Nejlepší: Jako vždy Felix, výborně hrál i Cancelo a Martinez. Gól a výkon Marca Guiu mi udělal obrovskou radost a jen potvrzuje, že hráči z naší akademie jsou daleko lepší volbou než drahé nákupy průměrných hráčů z venku …. A taky dává naději, že bysme zase mohli postavit fantastický tým jen z vlastních odchovanců…
Nejhorší:: Kromě již zmíněného Oriola Romeua, je pro mě spíš fakt a strach z přetížení Gaviho. I přes jeho skvělý výkony na něm začíná být vidět únavava a dost se bojim aby nepřišlo nějaký zranění ….Ale za něho bohužel náhrada není
PS: Ten pomezní rozhodčí co mával u střídaček musel být cinknutej :))
Nečudo ze gavi je unaveny,roky sme mali mužstvo čo hralo,toto iba bojuje,aj keď to oceňujem ale pravidelne nevypredany montjuic by mal byť varovnym signalom pre vedenie,ze mužstvo ganusukov nelaka,takyto styl hry vidno dnes kdekolvek,barca uplne stratila hernu tvar,stalo sa z nej tutove mužstvo akych je mnoho
Treba si uvedomit ze dostat sa na Montjuic a nasledne v noci z neho je velky pruser. To nie je ako ist na metro kazdych par minut. Kazdy si dobre rozmysli na aky zapas pojde. Osobne som taketo navstevy ocakaval. Nie je to ani tak o hre.
ja stale nechapem, ze si neuvedomujete, co sa klubu stalo, ze sa na tie miesta musime opat dostat, zlata generacia je prec, mladi hraci sa zapracuvavaju postupne, nasa buducnost vzyzera velmi ruzovo, ked vidim tch mladikov tocit hracov v idealnom veku, co maju odkopane 10x viac ako nasa omladina. Rovnakou vecou si preslo napr. AC Milano a minuly rok uz bolo v semifinale LM, teda zjavne koncepcna praca ma vyznam, netreba cakat instantne zazraky.
Noooo tak poukazovat na nenaplnenost montjuic jakoze krize je opravdu vykon..... :-) posledni sezona a posledni zapasy na campnou v navstevnosti rekordy a ve sponzoringu , to same....nooo asi zacinajici krize , vsechny nebavi koukat na lamina , fermina , pedriho,frankieho arauja a dalsi.....to jsou neskutecny kecy ......v hlave vitr , ze by.....
PETERKRIZAN v tomhle s tebou absolutně nesouhlasím..... Rozhodně si nemyslím, že máme mužstvo čo iba bojuje ! Já jsem hrdý na to jaké máme letos fotbalisty ! A zrovna Gavi jako teenagerer je ve svym věku skvělej fotbalista, kterej NAVÍC ke svému umění umí fantasticky bojovat ! Chybí nám teď spousta zraněných, ale až bude hrát s Félixem a Cancelem ještě Pedri, vrátí se De Jong, Raphinha, Lewa a tihle zatavení hráči si budou moci odpočinout, budeme hodně silný a těšim se na to ! Teď se vrátil Araujo, což je další obrovská posila ! Jen mám strach abysme Félixe s Cancelem udrželi i do dalších sezon, oni dva naši hru neskutečně povznesli a udělali lepší hráče i z několika dalších !
To sa žiaľ deje už niekoľko zápasov. Veľmi veľa faulov je púšťanych, netrestajú sa simulácie ale nezmysli, ako komunikácia z rozhodcom a vymyslené gestá...
Gavi dostane zlutou , za to stejne carvajal nema nic a ani faul to neni , udela to trikrat , nic.....proste kralovsky klub musi mit kralovske zachazeni , frankuv klub je proste sracka.....
Za mna rozhodca praveze dobre. Sme si zvykli, ze sa piska kazdy mikrodotyk supera. Treba nastavit tu latku trochu vyssie. Futbal je tvrda hra a mal by sa tak aj piskat. Samozrejme v ramci normy ale ja som za to aby futbal - hlavne v spanielsku - trochu nabral na zdravej tvrdosti
Áno, pravidlá dovoľujú hrať i do tela dovoleným spôsobom........ale nerovnaký meter rozhodcu, ktorý podobné priestupky jedným odpíska a druhým neodpíska, devalvujú zápasy La Ligy z rozhodcovského hľadiska a preto sú na to tieto odkazy! Španielsky rozhodcovia v La Lige sú naj slabinou a nechápem, že komisia rozhodcov už roky to u rozhodcov toleruje!
Nejhorší:: Kromě již zmíněného Oriola Romeua, je pro mě spíš fakt a strach z přetížení Gaviho. I přes jeho skvělý výkony na něm začíná být vidět únavava a dost se bojim aby nepřišlo nějaký zranění ….Ale za něho bohužel náhrada není
PS: Ten pomezní rozhodčí co mával u střídaček musel být cinknutej :))
Martinez vcera perfektny a Felix uzasny.