Naposledy som niekde cital, ze pravdepodobne predlzi zmluvu do ktorej si da nizku odstupnu klauzulu aby si nezavrel ulne dvere na odchod do lepsieho klubu a aby neposkodil klub ktory ho vychoval tym ze odide zadarmo.
Áno a nízka odstupná klauzulu bude 40 mega a viac čo znamená, že aj za takú cenu to bude pre nás problém, takže zase nič. Ak mu je jedno aký veľký klub, tak nech si tam dá klauzulu, ale keď chce Nico do Barci, tak nemôže čakať, že v našej situácii keď treba ešte utratiť za DM, Cancela + niekoho za Roberta, že dakde nahrabeme ešte peniaze na neho. Mám taký pocit, že okrem DM a Cancela budu všetko ostatné len prestupy zadarmo.
No krajný obrancovia s končiacimi kontraktmi ani nie sú, na LB jedine Miranda ale tak uvidíme ako sa Valle ukáže a na pravo mi to zase vychádza len na Forta (samozrejme Cancelo ako jednotka), ak by to bolo nanho moc tak stále tam je Araujo/Kounde...
Dobre a z čoho to zaplatíme ? Sme finančne v totálnych sračkách, cez leto sme si mohli dovoliť kúpiť iba Oriola za 3 milióny a k tomu ešte prerábame štadión. Ja to na veľké nákupy nevidím. Kraje obrany môžme posilniť mladíkmi ktorých máme (samozrejme za predpokladu, že sú už na to pripravený). Na LO - Valle na PO - Julian Araujo alebo Fort. A aby sme nezabudli Cancelo patrí City a je otázka koľko zaňho budú chcieť. Horšie je to už na DM, tam síce máme viacero mladých hráčov o ktorých sa hovorí ako o talentoch, no ešte ani jeden z nich nedostal šancu. A otázkou bude aj ľavé krídlo, nakoľko Félix je u nás iba na hosťovaní.
Joao iba sú predsa na hosťovačke, to nie sú ešte naši hráči.