Ved ani nehra, lebo tie karty zbiera ako nejake Pepe (akurat ze to u Gaviho nebyva zlomyselne). Tak ak ti nevadi fakt, ze tu druhu zltu dostal uplne zbytocne a teraz sme bez dalsej opory, v poriadku. Mne to ale prekaza.
Ty si uvedomujes ze bez tych zltych by nehral tak ako hra, a stane sa z neho obycajny priemerak? Mne osobne sa jeho pristup paci zo vsetkych hracov najviac, a nie som hlupy aby som nevedel ze obcas z toho bude zlta, no tak si po 10tich zapasoch raz odpocinie, aspon sa z neho nestane Pedri, ktory bohuzial dostava malo zltych a tak ho na ihrisku uženú az na marodku
Presne ako pise road. Gavi sa stava nebezpecnym pre vlastny tim. Nehovoriac o tom, ze sa moze sam vazne zranit, nakolko nema parametre fyzicke. O zraneni supera ani jehovorim. Iste su si kompetentni tohoto stavu vedomi a pracuju odborne na jeho psychologii. Tam je problem - v hlave. Vasen a nasadenie je jedna vec, rozum vec druha
Zorrrro, mylis sa. Gavi hra uplne na doraz a to je sucast jeho stylu/temperamentu, ano. Inak by to nebol Gavi. No nejaku hranicu MUSI mat, idealne hranicu rozumu, ktory mu povie, kedy netreba zbytocne (!) faulovat a byt vyluceny. Proti Portu hral stale ako Gavi, a isiel po nich ako osa, a nechcel by som, aby bol iny, no ten posledny faul nebol vobec potrebny. A teraz je cely tim v tazkej situacii, lebo uz bez toho mame plno zranenych, a Gavi zrejme nie je ochotny pouzivat rozum a mozog ani vtedy, ked by si aj amatersky futbalista uvedomil, co mu hrozi. Inymi slovami, nech hra Gavi ako Gavi, ale iba dovtedy, ked jeho nedisciplinovanost moze sposobit velky problem. A ak to nedokaze, nema na to, aby hraval ako profesional.
Co z toho delate vedu , Vinicius ma o dve min......gavi hraje na hrane a co jako? Dostal dve a za faul na lewu nebylo ani piskano.....tozhodvi byl kokot , nic vic. Jen at hraje gavi jak hraje , nebudou si ho menit rozhodci , od toho je tam xavi. Gavi by tretinu karet ani mit nemel , pokud bychom to posuzovali podle zakroku na hrace barcy. Nehledejte senzaci , v tom metru co je proti barce a pro barcu,ma gavi proste nevyhodu. Podle me gavi nehraje hur nez jakykoliv obrance hrajici na lewu nebo gunda a preci ma gavi vic zlutejch. Chce to si vsimat okolnosti a ne jenom papouskovat pohorseni. Fuck up!!!!
Vedu? Ja urcite nie. Jeho spoluhraci by ale mali byt nastvani. A ked najblizsie nastupime v LM, uvidime, ci nebudete aj vy, ktori to beriete na lahku vahu. A Marek? Co presne ma znamenat to "fuck up", v kontexte toho, co si pisal?
Fuck up , jako srat na to. Mas povit ze zapas s portem barca odehrala oproti portu jako ze pulka barcy ma kartu? Ja ne. Gavi mel mit jednu a lewa nemel bejt zranenej bez pisknuti. Jedine co je na tom na howno je,ze si rozhodci na gaviho vylozene cekaji aby mohli dat a kdyz je to na hrane tak mu ji daji , narozdil od takovych hovad jako casemiro,carvajal,ramos,pepe a spousta dalsi zmrdu ve spanelskych obranach se kterymi jsme hrali. Ani bych necekl kdyby gavi nekoho chtel zranit nebo hral s neuctou. Jeho fauly vyplyvaji ze hry a zapaleni. Pripomina mi puyola. Je to nas budouci lidr. Za 2 roky uz zadnou kartu nedostane. Je treba mu udelat auru bojovnika kte r ej ma ovhranu klubu a bude to ok. Gavi je nejlepsi mladicek na svete , bez debat a muzete mi predhazovat bellinghama a camavingu a vse bily kokutky. Jak na ne pustis gaviho , nekopnou si a jeste budou vztekly a jsou out. Gaviho chce mit kazdej v tymu....uplne kazdej.
Gavi mal mat jednu? To tazko. Tam s tebou nemozem suhlasit. Kto je najlepsi mladik je vec nazoru. A casom sa to tak ci tak potvrdi. Co sa tyka vyrazu "fuck up", ide o sloveso, ktore nikdy nemoze znamenat to, co si chcel povedat. Len aby si vedel.
Tam kde se uz 30 let pohybuju , to znamena , serte na to , srat na to , nevotravuj a podobne. Muzes prijet , kluci se seattlu te rozmluvi :-). Dle dnesniho zaoasu , gavi nemel dostat proti portu ani jednu. Ale co uz Fuck up and weak up...cus
Neviem kde sa pohybujesš, ale v anglickom jazyku sa to tak nedá použiť. And that's all there is to it. And all the boys of Seattle couldn't me anything in or about English. ;) Pekný večer.
Umravnit ho môže jedine Xavi.Dostane žltú kartu a okamžite ho striedať, nemôže predsa riskovať hru o 10-tich.....A keď chlapec zistí,že hrá 30-50 min.v zápasoch,sám si vojde do svedomia.
Keď sa bude k nemu Xavi takto správať, tak Gavi si to rýchlo uvedomí ale už nebude takým energickým a vášnivým hráčom a hlavne bojovník.
Gavi bude mať v hlave zafixované že nesmie dostať žltú kartu a tak sa bude báť chodiť do súbojov a bojovať o loptu aby náhodou neurobil faul.
Potrebuje 5 žltých kariet aby bol na tribúne. Podľa mňa to nie je problém aspoň si oddýchne a môže striedať s Pedrim, žiadna tragédia.
Nech dostava zltu, a pravidelne. Je to proste jeho styl. No po prvej zltej sa musi zacat krotit. Alebo za co presne dostava velke peniaze ako profesional? Je sucast profesionalneho timu, a nie hociktoreho, takze musi brat ohlad aj na nasledky vlastneho chovania, hlavne pre cely tim. To snad nie je tazke pochopit.
No keď bude vykartovaný 1/2 sezóny nebudem sa čudovať. Možno mu padne hrebienok keď bude lavičkár a po každej karte bude okamžite striedaný,kým si neuvedomý že jeho 3/4 faulov sú absolútne zbytočné a všetko na kartu. Plus keď ešte začne rapotať a rozhadzovať rukami ako by bol pán boh.
Dúfam že zápal do hry bude mať taký aký má , len obmedziť zbytočné faulovanie
Len nech zostane aky je. Presne pre toto ho majú ľudia radi. Je bojovný, nevypustí jediný súboj, necha si aj hlavu odkopnut a je vidno, že miluje tento klub. Áno dostáva žlté karty ale mne osobne to nevadí keďže často ide o takticky faul a niečo je samozrejme aj mladícka nerozvážnost, ktorá určite časom pominie a bude ešte platnejší hráč ako je teraz.
špekulujete o tom, či sa môže zraniť, alebo nemôže -- popremýšľajte o tom, či môže alebo nemôže zraniť, a vážne, súpera... busquets bol niekedy až životunebezpečný, zákerný, šlapáky, kopy do holene a pod. to nie je futbal, to je mäsiarčina, a ťahať ustavične kohosi zozadu za dres, lebo bol šikovnejší a obišiel ma, je obyčajný primitivizmus, nie štýl hry
Gavi bude mať v hlave zafixované že nesmie dostať žltú kartu a tak sa bude báť chodiť do súbojov a bojovať o loptu aby náhodou neurobil faul.
Potrebuje 5 žltých kariet aby bol na tribúne. Podľa mňa to nie je problém aspoň si oddýchne a môže striedať s Pedrim, žiadna tragédia.
Dúfam že zápal do hry bude mať taký aký má , len obmedziť zbytočné faulovanie