kdyby šlo o kamarádství, tak Alba půlku minulé sezóny neseděl kvůli mladému hráči a Roberto, jakožto kapitán by nehrával jen občas z lavičky.
Roberto je srdcař, v záloze velmi dobrý hráč. Na ostatních postech už tak dobrý není, ale stále má alespoň nějaké kvality a dokázal nám nejednou vytrhnout trn z paty, když jsme neměli daný post obsazený. Já vím, vy byste tam dali někoho z juniorky místo něho, ale vy narozdíl od Xaviho to finální rozhodnutí neděláte a stejně tak za něj nenesete zodpovědnost.
Já mám Roberta rád. Ano, není to hráč do základní sestavy, nebudeme si ho pamatovat jako nejlepšího kapitána (to ale ani messiho), ale nikdy si na nic nestěžoval a hlavně by měl být vzorem pro každého hráče z mládežnického systému. Nepatřil mezi top hvězdy svého ročníku, ale svou skromností a trpělivostí si získal mnoho let v top světovém klubu. Klidně mohl odejít ve 20 letech do týmu z 2. poloviny la ligy a hrát základ, jako mnozí před i po něm. Já na něj nadávat nikdy nebudu. Pokud ho bude stavět Xavi násilně do sestavy, není to jeho vina. Ale na lavičku úplně v pohodě.
Presne tak. Väčšina sa tu tvári, akoby boli najväčší odborníci, nikto z nich však nie je každý deň v šatni. Vieme prd o tom, aký má vplyv a charakter. A Xavi tu hovorí o žolíkovi, nie o hráčovi základu,tak sa ukľudnite a prestaňte stále naňho okydať.
Naprosty souhlas. Roberto je velmi dobry hrac s vynikajicimi mentalnimi schopnostmi a dobrou povahou, hrac ktery plne a s pokorou prijima svou roli a je vzdy pripraveny pomoct tam, kam ho trener nasadi. Neustale nadavat na hrace, ktery pracuje pro tym, neremca a pusobi skromne jak na hristu tak mimo nej je uz otravne. Najdete si jinou obet, Roberto neni nejlepsi hrac Barcelony, ale nezaslouzi si tu neustalou a vlastne i dost bezduchou a bezduvodnou kritiku. Kdyby byl tak tragicky nemohl by prezit 5 trenerov po sobe.
Kdyz jsem se rozhodoval jake jmeno na dresu si v Barcelone koupim, rozhodoval jsem se mezi Messim a Robertem. Nikdo mi vic nedaval smysl nez tito dva a Roberto zejmena za to jeho srdcarstvi, soudrznost s tymem a obetavost. Je to velmi dobry hrac.
Roberto je srdcař, v záloze velmi dobrý hráč. Na ostatních postech už tak dobrý není, ale stále má alespoň nějaké kvality a dokázal nám nejednou vytrhnout trn z paty, když jsme neměli daný post obsazený. Já vím, vy byste tam dali někoho z juniorky místo něho, ale vy narozdíl od Xaviho to finální rozhodnutí neděláte a stejně tak za něj nenesete zodpovědnost.
Kdyz jsem se rozhodoval jake jmeno na dresu si v Barcelone koupim, rozhodoval jsem se mezi Messim a Robertem. Nikdo mi vic nedaval smysl nez tito dva a Roberto zejmena za to jeho srdcarstvi, soudrznost s tymem a obetavost. Je to velmi dobry hrac.