Hej akurát že Offside píska postranný hráč a za Varom sedia ďalší rozhodcovia, ktorých on iba musí počúvať... To si nezabudnime vyjasniť skôr než začne zápas, aby potom nebolo treba vysvetľovať, že iba tento rozhodca má vplyv na zápas ☝️inak, to že žiaden rozhodca nieje fanúšik Barcelony je smutné
Ze bude piskat manzano je jedna vec, ked bude nekorektny uvidi to miliarda divakov a urobi si nazor. My by sme sa mali maximalne koncentrovat na seba a nas ciel. Mam vdaka marodke malu dusicku, ale mozno potiahnu mladici ? Budem v to dufat🌞
Myslis tak ak si hľadáš ty a to ešte ani zapas nezacal? Ja skôr vidím vyhovorky tu pri dosť článkoch už pred zápasom od niektorých fans ( česť výnimkám ) . To čo bude rozhodca pískať uvidis počas zápasu a pochybujem že by si úmyselne dovolil v tomto zápase piskat naschval zle keďže by ho média rozniesli ,ďalšia vec kopu veci nezáleží len na hlavnom ale aj na tých čo sledujú VAR atd.
To nie je žiadna výhovorka, to si to zle pochopil. To, že tento človek je/bol prezidentom fanklubu Realu Madrid je nespochybniteľný fakt rovnako aj to že dobre vieme ako píska proti Barcelone. Malo by byť v zaujme všetkých strán hrať férovo, len o to ide.
Tu ale neni plac len pri tomto článku ,pri všetkom čo sa stane Barce ,vlastne môže za všetko Madrid a Perez .. Čo nechať hodnotenie zápasu po zápase ? Nemyslím si že v takom zápase si dovolí nejak jednostranne piskat lebo by si viac nezapiskal. Skôr mi príde že sa tu len hľadá kde je Barca ublizena a kde kto jej ubližuje ako výhovorka ,miesto toho aby sa sústredila na hru.Ked minulú sezónu vyhrala Barca titul tak kde bol Perez? Spal? Prečo vtedy mu nepomáhali a prečo vtedy boli fans spokojne ticho? Vtedy Perez nemal našetrené či ako? Prečo keď sa nedarí môže Perez aj za to že Barca prehra či remizuje úplne niekde inde ako s Realom? Proste sa treba sústrediť na svoju hru a nie pri každom neúspechu hľadať vyhovorky inde jak malé deti. (To hovoril vo vseobecnosti)
Ak vás rozhodca poškodí nejak kľúčovo tak potom je na mieste ho kritizovať .
mikimi122 Jasné že je , však to je vidieť na komentároch-madridská hlava nepustí.On to má v manuále chodiť na stránku forcabarca ovplyvňovať klamstvami diskusiu.Florentino im to dal za úlohu.
Plcd - áno za všetkým hľadaj Florentina ako vždy 😁
mimimi- áno som fans Madridu ale nemám problém pochváliť Barcu ani skritizovať Madrid ako to tu bolo vo viac príspevkoch , ja som hlavne fanúšik futbalu a človek čo nemá v živote rad plač a vyhovorky,moj názor je že tie sú pre malé deti. V tom že som Madridista ,že ovplyvnujem niečo klamstvom a podobne teda neni moc argumentov na to čo som napísal . Ak mi da niekto rozumne argumenty na to prečo to tak je,tak sa nad tým aj zamyslim ,niesom baran ako zopár ľudí tu že bezhlavo ide svoje kludne hlavou proti múru ale bez argumentu .
Takze pýtam sa Kde bol Perez keď Barca vyhral titul?
Prečo vtedy nebolo plaču a výhovoriek keď ho vyhrala vtedy Madridu nik nepomahal?preco?
Prečo môže Madrid za to že je kauza Negreiro?Co s tým má Madrid on kázal posielať Peniaze na účty rozhodcov?(co je Reálne)
Prečo má Barca zlu finančnú situáciu?aj za to môže Madrid?
Nechcem tu do nikoho rýpať snažím sa viest len normálnu debatu a pokladám normálne otázky ,neber ich v zlom ani provokačne.
Moj názor je že aj v živote by si človek mal upratat najprv na svojom dvore ,mal by sa v prvom rade pozrieť čo sám robí a až potom poukazovať na iných,vyhovárať sa či plakať .Lebo ak v živote budem všetko hádzať na iných a všímať si len iných,vyhovárať sa a hľadať chybu na inych nie sebe, tak ďaleko nedojdem.
Opäť len hovorim nechcem týmto provokovať ani nič podobne ,som na fórach skôr pre konštruktívnu debatu.
Dúfam že nebude pršať, lebo aj to sa povie že vybavil Perez 😂 to je sila čo ste schopný napísať ale zároveň chcete Superligu, ktorú organizuje Perez.. tak čo vlastne chcete??
Ancelotti to myslel takto: "Ma idealny profil nato, aby nam odpiskal vymyslenu 11ku a, nech robime cokolvek vo vlastnom pokutovom uzemi, ani jednu pre Barçu".
Este dodnes si pamatam ten zapas, ktory sme prehrali 1-3 a ten "faul" na Ramosa v pokutovom uzemi. Bol sice trochu potiahnuty za dres, no hodil sa opacnym smerom, ako ho tahali. To bola jasna simulacia. A nemusim hovorit, ze potom zahravali 11ku a dali treti gol.
K tomu že dohrame 10ti.... taký Gavi hrá na hrane vylúčenia dosť často.. určite to bude rozhodcom ak to v emočne ťažkom zápase nezvládne a vylúčia ho?? Ja tipujem že určite dostane minimálne žltú, nie pre rozhodcu ale pre jeho chovanie a zákroky. To si teraz zapamätajte aby potom nebol plač ak nedohra
Katana, hovoris o niecom inom ako my. Ano, Gavi si casto koleduje a karty dostava zasluzene. Ale Manzano ma ine motivacie. O to tu ide. Aj keby Gavi (alebo ktokolvek z nasich) nic take hrozne neurobil, pri prvej prilezitosti mu Manzano kartu da. Alebo odpiska 11ku v nas neprospech. Pises tu ako keby si nikdy nebol pozeral zapas, kde on piskal.
Za 12:rokov sa z neho stal najlepší spanielsky rozhodca,uznavany celosvetovo,tak kto má pískať el clasico, najlepší zapas , najlepší rozhodca,treba ho nechať si robiť v kľude svoju robotu, predzápasové tlaky su z zbytocne,myslim,ze 100 minut zapasu nutne povedie k chybe rozhodcu,nech yam by bol ktokoľvek, bohužiaľ,dnes sa zo všetkého robi kriminalka
Piska ten, koho vybrali, osobne si tiez nemyslim, ze pri sucasnom stave si dovoli nejake psie kusy a tendencne piskanie..na druhu stranu, keby to bol nejaky rozhodca, co je prezidentom fanklubu Barcelony, uz by sa zase tahala von karta s nazvom kauza Negrieira...pevne verim, ze ich porazime svojou hrou a ukazeme im, kde je ich miesto...maju sice noveho lidra, ale ak nebude mat den, tak budu nulovi, kdezto my mame goly rozlozene na cele muzstvo, teda skorovat moze takmer kazdy jeden hrac. Gavi sa musi udrzat na uzde, nech nema v 10 minute kartu, Fermina ten tlak nesmie zozrat, ak bude hrat Yamal, tak detto musi byt zodpovedny. Verim obrane, ze nas podrzi a verim, ze aj Felix bude skvelo motivovany, podla mna rozhodne Ferran.
Nadavate Viniciovi že je placko a pritom ešte ani zápas nezačal a tu sa plače za zranenia, za rozhodcu na všetko... ešte nech začne pršať, aby ste bohli obviniť Pereza, že vybavil počasie...ale ak sa vyhrá budete mať plnú hubu toho, že ani korupcia Madridu nepomohla...ak sa prehrá, je to kúpené... A to zápas ani nezačal.. čakáte nestrannosť ale ste nestranný aj vy ??? To ťažko pochybujem. Zaujatemu fanúšikovi nevyhovie žiaden rozhodca...lebo vy ste schopný aj zle uznaný out oplakavat. Nech podajú dobrý výkon hráči až potom rozhodca
Katana Ešte nejaké iné "rozprávočky" neporozprávate?Kúpil ti Xavi pivo keď si bol na pokec?Kedy ti to rozprával?Nenadávame Vinckovi že je plačko , to sa len konštatuje skutočnosť.Je simulant a provokatér , v každom zápase provokuje divákov a potom sa čuduje , že naňho pískajú.A rozhodcovia to neoceňujú žltou kartou - prečo?
Ak vás rozhodca poškodí nejak kľúčovo tak potom je na mieste ho kritizovať .
mimimi- áno som fans Madridu ale nemám problém pochváliť Barcu ani skritizovať Madrid ako to tu bolo vo viac príspevkoch , ja som hlavne fanúšik futbalu a človek čo nemá v živote rad plač a vyhovorky,moj názor je že tie sú pre malé deti. V tom že som Madridista ,že ovplyvnujem niečo klamstvom a podobne teda neni moc argumentov na to čo som napísal . Ak mi da niekto rozumne argumenty na to prečo to tak je,tak sa nad tým aj zamyslim ,niesom baran ako zopár ľudí tu že bezhlavo ide svoje kludne hlavou proti múru ale bez argumentu .
Takze pýtam sa Kde bol Perez keď Barca vyhral titul?
Prečo vtedy nebolo plaču a výhovoriek keď ho vyhrala vtedy Madridu nik nepomahal?preco?
Prečo môže Madrid za to že je kauza Negreiro?Co s tým má Madrid on kázal posielať Peniaze na účty rozhodcov?(co je Reálne)
Prečo má Barca zlu finančnú situáciu?aj za to môže Madrid?
Nechcem tu do nikoho rýpať snažím sa viest len normálnu debatu a pokladám normálne otázky ,neber ich v zlom ani provokačne.
Moj názor je že aj v živote by si človek mal upratat najprv na svojom dvore ,mal by sa v prvom rade pozrieť čo sám robí a až potom poukazovať na iných,vyhovárať sa či plakať .Lebo ak v živote budem všetko hádzať na iných a všímať si len iných,vyhovárať sa a hľadať chybu na inych nie sebe, tak ďaleko nedojdem.
Opäť len hovorim nechcem týmto provokovať ani nič podobne ,som na fórach skôr pre konštruktívnu debatu.