V súčasnej forme by jednoznačne mal hrávať základ hoci aj na úkor Lewu. Nikto by nemal mať privilégiá ak nie hw vo forme. A naopak tí čo sú, by mali byť v základe. Ale Xavi bude mať isto iný názor...
Musíš aj manažovať šatňu. Lewa je overený, má však výpadok, alebo starne. V hierarchii je vyššie a Xavi sa tomu musí prispôsobiť a podporiť ho časom na ihrisku. Feran zatiaľ nemal konzistentné výkony, takže to môže byť skôr náhoda, a možno nie.
Nie je to také jednoduché vybrať toho správneho, kritizovať je ľahké.
Čo to meleš je to úplne jednoduché. Treba hrať s hráčmi ktorý majú najlepšiu formu a nie na základe nejakej hierarchie alebo čoho. Lewa hrá zle od januára, takže o nejakej podpore sa nemožeme ani baviť. Ferran má výbornú formu od prípravy a pravidelne dáva góly aj keď naskočí z lavičky. Ak Ferran formu mať nebude može hrať niekto iný, napríklad aj Lewa ktorému verím, že by pauza prospela.
Lewu tam nasilu tlačí iba preto, že sa volá Lewandovski a verí, že sa mu tam niečo odrazí. Takisto aj tu má podporu fanúšikov iba preto, že sa volá Lewandovski. Keby sa tak nevolal, už by sa tu predával. Takisto ako aj Ferran po slabej forme v minulej sezóne. Nehrával, začal na sebe pracovať a teraz je vidieť, že to pomohlo.
A to absolútne nehovorím o tom, že Lewa poslednú dobe vyzerá na ihrisku frustrovane, často rozhadzuje rukami, dostáva karty a rozčuluje sa. A to určite nepomáha sa psychickej pohode celého mužstva. Pár zápasov v búde by mu len pomohlo.
Lewa v lyžiarkách bez formy z penalty a dorazenú loptu od 16 ročného chlapca do siete vie dat každý. Za Repre nič za nás nič. Tak uvidíme koho postaví Xavi.
Zase na druhej strane Ferranovi to možno ide tak dobre z pozície Žolíka uvidíme ci aj v základe mu to tak pôjde ak teda dostane šancu
Ja som tiež sklamaný formou Lewu, ale Ferranovi neverím, že by sa dostal do základu. Minulá sezóna to jasne potvrdzuje. Som za to, aby Ferran dostal šancu na dokázanie, že dnes je to iný Ferran ako v minulom roku..........možno sa mýlim, ale je to môj pocit!
Nie je to také jednoduché vybrať toho správneho, kritizovať je ľahké.
Zase na druhej strane Ferranovi to možno ide tak dobre z pozície Žolíka uvidíme ci aj v základe mu to tak pôjde ak teda dostane šancu