Presne tak, lepšie mať krízu teraz ako na konci sezóny kedy sa bojuje o všetko. Teraz potrebujeme už len ten jeden bod v LM na postup a držať sa bodovo Realu na dohľad v lige.
Tak to bolo už pred Šachtarom a zmeniť by sa to nemalo hoc Šachtar bral 3 body. Tak by to malo byť, že na istý postup zo skupiny nám stačí 1 bod z 2 zostávajúcich zápasov.
Neovládaš gramatiku a ako vidno, ani matematiku. Ak Porto vyhrá u nás, bude mať 12 b., ak Šachťar vyhrá obidva zápasy, tiež bude mať 12, my keď získame bod, budeme mať 10. Takže bod je málo.
Rasto neovládaš slušne chovanie ako stále. Si totálna lama keď stále vyberáš gramatiku, somár. Ja som si to ešte nepočítal, len viem čo tvrdili ostatný pred zápasom. Ak to nesedí, tak potom to závidelo od minulého zápasu a automaticky je to potom teraz inak.
Somár je ten, ktorého "vydýš" v zrkadle. Truhlík, nič neslušné som nenapísal, len pravdu. Lenže to by si si musel priznať chybu, čo je u teba nonsens. Pozdravuj doma lamu a somára. A prihlás sa na doučovanie, pán vysokoškolák.
Vždy ty Rasto, vždy ty. Neviem či to robíš úmyselne, ale vždy ideš do útoku so mnou. Keby si si odpustil prvú vetu bolo by všetko ok, ale to si ty u mňa nevieš odpustiť nikdy. Gramatiku bolo tak potrebné vytiahnuť z kešeni aj matematiku. To je ten tvoj štýl písania. Prv musíš druhého uraziť a zároveň ho nejako zosmiešniť/ponížiť a až tak prejdeš k veci. Takto si asi myslíš, že vyjdeš z toho ako hrdina, ktorý má pravdu, lebo si nielen vyjadril svoj názor, ale ešte podkopal názor aj osobu toho druhého. Pred polrokom možno aj viac sme na to mali ostrú debatu a stále si nepochopil. Ty si ma stále vyhľadávaš a čakáš čo môžeš ešte viac skritizovať na mne. Vieš aké je to otravné. Povez úprimne ako by si sa cítil na mojej strane? Ale fakt úprimne. Myslíš, že je zlé keď sa idem potom brániť nadávkami v tom momente keď ma to naštve? To je len logické vyústenie toho s čím ty vždy začínaš. Ako to nevie pochopiť starší spoluobčan vo veku 63 rokov, ak to tak vôbec je ... To je všetko čo som ti chcel. Pekný večer
Mikimi, nie som sám, kto ti niečo, vrátane gramatiky, vyčítal. Lenže ty to podporuješ tým, že si jednoducho nepriznáš, že si napísal hlúposť,nemyslím teraz gramatiku. A nie som to ja, kto tu niekoho urazil. Nie, nemám potrebu sa tu nad tebou vyvršovať, ale irituje ma, ako ignoruješ iný názor,nemyslím ten môj. Pekný večer aj tebe.
Čo tu záleží na gramatike. Nie sme niekde na úrade a podobne. Už som o tom včera písal. Sme tu nejaká komunita a skupina ľudí, ktorý fandí spoločnému klubu. Ja osobne si to viac prestavujem ako skupinu ľudí niekde v krčme pri pohári pivka, ktorý si servítku pred ústa nedávajú ako skupinou pánov vyšmarených v oblekoch na úrade. Chápem, že niekomu vadí gramatika, ale títo ľudia by mohli byť zhovievavejší. Mne osobne pár krát zmení autokorekcia celé slovo a vôbec si to nevšimnem a sem tam urobím aj ja chybu, lebo sa ponáhľam a nemám čas na kontrolu. Chcel som od adminov možnosť opravy komentárov, ale žiaľ po incidente z leta keď tu jeden zaspamoval celé fórum počas noci sa ukázalo prečo to nemohli pridať. Fakt je ta gramatika pre teba taká dôležitá? Sem tam sa tu nájdu taký, čo píšu ako keby vyšli z psychiatrickej liečebne a používajú CAPS LOCK ako duše zbavený, aj tým budeš vyčítať gramatiku? Alebo keď sa tu posielajú mimo jazyčne správy, tiež to má byť problém? Niekedy tu píšeme aj po východniarsky, čo tiež nie je spisovne, tiež to budeš kritizovať? Keď si nájdem chyby, to mám radšej spamovať v komentároch *oprava? Často si vtedy poviem, že radšej nech ostane chyba ako budem spamovať.
Písal som, že tak by to malo byť. Malo neznamená na 100%. Prepáč, zmýlil som sa, lebo som si to nepočítal, čo si ty ale predpokladal, že áno, lebo si mi automaticky vyčítal matematiku, ale žiaľ môj úsudok bol z toho čo som počul. Áno po tvojom komentári som si pozrel tabuľku a overil si to. V tom momente som si to priznal a napísal som to v poslednej vete "automaticky je to potom teraz inak". Žiaden druhý názor som neignoroval. Keby si ma len upozornil na moju chybu bez tej gramatiky a matematiky, tak by sme mohli ušetriť čas a miesto v komentároch a napísal by som ti len tie dve ďalšie vety a somára a lamu by som vynechal. To je presne to čo spomínam, keď útočíš čakaj obranu, alebo zmeň štýl písania a svojej komunikácie.
Mame v time minimalne 3 pozicie, ktorymi len zaplátame tuto sezonu. Prestavba nemoze byt dokoncena, ked ti chyba top DM. Pravého beka a lave kridlo taktiez nemame stabilne, Jaovia su skvele posily, ale nikto nevie, ci tu budu o rok, lebo nikto nevie, ci budu peniaze. Stabilny konkurencieschopny tim dobuducna sa nebuduje tak, ze prinesies hracov na hostovanie. Nase prave kridlo je sice stabilne (Raphinha je tu uz 2 roky a ocakava sa, ze zostane), ale nekvalitne. Nekritizujem, len argumentujem, preco prestavba v nasom pripade nie je hotova. A to nehovorime o klube samotnom a o tom, ze na svete neexistuje stabilny tim v (financne) nestabilnom klube. Klucoveho a najlepsieho hraca na svete sme pred 2 a pol rokmi nepustili preto, ze sme mali prebudovany kader a bol viac nepotrebny.
Mužstvo nemá tu správnu mentalitu, chýba dravosť, agresivita, behavosť. Je tam veľa alibizmu, pohodlnosti. A neviem, ako vyzerajú tréningy, lebo nevidím nacvičené akcie, o čo sa dá oprieť vždy, vidím bezradnosť, samu improvizáciu.
Hraje tam rolu vela premennych, ale odhadujem prestavba moze trvat tak 2-3 roky, ak mas hracov, ktorych potrebujes. No my nemame hracov, ktorych potrebujeme, lebo nemame peniaze. A ak mame prestavbou na mysli mat nie len kompletny, stabilny, ale aj skuseny kader, tak 3 roky urcite nestacia. Nas problem je, ze sa s prestavbou zacina skoro od 0, narozdiel od takeho Madridu, ktory mladych nakupuje priebezne ku starym, aby sa od nich ucili a nepredava ich lebo je to strategicky plan na x rokov. Napr. Guardiola je v Man City od r.2016, ligu zacal vyhravat od svojho 2. roku v angazma a LM vyhral po 7 rokoch. A to si mozu kupit prakticky akehokolvek hraca. Niektore kluby su v prestavbe neustale, lebo hladaju svoju identitu vid Man United, PSG...
Snad nie:) my narozdiel od ManU mame identitu. Vieme, akych hracov potrebujeme, ale nemozeme si ich dovolit. ManU si hracov moze dovolit, ale nevie co s nimi. Ak by bola prestavba timu taka jednoducha vec, tak prachate kluby len nakupia hracov a pockaju 2-3 roky.
TVL ještě aby né. vždyť loni vyhrál o parník ligu a letos je zatím 2 body za Realem a vede skupinu LM. A to přes to v jakých finančních sra.káchn klub je.
Písal som, že tak by to malo byť. Malo neznamená na 100%. Prepáč, zmýlil som sa, lebo som si to nepočítal, čo si ty ale predpokladal, že áno, lebo si mi automaticky vyčítal matematiku, ale žiaľ môj úsudok bol z toho čo som počul. Áno po tvojom komentári som si pozrel tabuľku a overil si to. V tom momente som si to priznal a napísal som to v poslednej vete "automaticky je to potom teraz inak". Žiaden druhý názor som neignoroval. Keby si ma len upozornil na moju chybu bez tej gramatiky a matematiky, tak by sme mohli ušetriť čas a miesto v komentároch a napísal by som ti len tie dve ďalšie vety a somára a lamu by som vynechal. To je presne to čo spomínam, keď útočíš čakaj obranu, alebo zmeň štýl písania a svojej komunikácie.