Priznám sa, že pri prvých špekuláciách o jeho príchode som si hovoril, že neviem či je práve on ta správna voľba. Ale potom po jeho vyjadreniach ako je tento klub jeho snom a potom ako to začal aj reálne dokazovať na ihrisku, že nekecal do vetra a hra ako som ho ešte nevidel som rad, že môžem zatiaľ skonštatovať ako som sa mýlil a pevne verím v jeho ďalší vývoj a ešte lepšie výkony ako doteraz 🙂
Ak by bol dal griezman za 10 kol 1 gol a dve asistencie tak by ste tu plakali 24 hodin co to bola za kupa,myslim,ze o nic horsie nehral a produktivitu mal lepsiu a v obranej faze pomohol,joao felix je len v dobe lepsich výsledkov,inac nestoji za vela na utocnika a bude to cim dalej horsie
Bol som proti jeho príchodu k nám, no zatiaľ sa mu u nás darí. Bilancia 9 zápasov, 3 góly a 4 asistencie určite nie je zlá. Sezóna je však ešte iba na začiatku a o tom či bolo jeho hosťovanie u nás úspech alebo nie sa bude dať povedať až na konci sezóny. Prajem mu aby mu forma vydržala a aby nám pomohol k čo najlepším výsledkom.
asi nie.....resp.iste nie.
Mňa jeho doterajšia hra potešila viac ako Debova pol sezôna.