Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2023-10-05 07:11:04
Príde mi že Ferran hlavne brutálne zapracoval na zakončení. on sa aj v min. sezone dostal do strašne vela šancí, ale mu to lietalo kade tade ako Dembelemu. Teraz vidieť že si v zakončení verí a robí to s rozumom. Držím mu palce nech mu táto sezóna vyjde na 20+ gólov
2023-10-05 07:17:39
Znepokojuje ma naša hra, pripadá mi všetko na náhodu. Xavi už často hovorí, že nebola to naša najlepšia hra, ale neviem, či to nie je náš štandard. Nerobím si nádeje v tejto sezóne a neviem prečo, veď máme kvalitný káder.
pedo Premium
2023-10-05 07:54:56
Bohužiaľ to nie je náhoda, už niekoľko zápasov po sebe to nie je najlepšie. Posledných 20 min. bránime a odkopávame. Keď aj by sme vedeli urobiť rýchly protiútok do otvorenej obrany, tak na pol ihrisku zastavíme a začneme si prihrávať do zadu, do šírky. Toto nie je dnešný moderný futbal.
2023-10-05 08:11:28
No to rozhodne nebol náš najlepší zápas. Aj zo šťastím sme získali tie 3 body,ale niekedy aj to treba. Musíme sa vám vyvarovať takému veľkému počtu ŽK, najmä keď máme taký úzky káder a dosť zranení lebo si vyrobíme raz problém. Celkovo tá naša hra nebola vôbec dobrá. Zlaté 3 body
tunno Premium
2023-10-05 08:15:36
Kazdy zapas hrame to iste hovno. Busquets chyba extremne.
2023-10-05 08:17:35
On vlastne nepriamo potvrdil že máme nedostatočnú lavičku. Že v prípade zranenia Dejonga,Pedriho,Lewu nemáme dostatočnú kvalitu. Čo je vlastne pravda.

Plus by som dodal, že včera som skoro odpadol keď som videl že hráme v podstate na 6 obrancov. (Roberto,Cancelo,Aruajo,Kounde,Baldé,Alonso). Xavi bol strašne posratý včera a bolo to vidieť aj na taktike do druhého polčasu.
2023-10-05 10:00:52
To že se neodehraje dobrý zápas se stát může ale u nás je to teď spíš pravidlem. V zápase bylo hodně situací kdy jsme mohli jít do nebezpečnýho protiútoku, místo toho se akce zastavila ztratil se míč a šanci mělo naopak Porto. Přitom na Portu bylo vidět že když jsou pod tlakem taky tu chybu udělají. Ke konci zápasu si Porto mohlo dělat co chtělo měli jsme štěstí že jsme ten gól nedostali.
2023-10-05 11:05:48
Včerajší výkon bol jedná veľká katastrófa no našťastie pri nás stáli všetci svätí. Na ten výkon sa dalo pozerať len zo silným sebazaprením. Žiadny nápad, žiadna zmysluplná kombinácia o strelách na bránku ani nehovorím. Vrcholom všetkého bola redka Gaviho. Tomu by som nasral do rúk a dva týždne nepustil k vode. Tá jeho redka svedčí o jeho absolútnom amaterizme a o neschopnosti sa ovládať. Pritom redku mal dostať už oveľa skôr. Hral ako keď pred býka natiahnete červené plátno. Ide do súbojov bez rozmyslu a zakaždým tam hrozí karta. Urobiť tak nezmyselný faul pri stredovej čiare, kde nehrozilo nebezpečenstvo a pritom viem, že už mám jednu žltú to dokáže len zmyslov zbavený blázon a Gavi. No nebolo to len o Gavim. Rovnako faulovali viacerí naši hráči. Xavi by s tým mal niečo robiť. Ak takto budeme hrať naďalej a hlavne v El Clasicu, tak nás Real roznesie na kopytách. Skrátka zdá sa mi, že výkony Barce nejdú tým smerom ako všetci chceme. Je to od zápasu k zápasu horšie a horšie.
2023-10-05 11:13:32
Nebol to dobrý zápas, a ani zďaleka... Nalejme si čistého vína, keby to nie je Porto, ale Bayern, tak odchádzame s 3 gólmi domov... Výkon rozhodcu by som nekritizoval, pretože kľudne mohol proti nám pisknúť penaltu, kľudne mohol mať Gavi, už niekde v 60tej minúte redku...

Včera za mňa mal jednoznačne nastúpiť Fermín v základe, minulý zápas mu vyšiel na jedničku a práve včera sme hrali konečne proti súperovi, ktorý nebránil so všetkými hráčmi a často sa otváralo miesto na rýchle protiútoky... Romeu na toto určite nie je stavaný, ale Fermín je výborne technicky vybavený, priamočiary a hlavne sa nebojí poslať riskantnú prihrávku dopredu..

Zo zálohy by som včera pochválil len Gunda, u Gaviho mi prišlo, že tam lietal jak splašený dakedy, po udelení ŽK som čakal, že sa zmierni, ale o chvíľku na to, vrazil telom do protihráča v situácii, kde vlastne o nič nešlo a po odpískaní tam začal klasicky mávať rukami a nadávať, práve takéto správanie sa často v anglickej PL trestá žltou kartou, takže sa divím, že ČK mu bola udelená až na konci zápasu...

A niekedy mi príde, že Yamal je na krídle ignorovaný, toľkokrát, čo tam bol nikým strážený a prihrávka neprišla...
2023-10-05 11:36:08
Ved to povies po kazdom zapase... TRPELI SME/NEHRALI SME NAS NAJLEPSI ZAPAS... tak priprav muzstvo na supera lepsie, wtf.
2023-10-05 11:59:18
arcelona len opat dokazala to ze absolutne nie je pripravena na level a tempo ligy majstrov prve kvalitnejsie muzstvo po skupinovej faze a s tymto fotbalom dostanem taky naklad ze pobezia kanalmi domov my vcera hrat proti bayernu alebo niektoremu z anglickych timov tak dostane barcelona 5 golov ani nebude vediet co sa stalo
2023-10-05 11:59:23
Ja neviem, ale podľa toho čo Xavi povedal sa mi zdá akoby bol na inom zápase ako sme sledovali mi. Podľa neho hral Gindogan výborne a Gaviho redka bola spochybniteľná, ale podľa mňa (je to len môj názor) mal Gavi dostať redku už skôr tú ktorú dostal, dostal ju absolútne zaslúžene a Gundogan bol jeden z najslabších hráčov na trávniku spolu s Oriolom a Felixom!!! Vlastne za včerajší výkon ani nie je koho pochváliť snáď okrem Arauja a Koundeho!!!
2023-10-05 13:55:06
"Myslím si, že sa kontroloval veľmi dobre. Myslím si, že je to výnimka, pracovali sme na tom a pomohli sme mu dozrieť. Súťažil veľmi dobre. Myslím, že dostal druhú žltú kartu za to, že sa dotkol lopty a nechytal súpera. Mohol byť aj ušetrený, bol to veľmi drobný faul." ---> Totálny nezmysel. Gavi proste koná, a až potom (možno) rozmýšľa. A úplne jasne ho chytil/držal. Zaslúžil si tú druhú žltú.