Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2023-10-09 07:09:34
Uplne jste dominovali, ale po 30 sekundach jste prohravali. A z Bryana nebyl prekvapeny, a proto nam dal dva fiky? Tak proc?
Kdo umi cist mezi radky, tak mu musi byt jasne, ze Xavi neni cesta. Ty jeho ruzove bryle o tom, jak on ma vsechno uzasne, ale svet je k nemu nespravedlivy, si nikdy z hlavy nesunda.
2023-10-09 07:43:56
Dominovat a drzat loptu nie je to iste, Xavi. Ked si tim dlho nevie vytvorit jednu jedinu sancu, tak urcite ne"dominuje", aj ked ma loptu 75% casu alebo viac.
mito669 Premium
2023-10-09 07:56:34
Čo z toho aj keby mali 99% držanie lopty, to ešte nikdy žiadny zápas nevyhrali, zápasy vyhrávajú góly mily Xavi… stále dookola tie iste zvasty
2023-10-09 08:37:46
Xavi nás prostě nedokáže připravit na tyhle zápasy. Už minulý rok jsme s nimi měly problém a spoustu z nich vyhráli díky 1 ušmudlanýmu gólu. Chápu že se nedá připravit úplně na všechno co soupeř bude hrát ale to co včera v prvním poločase předváděla naše obrana jsem fakt nechápal.
jirkam Premium
2023-10-09 08:48:42
Celé špatně, Xaviho alibizmus
Když tam nechám
2023-10-09 09:21:13
ako tak citam, nic sme nehrali, nemali sme sance, ale len statistika ocakavanych golov bola 3,35...nehovoriac o kadejakych polosanciach a strelach z dialky...ja neviem, ci si tu dokazu niektori uvedomit, ze pol zakladu vcerajsieho je do 23 rokov, ze dvaja hraci v podstate pred rokom o zaklade ani nesnivali, a ze ten vyvoj bude postupny...zaklad bez Pedriho, FDJ, Lewu, Raphinhu, Arauja by pred rokom bol daleko nepozeratelnejsi, ako tomu bolo vcera, nehovoriac o tom, ze smerom dopredu ani nemal kto ist z lavicky...zazraky na pockanie sa nedeju, vsetko ma svoj cas...
2023-10-09 09:34:26
Proste nemáme formu. Prídu lepšie časti sezóny. Ja osobne som za posledné týždne rád, že strácame na Real len 3 body. Lebo sme mali na mále aj so Celtou a Sevillou, mohlo byť oveľa horšie.