No ja neviem. Pozerali ste si niekto tohto Roqueho ako hrá? Ja áno a nerozumiem tomu nadšeniu okolo neho. Pozrite si ako hrá - hlavne tí čo sa sťažujete na Lewandowskeho. Dosť tragicky vyzerajúci hráč. Okrem toho že dáva góly v brazílskej lige kde aj Mina vyzeral ako futbalista nemá nič čo by ho predurčovalo pre Barcelonu. Aj ľudia v komentoch na YouTube sa chytajú za hlavy že či to naozaj za neho Barcelona zaplatila toľko... a niekto ho tu orirovnal.k Ronaldovi.Nazariovi a ku Neymarovi. No tak tí boli trošku inde ako tento borec.v tom.veku!
Budem sa naozaj rád mýliť lebo tých prestrelov od Barcy už bolo dosť za posledných pár rokov. Krotil by som nadšenie a očakávania kým nezačne hrať. Vždy sa tu ľudia predčasne rozplývajú a potom sú sklamaní a nadávajú na hráča.
Ono nestojí za to reagovat na někoho, kdo svoji úvahu začíná slovy “no já neviem”. Hned v těch prvních par slovech máš pravdu a vše za tím je jen zbytečná vata. Příště stačí opět jen ty tři slova, zbytek potit nemusíš
Já ho sleduju už od samého počátku a rozhodně s tebou a tím co píšeš v žádném případě nesouhlasím,je víc než evidentní, že ses podíval na jeden možná dva zápasy které mu třeba nevyšli nevím a je to stejně jedno. Tohle tvé hodnocení mi přijde dost mimo 😀
Andrej
V poriadku ja som nepovedal že je to pravda ktorú treba tesať do kameňa a že sa budem rád mýliť. A nie, neboli to 1-2 zápasy. 😅 Ako som spomenul tak toto moje hodnotenie "dosť mimo" sa vyskytovalo asi v každom druhom komentári pod jeho videami. Ja viem, že barcelonský nákup sa nikdy nesmie kritizovať. Bol tu kedysi človek ktorý si dovolil zapochybovať o Coutinhovi keď prišiel. To bol hnoj čo sa mu dostal, niektorí by ho neváhali zavraždiť.keby mali možnosť, takže toto beriem s úsmevom. Zopakujem znova. Budem sa veľmi rád mýliť.
Bič plieska na konci,myslim,ze niet sa kde ponáhľať,xavi fyzicky likviduje mladé vtalenty,nemyslim si ze gavi ci pedri sú lepší ako pred dvoma rokmi,tak to bude i s yamalom,nevidim dovod aby 16 rocny hrac hral zapas co zapas
Jo to totiž reptiliani a iluminati a hlavně Soroš manipuluji Xaviho, aby Barceloně systematicky ničil mlade talenty, zmetek jeden. To je fakt strašné, co se s těmi mladými talenty pod Xavim stalo, viz Balde. Sdílejte to než to smažou!!!!
Budem sa naozaj rád mýliť lebo tých prestrelov od Barcy už bolo dosť za posledných pár rokov. Krotil by som nadšenie a očakávania kým nezačne hrať. Vždy sa tu ľudia predčasne rozplývajú a potom sú sklamaní a nadávajú na hráča.
V poriadku ja som nepovedal že je to pravda ktorú treba tesať do kameňa a že sa budem rád mýliť. A nie, neboli to 1-2 zápasy. 😅 Ako som spomenul tak toto moje hodnotenie "dosť mimo" sa vyskytovalo asi v každom druhom komentári pod jeho videami. Ja viem, že barcelonský nákup sa nikdy nesmie kritizovať. Bol tu kedysi človek ktorý si dovolil zapochybovať o Coutinhovi keď prišiel. To bol hnoj čo sa mu dostal, niektorí by ho neváhali zavraždiť.keby mali možnosť, takže toto beriem s úsmevom. Zopakujem znova. Budem sa veľmi rád mýliť.