Tak minule hovoril Xavi o nespravodlivej výhre Reálu , teraz sme nespravodlivo vyhrali my. Minule s Realom sme ťahali za kratší koniec 30 minút, teraz takmer celý zápas, 80 min. Hrôza.
A ešte: Nevieme už podržať loptu, oni boli pri lopte vždy skôr, vyhrávali osobné súboje. Nie sme tím ani na víťazstvo v lige, nie v LM. Rozhodca: Po Getafe Xavi bol zhrozený rozhodcom, pískal rugby, teraz to bol americký futbal. Kde to speje technický španielský futbal? Strkanie rukami, bodyčeky, bránenie v hre telom i rukami... to všetko prešlo, možno by prešla aj vražda.
Co je brutálně znepokojující je kondice a důraz domácích vs Barca. Není vůbec náhoda, že v LM vedou skupinu. Jejich slabina je, že nemají hvězdu v útoku, ale jinak je to hra ve stylu Liverpool.
Oni vyloženě neodesli....kromě toho konce zápasu naprosto dominovali a kdyby dali dva góly z těch mraků šanci, tak jsme si ani neskrtli...nechápu jak někdo může nevidět ten rozdíl v kondici a důrazu
V tomhle zápase se mi opět vybavili ty ostudy v Římě a Liverpoolu..v Evropě se.nemuzeme nechat takhle zaskočit, jinak nemáme.zadnou šanci dojít do semifinále.
No právě že Sociedad odešel. To tempo nešlo držet celou dobu a už od takové 70. minuty to bylo vidět. Najednou dělali chyby nechávali otevřenou obranu a pak už to bylo jen na nás – gól jsme mohli dát dřív. Nemyslím si, že je u nás problém s kondicí, kor po týdnu volna, včera nefungovalo všechno ostatní.
Nejlepší: 3 body, Ter Stegen a návrat Pedriho
Nejhorší: Xavi. Jeho paskvil, kterej vymyslel na tenhle zápas byl absolutní úlet a vrátili jsme se do doby kdy nás vedl Valverde. Ano, sice máme 3 body, ale za tuhle cenu ??? Mně se to nelíbí ! Tohle není BARCA ! Pochopil jsem to s Realem, kde nebyli lidi a Araujo byl nasazenej na Viniciuse, ale tohle bylo abslutně mimo !
Ja som doteraz nepochopil to zaradenie Cancela na pravé krídlo, čo to bol za nepodarený experiment to by ma veľmi zaujímalo. Prečo nenasadil na krídlo Raphinhu, hoci len od 46 minúty, to doteraz nechápem!!!
Až som mal chvíľu pocit akoby sa herne obrátilo farde oproti štandardu. Vždy my útočíme a súper sa bráni spoliehajúc sa na ostré dohrávanie a napádanie rozohrávky s prípadnými rýchlymi protiútokmi.
Teraz sme sa bránili my a bolo vidno, že toto nemáme nacvičené.
Vydreté tri body so šťastím. Chvalabohu.
Nejhorší: Xavi. Jeho paskvil, kterej vymyslel na tenhle zápas byl absolutní úlet a vrátili jsme se do doby kdy nás vedl Valverde. Ano, sice máme 3 body, ale za tuhle cenu ??? Mně se to nelíbí ! Tohle není BARCA ! Pochopil jsem to s Realem, kde nebyli lidi a Araujo byl nasazenej na Viniciuse, ale tohle bylo abslutně mimo !
Teraz sme sa bránili my a bolo vidno, že toto nemáme nacvičené.
Vydreté tri body so šťastím. Chvalabohu.