Bol to skvelý zápas až do konca celte gratulujem a barcu milujem konečne zápas co sme síce ne hrali najlepšie ale ta famozna 10 min. ma dostala tomu sa povie bojovať pre BARCU už som to dlho nevidel
Ja som si vedel na youtube púštať zostrihy aj ked som videl cely zapás( lebo som bol nadšený ) naposledy som to spravil ked hral messi, suarez a spol a odvtedy nič až dnes ! Krasa poslednych 17min
Pardon uteklo mi to
To je fakt,ale na začátku nastoupim s tim nejlepším co mám a,za rozhodnuto stavu dávám béčko ,ne naopak. Tak,to dělají všichni jen ne Xavi
Xavimu by tohle mělo ukázat že rotace je sice fajn, ale pokud nechce zabít levou a pravou stranu, tak tam nemuže být Alonso a Ferran. Pak to tak vypadá, že jediný kdo se v utoku něco snaží vymyslet je Felix a Cancelo, který pak někdy i zazmatkuje vzadu a urobí chybu, protože lítá všude možně v utoku, a v záloze. A zbytek je komparz. Jako při vší uctě k Ferranově formě, ale on by se dokonale hodil na tich posledních 30 minut do unavených obran, jako ty zápasy z před. Ale na pravo v základu to fakt nevidím, a pořád se mi bude potvrzovat že by měl být squad player, a naskakovat do zápasu. Když nastupoval pak ke konci, tak je to prostě jiná káva. Ale takhle. Za mě tam musí být bud Raphinha. Který by se podlé mého víc sedl s Cancelem. A Ferrana bych točil s Lewou. Ale s ním na křídle neexistuje pravá strana.
Po tomto zápase by si mal celý tím sadnúť a pozrieť záznam celého zápasu a hlavne momenty pred gólmi alebo vyloženými šancami Celty a jasne si povedať kde boli chyby a prečo sa stali. A že ich dnes bolo...
měli nastoupil na konci, ne začátku.,Strategie není Xaviho šálek kávy
To je fakt,ale na začátku nastoupim s tim nejlepším co mám a,za rozhodnuto stavu dávám béčko ,ne naopak. Tak,to dělají všichni jen ne Xavi