Za tú istú robotu dostáva vyšší plat a v PSG má podľa mňa väčšiu šancu sa dostať do zápasu ..
To je ako keby som robil v Bratislave dajme tomu hlavného skladníka , má omňa záujem firma v Prahe s lepším platom a nasľubujú mi toho kopu , tak jasné že tam pôjdem aj keď viem že budem len hlavný skladník a možno niekedy keď sa podarí budem zastupovať vyššiu pozíciu🤣🤣🤣 To len tak no 🤣
Ano. Samozrejme, no zo strany Barcy = takych nechceme. (vid Dembele, Xavi Simonds...)..dalej je otazka aky dovod dal Barce pri odchode...Preto zo strany Barcy sa da povedat...babrák..
Marian . Do toho nevidíme vôbec . To vedia len oni , to čo čítame sú z 85% len báchorky. Autorovi článku stačí pozmeniť 5 slov a už je ten obsah úplne iný ako reálne bol .
Proč sám nehledáš práci, kde jsi šéf na své pozici? Vyhovuje ti být pod někým?
To je ako keby som robil v Bratislave dajme tomu hlavného skladníka , má omňa záujem firma v Prahe s lepším platom a nasľubujú mi toho kopu , tak jasné že tam pôjdem aj keď viem že budem len hlavný skladník a možno niekedy keď sa podarí budem zastupovať vyššiu pozíciu🤣🤣🤣 To len tak no 🤣