Za mňa na to akú rozsiahlu maródku máme tak v pohode výkon. Záloha, keď sa vráti FDJ a Pedri bude strašne nabitá a strašne rád by som si pozrel zálohu FDJ - Pedri - Fermín. Obranu taktiež kritizovať nejdem, párkrát prepadli, ale, tak čo zápas, to inak je zložená obrana, takže s tým musíme počítať.
Trochu ma mrzí, že nemáme dynamické CDM, ktoré sa nebojí poslať riskantnejšiu prihrávku dopredu, niekoho typu Rodri/Kimmich, potom by bola naša záloha tiptop..
Xavi to bude mít těžký až se všichni uzdraví a z toho by mužstvo mohlo těžit .... FDJ, PEDRI, GAVI, FERMÍN, GUNDO ... Všichni můžou hrát v základu. I útok teď vypadá o něco lépe, když bude Félix, Lewa, Raphinha, Feran, Yamal, ... může zaskočit i Gavi když nebude v záloze .... Ale taky je třeba si uvědomit, že SHAKHTAR byl o dost slabší než třeba v sobotu Bilbao ...
Za mě NEJLEPŠÍ : Fermín bez diskuzí MVP - i přesto že má docela smůlu, umí se s tím psychicky skvěle vyrovnat a ty neproměněný šance ho nijak nesrážejí. NAOPAK - roste zápas od zápasu. Strašně mě baví i Cancelo - je neuvěřitelně inteligentní a ta jeho technika a přehled - je radost na něho koukat ....
NEJHORŠÍ - Zraněný Félix - jestli nebude na El clasico, bude to velkej problém ..... Romeu - jestliže je horší a horší každej zápas, tak dneska to byla absolutní katastrofa !!!! To snad Xaviho nemůže ani napadnout aby jeho do el clasica nasadil !!!!!
Neblázni ! :D Bude Gavi - takže záloha bude Gundo - Gavi - Fermin, i kdyby tam měl hrát Christensen tak Oriol ne proboha ! :) Ale spíš mě napadlo, že kdyby hrál Araujo na kraji na Viniciuse, stopery Christensen - Martinez, mohl by klidně Cancelo hrát v záloze .....Hlavně ne ORIOL !
Bohužel Šimák má asi pravdu,rovněž zápas od zápasu horší a horší,chtělo by to novou mladou krev co se nebojí hrát přímočařejší fotbal ,jenže tuším že z romeua se stává xaviho oblíbenec který bude hrát nehledě na jeho výkony
Trochu ma mrzí, že nemáme dynamické CDM, ktoré sa nebojí poslať riskantnejšiu prihrávku dopredu, niekoho typu Rodri/Kimmich, potom by bola naša záloha tiptop..
NEJHORŠÍ - Zraněný Félix - jestli nebude na El clasico, bude to velkej problém ..... Romeu - jestliže je horší a horší každej zápas, tak dneska to byla absolutní katastrofa !!!! To snad Xaviho nemůže ani napadnout aby jeho do el clasica nasadil !!!!!
Ale čo ma v hlave xavi to vie len on sám..
a vyběhnout, vidim to tak 50 na 50