Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2023-11-02 06:46:24
Uprimne, veci od Pumy na bezne nosenie su dost velky shit, ak si to porovnam s kvalitou Nike (bavime sa samozrejme o produktoch v rovnakej cenovej hladine, dajme tomu tenisky okolo 100 eur ci tricko okolo 25 az 30 a mikina 60 az 80). Osobne som s pumou skoncil ked som kupil tenisky za 110 eur a vydrzali az jedno leto (dost vela chodim, teda o nohy dbam), mam vela Nike produktov spjenych s Barcou a drzia mi roky. Tu samozrejme neodsudzujem kvalitu dresov, tu v top kvalite nepoznam, nikdy som nemal dovod kupovat Puma dres, len Kappa a Nike...ale ked to ma klubu pomoct dostavat vacsie prachy tak sup sup do toho (mohli by skusit aj Under Armour, to by ma velmi potesili 😚)
Michaela Premium
2023-11-02 08:32:07
UA vo futbale už je... napríklad pár sezón dozadu ho mal aj Tottenham, Southampton, St. Pauli a iné kluby prevažne s Južnej Ameriky https://www.footballkitarchive.com/...
2023-11-02 10:42:19
Hlavně bych si nepřál Adidas, který jsem vnímal odjakživa jako znak nepřátel Realu potažmo kdysi Chelsea a nebo třeba Němci, ale to je jen osobní pocit.
V businessu se na to nehraje a pokud to bude nabídka na urovni co maji největší kluby světa, což si jednoznačně zasloužíme, tak asi přežiju cokoliv..
2023-11-02 12:17:01
Ja by som bol za Armani dresy EA7 ako má Neapol
2023-11-02 12:20:03
Ja by som bol za Armani dresy EA7 ako má Neapol. Tie by išli jak teplé rožky...
2023-11-02 23:54:03
Na úrovni klubů jako je barcelona, se absolutně neřeší něco, jako je kvalita bot za 100 €. Klub zajímá hlavně to, kolik z toho bude profitovat (a je to dobře). Hodně lidem vůbec nedochází, že Nike je stejný sponzor jako každý jiný.

Proti Pumě obecně nic nemám, ale čistě z pohledu designu se mi jejich klubové dresy vůbec nelíbí (dortmund nebo v minulosti arsenal), jinak ale věřím, že pro hráče zvládne vyrobit kvalitní dres prakticky jakákoliv renomovaná značka.