nemu nepristupuje, lebo vie že ju vráti z prvej naspäť.
-R má vynikajúce štatistiky, lebo nepokazí žiadnu loptu
-R hrá výborne pozične
-jedná sa zrejme o superprepracovanú Šaviho stratégiu, ktorú nechápem.
-keď si všetci súperi zvyknú že Roberta netreba napádať a budú z neho už totálne otrávení, tak v najdôležitejšej fáze sezóny odvážne prenikne cez pravé krídlo, odcentruje a padne z toho rozdielový gól, sezóna bude zachránená.
-fakit sa na to nedá pozerať a trvá to už dosť dlho.....
-chcel by som vidieť jeho diplomovku z La Masie.