Nemal čisla ani v Leeds. Uz vtedy to nedavalo zmysel ho priviest. Strasne mi pripomina Antonyho z united.
Aspon ze nestal tak vela ako on😀
Inaksie flop tento prestup
Oooo to zas s antonym ho neporovnavaj pre Boha tento chlapik dal 13 golo v leedsi jasne hodnotu 80 mega asi nema ale my si nemozme dovolit predavat aj to malo co mame minuly rok herne nic moc ale ciselne oproti dembelemu uplne inde mal aj velmi pekne momenty a pomerne dobru strelu z poza 16tky ja by som sa ho nezbavoval nanpozicii 10tky kde ho xavi dal proti sevilly dokedy sa nezranil hral velmi dobre robil pekne nabehy za obranu a pekne rozohraval tam by ho podla mna mohol xavi skusat keby mal gule nieco zmenit a nie vzdy ho tlacit na kridlo kde svojou neschopnostou niekho obist ubija cele muzstvo
Ale ja si predstavujem kridlo ktore ti da za sezonu 20+20 ako kridlo ktore je hodne hrat zaklat v barcelone.
To samé felix, zo zaciatku som mal riadnu radost akoby ožil ale posledne mam trosku pochybnosti ale tam je este skoro hodnotit a myslim ze raphina uz vykonne nepojde hore
Felix má výborné převzetí míče ,umí obejít jednoho i dva hráče ,až se odnaučí padat a až Barcelona začne hrát jiným stylem ,tak by mohl být velmi platný
Aspon ze nestal tak vela ako on😀
Inaksie flop tento prestup
To samé felix, zo zaciatku som mal riadnu radost akoby ožil ale posledne mam trosku pochybnosti ale tam je este skoro hodnotit a myslim ze raphina uz vykonne nepojde hore