Uprimne, veci od Pumy na bezne nosenie su dost velky shit, ak si to porovnam s kvalitou Nike (bavime sa samozrejme o produktoch v rovnakej cenovej hladine, dajme tomu tenisky okolo 100 eur ci tricko okolo 25 az 30 a mikina 60 az 80). Osobne som s pumou skoncil ked som kupil tenisky za 110 eur a vydrzali az jedno leto (dost vela chodim, teda o nohy dbam), mam vela Nike produktov spjenych s Barcou a drzia mi roky. Tu samozrejme neodsudzujem kvalitu dresov, tu v top kvalite nepoznam, nikdy som nemal dovod kupovat Puma dres, len Kappa a Nike...ale ked to ma klubu pomoct dostavat vacsie prachy tak sup sup do toho (mohli by skusit aj Under Armour, to by ma velmi potesili 😚)
Pumu pozdvihol za posledných 15 rokov najmä Usain Bolt ktorý jej bol verný celý čas. Osobne s ňou nemám veľké skúsenosti, ale je to tradičná značka, vo futbale ju nosili aj repre Talianska, Kamerun… osobne si neviem predstaviť vstup UA do futbalu, príde mi to zvláštne ako keď Adidas vstúpil do NHL. Dalsi brány čo sa tlači do klubového športu je NewBalance. Ak ma Puma doniest viac peňazí klubu, šiel by som do toho, otázne je viac rozviazanie zmluvy s Nike, to nebude také jednoduché.
UA by bola skvelá voľba, majú veľmi kvalitne produkty plus veľmi štýlové. Nike je síce stále kvalita ale vyzerá dosť zastaralo..
le equip vyzerá tiež brutálne
Jsem klidně pro pumu jejich věci mám rád,zdají se mi kvalitní,i s Nike mám v celku dobrou zkušenost, což se nedá říct o mé přítelkyni které tam pravidelně něco koupím a přijde to děravé nebo se to lehce roztrhne hlavně legíny,Patagonia se mi zdá jako rozhodně špatná varianta,jejich oblečení vypadá jak z 80 let je to ale samosřejmě kvalitní značka a mají pohodlné oblečení hlavně spodní prádlo ale rozhodně né vhodná pro Barcelonu.
Ja som s Nike dresmi a bundami spokojny,len obuv je cista katastrofa. Tam nedam na adidas dopustit,nike som kupil asi 4krat a vzdy sklamanie a to som si uz pri tych druhych povedal,ze nikdy viac...a zasa som sa nachytal peknym dizajnom.
UA vo futbale už je... napríklad pár sezón dozadu ho mal aj Tottenham, Southampton, St. Pauli a iné kluby prevažne s Južnej Ameriky https://www.footballkitarchive.com/...
Hlavně bych si nepřál Adidas, který jsem vnímal odjakživa jako znak nepřátel Realu potažmo kdysi Chelsea a nebo třeba Němci, ale to je jen osobní pocit.
V businessu se na to nehraje a pokud to bude nabídka na urovni co maji největší kluby světa, což si jednoznačně zasloužíme, tak asi přežiju cokoliv..
Na úrovni klubů jako je barcelona, se absolutně neřeší něco, jako je kvalita bot za 100 €. Klub zajímá hlavně to, kolik z toho bude profitovat (a je to dobře). Hodně lidem vůbec nedochází, že Nike je stejný sponzor jako každý jiný.
Proti Pumě obecně nic nemám, ale čistě z pohledu designu se mi jejich klubové dresy vůbec nelíbí (dortmund nebo v minulosti arsenal), jinak ale věřím, že pro hráče zvládne vyrobit kvalitní dres prakticky jakákoliv renomovaná značka.
le equip vyzerá tiež brutálne
V businessu se na to nehraje a pokud to bude nabídka na urovni co maji největší kluby světa, což si jednoznačně zasloužíme, tak asi přežiju cokoliv..
Proti Pumě obecně nic nemám, ale čistě z pohledu designu se mi jejich klubové dresy vůbec nelíbí (dortmund nebo v minulosti arsenal), jinak ale věřím, že pro hráče zvládne vyrobit kvalitní dres prakticky jakákoliv renomovaná značka.