To je tak prídu hráči z mám city zvyknutý na 100% makanie každý zápas kde ich tréner hecuje vynadal im zjebe ich keď nehrajú a potom prídu do Barcelony ktoré prejebe el clasiko a povie že škoda možno nabudúce xaviho mám rád ale o modernom futbale nevie nič 20 ročná tiky taka prečítané nikoho silného neporazi
Xavi hral celý svoj život tiki-taka takže on sa veľmi ťažko prikloní k inému štýlu hry .
.
Možno by mu prospelo keby mal asistentov z iných krajín ako Anglicko ,nemecko a možno talian , nech mu poradia čo s tým.
Pokiaľ nezmení to čo predvádzajú hráči na ihrisku , tak už nebude Tiki-taka ale Tik-tak , Tik tak odzvonilo a dovidenia
Problem je , že toto tiki taka nás brzdí už pár rokov a za svetovým futbalom zaostávame , môžeme mať aj 100 talentov keď tréneri ich stavajú na posty a štýl ktorý hráme skor talenty pochováva, xaviho vedenie neodvolá na ňom zakladali projekt je to ich cukrík
Nechcel som to písať, ale nedá mi. Pozeral som zápas Borusie s Bayernom a po zápase som si povzdychol, že na tento futbal absolútne nemáme. Bojím sa, že ak by sme znova dostali Bayern vo vyraďovačke tak znova dostaneme nakládačku. Bez zmeny koncepcie hry sa obraz hry nezmení.
Tak,tak, dávno to hovorím, ide o štýl hry, ktorý sa prežil. Našiel sa naň liek - súperovi stačí zabetónovať a čakať, nemusí sa báť striel spoza 16-ky a ani rýchlych útokov, kým my dodrindame k jeho bráne, vráti sa. Treba trénera zvonku, aby nás zbavil hnusných návykov prihrávať dozadu a nestrieľať na bránu, treba pokuty za málo behania...
Toto je najhorší problém tohto štýlu prídu tu hráči z Nemecka anglicka skvelé pripravený fyzicky a po 6 mesiacoch výkony začnú odchádzať lebo stratia na kondičke a sú nútený hrať tento debilný štýl obávam sa že aj keby prišli debruyne s hallandom tak za pol roka z nich xavi spraví pocupkavajucich debilov čo si nahrávajú na 3 metre dobprehustenej obrany
.
Možno by mu prospelo keby mal asistentov z iných krajín ako Anglicko ,nemecko a možno talian , nech mu poradia čo s tým.
Pokiaľ nezmení to čo predvádzajú hráči na ihrisku , tak už nebude Tiki-taka ale Tik-tak , Tik tak odzvonilo a dovidenia