Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť alebo registrovať.
Tvoje spravanie sa je super ,ale myslim že nemáš nato aby si hral za FCB a ani nebudeš !
S Ferranem to minulou sezonu nevypadalo dobře a hodně lidí ho chtělo pryč (včetně mě). Říkal že chce uspět u nás a opravdu zapracoval. Jednu dobu jsem proti němu měl averzi ale teď si mě celkem získal.
Na základ opravdu nemá.. Ten progres je u něj naprosto minimální. Jasný není mu ani 24,takže pořád se muže chytit, ale není tu měsíc, je tu už nějaký ten rok a jestli měl dohromady dobré 3 měsíce ani ne. Tak budiž . Ale stejně ted co hraje v základu tak střídá celkem obstojný momenty, z naprosto katastrofálními momenty. Navíc není nijak extra produktivní co je u nás. Co by se mi u něj líbilo je to že by mohl být opravdu skvělým žolíkem do naskočení zápasu, do unavených obran. Jako jo 60 megový žolík je padlý na hlavu trochu, ale jako když tak hrál vycházelo mu to. Tak fakt vynikal. Ale v základu opravdu ne. Jako je vidět že to chce zlomit což se fakt cení. Ale v utoku pro něj místo nevidím a na pravo je lepší Raphinha a už tam vystrkuje růžky i Jamall. Radši bych kdyby se prodal, ale je fakt že na něm těžce proděláme v téhle fázi zatím.