Vôbec nič nemusí. Presne toto ho robi tým kym je a myslím si, že ak sa začne nejako kontrolovať už to nebude ten energicky, oddaný Gavi, ktorého máme radi. Áno niektoré karty sú zbytočne ale to sa dá ešte pripísať aj veku, karty, ktore dostane za takticky faul alebo keď sa trochu viac vloží do súboja k nemu jednoducho patria. Karty za nejaké oplácanie alebo dotahovacky s rozhodcom sú zbytočne, lenze na tomto musí popracovať aj zvyšok tímu na cele so Xavim a nie len on.
Ja len čakám kedy si naňho niekto vyšliapne .
Tak ako to bolo kedysi , dajú naňho osobku hráča čo mu ukáže kde pán boh býva a z ihriska pôjde na nosidlách . Ešte stale sa nájdu taký hráči čo si nedaju po hlave skákať a budú zákerný.
Neprajem mu to , no niekedy to už Gavi preháňa. Zápal do hry nech má len to oplácanie je zbytočné
Ja mám trošku iný názor. Určite by mal začať trochu viac pri tom rozmýšľať. Nikto mu nekáže uberať na "energičnosti" či nasadení. Ak bude dostávať karty hlavne za to, že pôjde do súboja ostrejšie, tak s tým nemám absolútne žiaden problém. Bohužiaľ u neho je pomer hlúpych a zbytočných kariet, k tým (nazvem ich) "normálnym" jednoznačne v prospech hlúpych. Mal by zapracovať aby sa ten pomer zmenil. To nemá nič spoločné s jeho nasadením. Stačí keď bude rozmýšľať kedy ide naozaj o taktický faul a že stiahnutie súpera zo zadu za dres 10 metrov od ich šestnástky, keď ho istí polovica mužstva, takým faulom nie je.
Najhorsie na tom je, ze Gavi ako keby mal okolo seba nejaku "auru" a tie zlte karty mu davaju aj za zakroky, kedy inym hracom kartu nedaju...neni to fer voci nemu, hlavne pri style hry ako hra...taky casemiro nedostaval zltu kartu ani za "oranzove" alebo az cervene zakroky
Tak ako to bolo kedysi , dajú naňho osobku hráča čo mu ukáže kde pán boh býva a z ihriska pôjde na nosidlách . Ešte stale sa nájdu taký hráči čo si nedaju po hlave skákať a budú zákerný.
Neprajem mu to , no niekedy to už Gavi preháňa. Zápal do hry nech má len to oplácanie je zbytočné
Celý Gattuso.