Donekonecna sa tocime okolo chudacika Dembeleho. Kupovali ho v strese- po
Odhode Neymara, bola to chyba, no nikto ho nezmeni. Je zrejme mentalne slabsi no s ohromnou tuzbou po peniazoch. No a prilepil sa k nemu pustny lovec Sisoko - dobre hovorim ? a ten jeho moralne vkastnosti zrejme nevylepsi, ten ide po prachch nasobne viac. Nuz nech si ich uziju co s nimi... 😉 . Myslim, ze Rafna s Yamalom tu dieru zalepia hravo 😀 drzim im palce obom
On je iba "tovar" svojich agentov a ľudí okolo neho. Viackrát sme si mohli všimnúť, že to neni úplne najostrejšia ceruzka v peračníku takže zmanipulovanie zo strany agenta za vidinou tučného bonusu za prestup je normálna vec. Verím tomu, že za 1-2 roky bude zasa podobná "kovbojka" ako v Barcelone. V Paríži to bude ale lepšie, lebo v prípade problémov príde šejk s 50melónmi cash a všetci budú spokojný
🤮🤮🤮 Henten hráč, ktorého harmstring bol zranený snáď na všetky spôsoby a ktorého zaujímajú len peniaze, už nech neposkytuje žiadne rozhovory...
Že "zaujal ma projekt..." omg.
Keby že nevidím ráno tento xixht na stranke, tak už ani neviem, že henten hral dakedy za nás.
Talent zvyšovať tlak ostatným, však má. Najmä vďaka nemu som si naštrbil/pokazil vzťahy tu, na tomto fóre. Takže v negatívnom slova zmysle, som mu podľahol.
Ďakujem za tu vyrobenú penaltu proti Argentíne vo finále WC.
Uz ked prichadzal sa mi nepozdaval, a posielal som ho prec odkedy sem prisiel. Vie rozbijat defenzivnu liniu ale v hlave ma slamu cize z neho top hrac nikdy ani nemohol byt. Som rad ze uz z Barci zmizol.
Posledne roky je v Barcelona strasne tupe vedenie. Keby som takto viedol moju firmu tak uz neexistujeme.
Odhode Neymara, bola to chyba, no nikto ho nezmeni. Je zrejme mentalne slabsi no s ohromnou tuzbou po peniazoch. No a prilepil sa k nemu pustny lovec Sisoko - dobre hovorim ? a ten jeho moralne vkastnosti zrejme nevylepsi, ten ide po prachch nasobne viac. Nuz nech si ich uziju co s nimi... 😉 . Myslim, ze Rafna s Yamalom tu dieru zalepia hravo 😀 drzim im palce obom
Že "zaujal ma projekt..." omg.
Keby že nevidím ráno tento xixht na stranke, tak už ani neviem, že henten hral dakedy za nás.
Talent zvyšovať tlak ostatným, však má. Najmä vďaka nemu som si naštrbil/pokazil vzťahy tu, na tomto fóre. Takže v negatívnom slova zmysle, som mu podľahol.
Ďakujem za tu vyrobenú penaltu proti Argentíne vo finále WC.
A teraz nech už pali do 👌
MIER 🖖🖖
Posledne roky je v Barcelona strasne tupe vedenie. Keby som takto viedol moju firmu tak uz neexistujeme.