Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2023-09-20 08:50:52
Nedá mi sa nespýtať, chápete niekto, prečo hraje Cancelo počas vačšiny zápasu fakticky ako záložník ? :-) ako naozaj ma zaujíma, že čo je zmyslom, nie že by nehral dobre, ale nejak naozaj nerozumiem, prečo tomu tak je...
2023-09-20 09:05:11
Mňa napríklad včera Yamal vyslovene sklamal. Dvakrát mal skórovať alebo prihrať hráčovi do lepšej pozície a dvakrát neurobil nič z toho. Ale tak má 16 rokov, jasné že nieje ešte hotový hráč... má sa ešte čo učiť každopádne je veľký talent.
Ostatní zahrali výborne - dokonca aj univerzál Roberto - a to už je čo povedať.
2023-09-20 09:34:09
Balde by mel hodne zapracovat na finální přihrávce,protože kdykoliv krasne pronikl k bráně,výdycky to zvoral ...De Jong by měl dostat mnohem vyšší hodnocení ,hrál užasně ,vyvezeni miče a přhrávky kolmice...moc se mi libil
2023-09-20 09:50:07
Ja osobne nie som spokojný s výkonmi Gindogana. Je dosť pomalý a nevýrazný pri zakladaní útokov resp. prihrávky na útočníkov má dosť nepresné a pomalé. Očakával som od neho oveľa viac.
2023-09-20 10:29:08
Vikinecek...dnes sa uvadza vsade system napr 4-3-3 a pdoobne,ale v skutocnosti to je len nejake rozostavenie na papieroch,od ktoreho sa to vsetko odvija. Predovstekym je vzdy rozdiel medzi OF (obrannou fazov-loptu ma super) a UF (utocnou fazou,ked mame loptu my a kontrolujemeju)
Naco ma ostat Cancelo vzadu ,ak mame loptu? Naco by nam boli styria v obrane,ked super sa tiez stiahne branit a uplne postaci,ak sme vzadu dvaja stoperi,resp max traja pri UF.
A z toho vyplyva uz prave ten takticky zamer Xavihi,ze kam posuva a ake ulohy plni krajny bek. Bud je prakticky kridlo,ako Balde a kridelnik sa stahuje do stredu,cim mu otvara priestor,alebo pomoze precislit stred a pohybuje sa najme medzi liniami supera (zalezi,ako brani super a akych hracov tam ma).