Romeu je síce pilka a hra tvrdo ale to je tak na tímy z dolnej polky tabuľky a v LM tak na Antverpy do rotácie no proti súperom ako Porto a do vyraďovačky to hrac určite nieje
GAVI - tomu chlapcovi by mal niekto už dohovoriť lebo je to čistý rýpal s veľkým egom a viac sa sústredí na strkanice mimo hry ako na samotnú hru behá ako splašený kôň a čo zápas to žltá karta. Ako nemám nič proti možno ma tu veľa ľudí zhejtuje ale gaviho výkony idú stále dole a jediný čím sa ukazuje sú zbytočne karty a premotivovane správanie , za mňa tiež hrac na lavičku .
Alonso - úplne zbytočná kúpa aj keď zadarmo
Xavi - je vidieť neskúsenosť vo veľkých zápasoch jeho striedania a zmeny postov hráčov z CM na LW je hrôza , pod takým tuchelom by nasa hra vyzerala inak . Tiky taká z pred 20 rokov ma každý prečítané a veľké tímy nás zase rozoberú , za mňa druhý polčas Porto jednoznačne lepšie a zase sme vyhrali o gól so šťastím .
Catalun021 absolútny súhlas. Len doplním, že výkony Gundogana a Romeoua sú absolútnym sklamaním (aspoň pre mňa). Včera boli obaja neviditeľný. Čakal som od nich, že v zálohe vymyslia niečo kreatívne, ale nič. Odkedy sú v Barci ešte neukázali absolútne nič!!!
AlonsolsJoke pre mňa je veľkým sklamaním, že sa nájdu aj takí curaci ako Ty, ktorí idú učiť na tejto stránke fanúšikov slovenčine namiesto toho aby sa zamerali na komentár k zápasu. Skutočne Ťa veľmi ľutujem. Nuž ale čo??? A takýto všeumelci medzi nami sú!!!💩💩💩
Samozrejme, rovno nadavat je top, ale pri tvojej slovencine sa ani nedivim, ze sa vies znizit prave na takuto uroven, aj to v tvojom pripade svedci o chybajucej vyplni lebecnej...doma su na teba urcite pysni, tlieskam ti 👍💪🤮
GAVI - tomu chlapcovi by mal niekto už dohovoriť lebo je to čistý rýpal s veľkým egom a viac sa sústredí na strkanice mimo hry ako na samotnú hru behá ako splašený kôň a čo zápas to žltá karta. Ako nemám nič proti možno ma tu veľa ľudí zhejtuje ale gaviho výkony idú stále dole a jediný čím sa ukazuje sú zbytočne karty a premotivovane správanie , za mňa tiež hrac na lavičku .
Alonso - úplne zbytočná kúpa aj keď zadarmo
Xavi - je vidieť neskúsenosť vo veľkých zápasoch jeho striedania a zmeny postov hráčov z CM na LW je hrôza , pod takým tuchelom by nasa hra vyzerala inak . Tiky taká z pred 20 rokov ma každý prečítané a veľké tímy nás zase rozoberú , za mňa druhý polčas Porto jednoznačne lepšie a zase sme vyhrali o gól so šťastím .