Najlepšie: to, že sme utrpeli výhru a Kunde.
Najhoršie: druhý polčas a Gavi ,hrali ako by si zabudli vymeniť strany.Prideme na súperovu polovicu a namiesto založenia útoku skončí lopta pri TerStegenovi a potom chudák dezorientovaný Gavi nezmyselné fauluje ,lebo si myslí , že je na vlastnej polke a ako posledný môže zabrániť úniku súpera.
Gaviho snad ani netřeba komentovat. Za mě kandidát za nejtupější vyloučení.
2x zbytečně chytá soupeře v momentech, kdy to není vůbec nutné, ale on si prostě neumí pomoct. Strašně hloupé.
Tak Ferran má ešte veľmi ďaleko od brilantnosti, okrem toho “ náhodného” gólu nič neukázal a Gaviho nie je potrebné vôbec komentovať. Vždy keď ide do súboja,aby človek tŕpol, čo zas vyvedie.
Romeu katastrofa, Cancelo sa tiež nevyznamenal. Gaviho treba asi výrazne skľudniť pokutou, alebo posadením na lavičku. Nasadenie je fajn, ale často lieta po ihrisku á la odrthnutý vagón, ako býk s krvou podliatymi očami. Čo súboj, to faul. Možno by nebolo od veci dať podnet Tiposu, aby vypísal, koľko krát túto sezónu dostane červenú kartu. O žltých nehovoriac. Už len preto nebude vždy k dispozícii. Myslím, že keď bude Pedri a Frenkie OK, Gavi nebude v ideálnej základnej zostave. Ďalej - nie som taký presvedčený, že Xavi dobre manažuje team. Štýl hry ide na jeho vrub a to čo niekedy hráva Barca (ktorá má iste na viac) je hnus. Česť výnimkám. Ťažko sa mi to píše, ale pravde sa treba pozurieť do očí. V LM určite zo skupiny postúpime. Ďalšie kolo zrejme neprežijeme.
P.S. Iste ste si všimli, že väčšina akcií išla cez ľavé krídlo. Prečo nezapájali do hry viac Yamala? To si Xavi akože nevšimol? Ten chlapec je 1 na 1 naozaj výnimočný a dokáže vytvoriť prečíslenie. Nechápem. A tak to bolo aj minule.
P.P.S. Beriem späť. Lamine Yamal mal údajne zdravotné ťažkosti a zrejme preto ho častejšie nezapájali do hry. A náhrada za neho - nuž momentálne na pravom krídle fakt nebola.
S tým Yamalom som si to všimol aj ja. Veľakrát bol úplne sám, dvíhal ruky aby mu prihrali, ale radšej sa otočili alebo lopta išla dozadu. Keby mal zdravotné problémy, tak by to Xavi asi neriskoval a on by tak vehementne lopty nepýtal. Inak jediná istota v hre Barcelony je, že Gavi dostane kartu. Je to výborný hráč, ale neskutočne hlúpe a bezhlavé správanie v súbojoch.
Súhlasím, že Gaviho vylúčenie bolo úplne zbytočné. Vždy hrá "na hrane"... je to jeho charakteristika a temperament a to ho robí výnimočným. Ten druhý zákrok bol výsledkom frustrácie.
ALE myslím, že keď kritizujeme, treba sa venovať hlavne ostatným, ktorí okrem toho, že hrali zle, tak ešte aj bez srdca.
Romeu, čistá katastrofa nielen dopredu, ale sj dozadu. Nevracal sa včas, neodoberal lopty. Ani Gundogan nič neukázal.
Felipe to hrá len na seba, sebčí.
Yamal mal pár svetlých momentov, ale tiež to nebolo ono.
No a Lewa, keď nefunguje záloha, nemá mu kto nabiť.
Neskutočne chýba Frenkie.
Takže za mňa, Gavi určite nepatril k najhorším.
...nedalo sa na to včera pozerať...
Yamal mal zdravotné obtiaže. Teším sa ale na to, že svoje schopnosti ešte len ukáže. 1 na 1 je pravdepodobne u nás najlepší. Až po ňom je Felix a Balde. V nedávnej minulosti som sa vždy tešil na Lea, dúfam že niečo aspoň podobné dokáže poskytnúť Lamine Yamal. Vzhľadom na vek a skúsenosti neskutočný hráčik.
Najhoršie: druhý polčas a Gavi ,hrali ako by si zabudli vymeniť strany.Prideme na súperovu polovicu a namiesto založenia útoku skončí lopta pri TerStegenovi a potom chudák dezorientovaný Gavi nezmyselné fauluje ,lebo si myslí , že je na vlastnej polke a ako posledný môže zabrániť úniku súpera.
2x zbytečně chytá soupeře v momentech, kdy to není vůbec nutné, ale on si prostě neumí pomoct. Strašně hloupé.
ALE myslím, že keď kritizujeme, treba sa venovať hlavne ostatným, ktorí okrem toho, že hrali zle, tak ešte aj bez srdca.
Romeu, čistá katastrofa nielen dopredu, ale sj dozadu. Nevracal sa včas, neodoberal lopty. Ani Gundogan nič neukázal.
Felipe to hrá len na seba, sebčí.
Yamal mal pár svetlých momentov, ale tiež to nebolo ono.
No a Lewa, keď nefunguje záloha, nemá mu kto nabiť.
Neskutočne chýba Frenkie.
Takže za mňa, Gavi určite nepatril k najhorším.
...nedalo sa na to včera pozerať...