Tak tak toto je čistá ruka. Nie je tam ani žiadne pád, takže neviem čím by si to mohli obhájiť, že ruku nevideli. Penclu sme mali mať sakra slepí poliaci a to som ich v prvom polčase chválil, že uznali Ferranov gól.
Tej ruke predchádzala situácia, že Joao Félix predlžoval loptu hlavou, avšak v momente prihrávky bol v offside, takže ak aj ruka bola, čo bola, predchádzalo jej iné porušenie pravidiel a preto sa nemohla pískať penalta. Prosim, nebuďte ako uplakaní baleťáci a posudzujte objektívne.
Nezdá sa mi, žeby Felix bol v tej situácii v ofsajde. Neviem si to zatiaľ dovyhľadať, lebo ešte nie sú záznamy, ale pokiaľ dobre pamätám, tak to bol center k vzdialenejšej tyčke, takže Araujo a tento čo mal ruku boli posledný hráči v línii.
Nejak ti ten dôkaz nesedí. 😂 Tá modrá čiara je na cca lakeť hráča v bielom, nie rameno (o uhle na kreslenia radšej nerozpisujem, aj tam to nie je úplne ok). Takže to je časť tela, s ktorou sa futbal nehrá a tak nie je posudzovana. A po druhé, na lopte už vidieť pohyb, či par desatín treba záber vrátiť späť a uvidíš, ako sa za tak krátky čas zmení postavenie hráčov. Ale skúsil si :)
Somár sa kukni lepšie. Čiary sú dokreslené pre debi*ov ako ty, ktorý to neuvidia, že to nebol ofsajd aj bez nich. Hej lakeť, je to na ramene slepec. Nerob z toho profesionálny rozbor ako v TV od VARu. Si uvedom že toto je len screenshot a narýchlo poťahané hrubé čiary deb*l. Neťahal som to úplne podľa pravítka, ale aj tak som to dal na toľko presne, že človek na úrovni musí uznať, že je to ako tak skoro presne, ale žiaľ ty takým človekom nie si. Stopnuté je to práveže dobre keď to akurát Gundo nakopáva. Lopta je tam trochu rozmazaná, ale to sú milisekundy, čo nerobia rozdiel. To si fakt myslíš, že za tých 0,0001 sekundy, čo je možno ta lopta v pohybe zvládol Felix zabehnúť viac ako pár milimetrov?
Si trápny ak ideš nejako obhajovať, že to ofsajd nebol, lebo je jasne vidieť, že Felix je o hlavu pozadu od posledného obrancu a to aj bez čiar. Ale čo už, skúsil si zo seba zrobiť id*ota : )
Keď máš čas, tak kľudne si naťahaj čiarky podľa pravítka s dobrým uhlom a perfektným načasovaním, aby si zistil to čo ti vravím, že to ofsajd nebol. Bude ťa to stáť o dosť viac času, ale žiaľ komu niet rady tomu niet pomoci. Hlavne že tu zo seba robíš geroja a posmievaš sa niekomu. Somár ...
mikimi122 - už len tvoje "somár" vypovedá o tebe viac, ako tých nasledujúcich množstvo nezmyslov. Nepredpokladám, že sa živíš inteligenciou. ;) Normálne si tu teraz dosť ľuďom zlepšil deň... ...lebo zistili, že rozhodne nebudú najhlúpejší na tejto planéte :D A tie tvoje milisekundy (0,0001 sekundy) - asi ani v škole si nepatril aspoň k priemeru, však? :D
Bol to offside, následne bola ruka. Na VAR to presne v tejto postupnosti aj riešili. Ale ani ty, čiže somár, debil, slepec, "človek na úrovni" (hádam iba tej tvojej), trápny, ten čo ZROBIL idiota, to nedokáže zmeniť.
Ale už budem vedieť, že mikimi122 je dosť jednoduchá bytosť na nejakú zmysluplnú komunikáciu. Už viem, prečo ostatní na teba nereagovali. Napi sa, zanadávaj si, a šup zas makať. Iné ti neostáva ;) Skúsil si to, no vyšiel si z toho ešte horšie (netušil som, že ten paškvil si spravil sám)
A toto je presne pre teba: "Prosim, nebuďte ako uplakaní baleťáci a posudzujte objektívne."
Ty sa vtrepal do komunikácie ako geroj s tým, že si myslíš že máš pravdu. Neponúkol si nič konštruktívne prečo by to malo byť tak ako vravíš. Namiesto toho si len kritizoval prevedenie obrázka. Vravel som ti, že som tie čiary neťahal pravítkom. Bolo to na rýchlo, ale aj slepec vidí, aj bez čiar, že je jasne vidno, že posledný obranca je o hlavu ďalej ako Felix. Nie, ale ty máš pravdu a bodka. Vravel som ti aj to, že daj ty nejaký dôkaz, ty nakresli čiary, čím si obhájiš tvrdenie, že to bol ofsajd. Nič si nedal. Ako sorry, ale tvoje slovo, že si z trucu povieš, že to bol ofsajd nič neznamená. Áno, nebol som k tebe milý v konverzácii, ale má to dosť čo spoločné s tým ako si ty arogantne písal na mňa. Čistá a hnusná arogancia. Keby si len v konverzácii nejako miernejšie upozornil na chyby v obrázku a nie tak posmešne. Sorry, ale to viac vypovedá o tvojej osobe ako to, že som sa na teba vypenil v jednom komentári keď si ma naštval. Jasné, že teraz mi ty nadávaš a pokračuješ v ďalšom urážaní keďže to je bežná reakcia (klasika v urážaní: detstvo, škola, inteligencia, ... ako z učebnice ti poviem, keby si bol aspoň originálny), ale spomeň si kto začal. Všetky tieto urážky ma absolútne nezaujímajú a nenechám sa nimi ani vytočiť narozdiel od teba. Jedným uchom dnu a druhým von. Na mňa tu reagujú stále a bežne vieme vytvoriť rozumnú konverzáciu stačí že si poskroluješ iné články a uvidíš, ale zato teba tu s týmto nickom vidím prvý krát a poviem ti keď vidím nový účet bez profilovej fotky, tak si vždy pomyslím, či madridista, alebo niekoho druhý účet na force. Ak druhý účet asi budeš Vladinko, že?
V prvom rade som sa asi nemal vytočiť z tvojej arogantnej reakcie a z tvojich posmeškov, ale to už nezmením. Ja som ti povedal, že na rozumnú konverzáciu potrebuješ konštruktívne veci predkladať a nie ja mám pravdu a tak to je. Takže si uvedom kto tu chcel viesť normálnu konverzáciu a kto nie. Ofsajd nebol a ja som ukázal prečo. Ty si ale nič také nepredložil.
Clanok s takymto nadpisom by som ani nezverejnil. Za druhy polcas - typicky barcelona syndrom.... By si zasluzili vycapat. Alebo na viac tato zostava nema ?
Si trápny ak ideš nejako obhajovať, že to ofsajd nebol, lebo je jasne vidieť, že Felix je o hlavu pozadu od posledného obrancu a to aj bez čiar. Ale čo už, skúsil si zo seba zrobiť id*ota : )
Bol to offside, následne bola ruka. Na VAR to presne v tejto postupnosti aj riešili. Ale ani ty, čiže somár, debil, slepec, "človek na úrovni" (hádam iba tej tvojej), trápny, ten čo ZROBIL idiota, to nedokáže zmeniť.
Ale už budem vedieť, že mikimi122 je dosť jednoduchá bytosť na nejakú zmysluplnú komunikáciu. Už viem, prečo ostatní na teba nereagovali. Napi sa, zanadávaj si, a šup zas makať. Iné ti neostáva ;) Skúsil si to, no vyšiel si z toho ešte horšie (netušil som, že ten paškvil si spravil sám)
A toto je presne pre teba: "Prosim, nebuďte ako uplakaní baleťáci a posudzujte objektívne."
V prvom rade som sa asi nemal vytočiť z tvojej arogantnej reakcie a z tvojich posmeškov, ale to už nezmením. Ja som ti povedal, že na rozumnú konverzáciu potrebuješ konštruktívne veci predkladať a nie ja mám pravdu a tak to je. Takže si uvedom kto tu chcel viesť normálnu konverzáciu a kto nie. Ofsajd nebol a ja som ukázal prečo. Ty si ale nič také nepredložil.