Uplne jste dominovali, ale po 30 sekundach jste prohravali. A z Bryana nebyl prekvapeny, a proto nam dal dva fiky? Tak proc?
Kdo umi cist mezi radky, tak mu musi byt jasne, ze Xavi neni cesta. Ty jeho ruzove bryle o tom, jak on ma vsechno uzasne, ale svet je k nemu nespravedlivy, si nikdy z hlavy nesunda.
Xavi už tiež nevie pomenovať veci pravým menom. Prevaha bez gólu, je nič a neschopnosť ten gól dať.
Búšiť do plných a nevylákať súpera k našej bráne, to sa nevie realizovať?
Dominovat a drzat loptu nie je to iste, Xavi. Ked si tim dlho nevie vytvorit jednu jedinu sancu, tak urcite ne"dominuje", aj ked ma loptu 75% casu alebo viac.
Xavi nás prostě nedokáže připravit na tyhle zápasy. Už minulý rok jsme s nimi měly problém a spoustu z nich vyhráli díky 1 ušmudlanýmu gólu. Chápu že se nedá připravit úplně na všechno co soupeř bude hrát ale to co včera v prvním poločase předváděla naše obrana jsem fakt nechápal.
Pardon,uteklo mi to. Nechám duši a srdce a prohraju, fajn .Ale tento neslany ,nemastny přístup? Laxni,oportunisticky
Dokoukal jsem to jenom
z fandovstvi
ako tak citam, nic sme nehrali, nemali sme sance, ale len statistika ocakavanych golov bola 3,35...nehovoriac o kadejakych polosanciach a strelach z dialky...ja neviem, ci si tu dokazu niektori uvedomit, ze pol zakladu vcerajsieho je do 23 rokov, ze dvaja hraci v podstate pred rokom o zaklade ani nesnivali, a ze ten vyvoj bude postupny...zaklad bez Pedriho, FDJ, Lewu, Raphinhu, Arauja by pred rokom bol daleko nepozeratelnejsi, ako tomu bolo vcera, nehovoriac o tom, ze smerom dopredu ani nemal kto ist z lavicky...zazraky na pockanie sa nedeju, vsetko ma svoj cas...
Gundogan ok, ale Fermina hadam nechceme povazovat po tych par minutach co odohral na takejto urovni za plnohodnotnu nahradu...ani od Yamala stabilitu nemozno ocakavat...to iste este Balde, raz top, inokedy sedy priemer...to su hraci buducnosti od ktorych akoby uz dnes chceme aby boli tahuni...
Uplne suhlasim s barca87. Vcera chybali Man City Rodri a De Bruyne a bola to citelne ina hra s 4 strelami na branu Arsenalu za cely zapas. Nam chybaju klucovi hraci, tahaju to neskuseni ale sikovni mladici a komentujuci posielaju Xaviho do prec z klubu:) Fascinuje ma to. Momentalne nie je nikto lepsi a vhodnejsi na trenovanie Barcy ako Xavi. Mozno sa v buducnosti vrati Pep a uvidi sa, mozno raz angazujeme Artetu a uvidi sa...Remizy a utocenie do plnej obrany nemam rad ani ja. Na 2. strane Barca je po prvých 11 zápasoch sezóny prvýkrát po desiatich rokoch neporazená. V LM mame najlepsie statistiky (!). Xavi sa niektorym fans nezavdaci, aj keby vyhraval kazdy zapas a tak je to dobre, lebo chyba neni v Xavim. Najdolezitejsie bude, ci ziskaju nejake tituly v druhej polovici sezony a ci budu mat smolu na zranenia. Nasi mladici su top, uzivam si ich hru, aj ked zrovna nevyhrame, lebo viem, ze ked takymto sposobom trpia da im to z dlhodobeho hladiska viac ako vyhra 4:0. Z tejto barcy som nadseny, skoda len, ze si (zatial) nemozeme uzivat hru nasej najsilnejsej 11ky s vsetkymi klucovymi hracmi.
tak tunno, o tom poste sa bavit nemusime, to sme vedeli, ze nas tam bude tlacit topanka, zatial mi to vychadza na obetovanie Gundogana na pivota hlavne proti silnejsim superom...
Vsetkym je jasne, ze Oriol je docasnou nahradou, kym sa privedie kvalitny pivot. Navyse si myslim, ze mu to s Frenkiem v dvojbloku funguje velmi dobre (nie az tak ako Stones a Rodri v City, ale velmi dobre:)), problem je vtedy, ak 1 z nich vypadne (hlavne Frenkie)...
Proste nemáme formu. Prídu lepšie časti sezóny. Ja osobne som za posledné týždne rád, že strácame na Real len 3 body. Lebo sme mali na mále aj so Celtou a Sevillou, mohlo byť oveľa horšie.
Jo. V minulosti zakazdym, ked sme sa pomalsie rozbiehali v prvej polke sezony, v druhej sa to obratilo k lepsiemu a opacne, ked sme mali naslapany uvod sezony, finiš nedotiahli. Ak si mam vybrat, radsej sa pomalsie rozbiehajme...:) Mohlo by to byt aj horsie ako pises...
Rozhodujuce budu forma / zranenia hracov v druhej polovici sezony a zisk titulov. Navyse, neviem preco tomu tak je, doma s Realom hrame skoro vzdy horsie, ako u nich:/
Kdo umi cist mezi radky, tak mu musi byt jasne, ze Xavi neni cesta. Ty jeho ruzove bryle o tom, jak on ma vsechno uzasne, ale svet je k nemu nespravedlivy, si nikdy z hlavy nesunda.
Búšiť do plných a nevylákať súpera k našej bráne, to sa nevie realizovať?
Když tam nechám
Dokoukal jsem to jenom
z fandovstvi