O nicom nepochybujem a sam som velky optimista,len som napisal,ze Cancelo by potreboval trochu oddychu. A cudujem sa Xavimu ,ze ho nenecha aspon jeden zapas sediet. Za chvilku je repre pauza a aj ked maju postup isty stavim sa, ze hrat bude. Zraneny nam moc nepomoze.
To majú za to že tam pocupkavaju ako trtkovia bez motivácie bez zápalu prišli si profesorky odtukat a ísť domov hanba to vôbec pozerať vypínam aj tak som už raz zaspal pri Tom ubohom futbale
Nech sa na mna xavi nehneva ale s nim LM nikdy nevyhrame a obavam sa ze uz ani ligu ci pohar…sme proste slabi uz dlhe roky, sem-tam zahrame dobre ale vacsinou je to katastrofa na ktoru sa neda divat, najviac luto mi je gundogana ktory fakt myslel ze by to pod xavim mohlo fungovat, xavi je slabucky trener…a taki hraci jak romeu raphinha alonso uz si konecne uvedomme ze ti hraco na to fakt nemaju…a gavi je pekne ze je bojovny ale inak je to drzy zasrany fracek druhy najslabsi zaloznik hned po romeuovi
Já nevím jestli ti někdo normálně říká, že jsi zasraný třeba v práci nebo rodina/kamaradi nebo ty jim nebo i svým dětem 😶 jestli ano tak samozřejmě v pořádku jiná rodina jiný mrav ale ... 😅
Pressing 0 bodov. Velmi profesorsky futbal. Nemozem si pomoct, ale Ferran a Raphinha su asi jedine kridla v europskom futbale, ktore nechodia do subojov 1 na 1. Ferran nieco kombinacne vymysli, len ked ma dobry den v tyzdni (sanca 1:7, ze sa mu to podari zrobit v zapase, do ktoreho nastupi). Raphinha je asi najmenej kreativny Brazilcan, akeho poznam. Jeho najsvetlejsi moment bol nechytatelny gol do sibenice Realu Madrid v priprave. Urcite maju v sebe nieco specialne, no ak to ukazuju na treningu, v zapase to nie je vidiet. Dembele sice nehral 50% zapasov, ale superi z neho mali aspon strach. Vacsi strach maju aj zo 16rocneho Yamala, ktory je aspon nepredvidatelny. Na ich obranu - dnes hraju velmi priemerny zapas skoro vsetci. Som presvedceny, ze nasa zakladna 11ka v zostave s Pedrim a Frenkiem ma na to vyhrat akykolvek titul, ale lavicka s tymito hracmi moze byt opat problem. Mozno sa mylim, su to len ups and downs a to v druhej polovici sezony rozbehnu.
Měl by přijít nějaký trenér a vše změnit,dostat čas a hráče které chce,,dost hráčů prodat včetně raphinhi a ferana.Pokud jde o strach tak jsme si klidné místo Dembelleho mohli nechat Traorého oba na stejno.
Chápem, keďže Pedri a FDJ nie sú fit (hlavne FDJ), ale čo je moc, to je veľa. Záloha čistá katastrofa, všetko do strany či dozadu. Gundo je na to sám. Romeu, to čo je? Hráč, ktorý nepatrí ani na lavičku - žiadna myšlienka, pomalý, neobratný, nestíha. Pozične na figu. Na nič! Lewa je v útoku odstrihnutý. Aleže úplne. Páni a dámy, začínam súhlasiť s názorom, že Xavi na to nemá. Uvidíme, čo prinesie druhý polčas.
Ja dúfam ze všetci čo tu hovoríte co a ako, tak dúfam ze ste trénovali aspoň jeden špičkoví klub ktorý mal vždy zdravých všetkých hráčov,lavičku ktorá bola o niečo iná ako základ,dúfam ze ten klub mal neomedzene množstvo peňazí,ak nie tak začnite používať to čo mate na krku čiže ak sa vám neľúbi zápas tak ho vypnite keď nejste fanúšik tak nekomentujte lebo takýchto trénerov mame dosť pri MS v hokeji 😁
Od coho tu je ta diskusia? Nebud trapny a take dristy si nechaj pre seba, ci co teraz mame akoze ich velebit kazdy jeden zapas aj ked vobec nic nehraju?nemame dovolene kritizovat? Jemine to su stupidne reci toto
Joj expert super ale čítaj lebo o velebeni som nič nepísal ale ok si ten pravý čo všetko vie a určite si hral aj futbal a teraz trénuješ nejaký super klub ok omluvam sa
Bohužiaľ jednoducho napísané.... Nemáme formu 😔
Strasne staticky hrame a tu je vysledok 😉
Araujo-Kounde-Christensen-Alonso
Pedri-Romeu-Fermín
Raphinha-Lewandowski-Yamal