Lewandowski by mal hrat len vtedy, ked mu ostatni hraci dokazu "naservirovat" loptu do idealnej sanci. A tato Barcelona to nedokaze. Tak naco odohral cely zapas? Celkovo by som povedal, ze kombinacia Lewandowski + Ferran je zarukou toho,, ze gol jednoducho nedame.
Ja by som asi este vyostril, Lewa nevie spracovať loptu a má problém sa presadiť, pokiaľ Barca hrá proti mladému a rýchlemu mužstvu. Vtedy Lewa, alebo taký Alonso, ale aj Romeu nemajú čo hľadať v základe, rýchlostne trpia a vidno ich, len keď faulujú.
ako mu majú prihrať, keď stojí kdesi v šestnástke, ani sa nepohne, ako keby tam čakal na trolejbus, neukáže sa, neuvoľní sa od hráčov, ktorí ho obsadzujú?
nech sa pzrie, ako to robí haaland, benzema, kane, každý dobrý hroťák! a keď aj loptu odstane, odskočí od neho ako od betonovej tréningovej steny
Na to aby "mu naservíroval loptu do ideálnej šanci" a Lewa konečne dal gól tam nemusí byť Lewa za 23 miliónov ročne ale hocijaký útočník z LaMasie. Absolútne súhlasím s Ramblom, bez pohybu a dynamiky sa do šance len tak nedostane. Každé skúsené stopérske duo si takto statického Lewu úplne bez problémov ubráni.
RoAd, teraz si len ukazal ako velmi hlupi si... Nie len ze si s+urvený rasista... Ale ani najostrejsia ceruzka v peracniku zrovna nie si... Hlavne ze si z pravnickej rodiny... Smejem sa z teba strasne ty trtko...
proste mu chýba ten dembele, 90% jego gólov bolo asistenciou demba.
bohužiaľ ani jeden z nich nieje ako dembo, a to už je čo povedať, škoda že odišiel akurát keď sa dostal do formy, a teraz ju v Paríži aj stratil.
nech sa pzrie, ako to robí haaland, benzema, kane, každý dobrý hroťák! a keď aj loptu odstane, odskočí od neho ako od betonovej tréningovej steny
bohužiaľ ani jeden z nich nieje ako dembo, a to už je čo povedať, škoda že odišiel akurát keď sa dostal do formy, a teraz ju v Paríži aj stratil.