Včera sme videli opäť vykon nasej ikony Lewandowskeho, dvakrát dotiahol barcu do európskej ligy a rovnake vykony podava v repre,super strelec v zapasoch i nicom
Tottenham by byl schopný zaplatit, protože kvůli zranění jim vypadl na delší dobu Madison a Richarlison šel na operaci. Jejich ofenzivní hráči kromě Sona a Kulusevskiho se zatím neprezentují dobrým dojmem
Raphinhu v zime posIať do Tottenhamu a niekde som čítaI, že po Ferranovi pokukuje NewcastIe, tak toho tam posIať v Iete a priviesť ako hovoríš Roqueho ideáIne v zime a potom v Iete skúsiť zabojovať o Saneho/Mitomu/WiIIiamsa...
Predať Raphinhu a tým by sa malo uvoľniť miesto pre Roqueho, takže budeme viacmenej s útočníkmi na rovnako ako teraz a možno to uvoľní miesto aj pre nejaké DMko už v zime. To je za mňa win-win situácia.
Ako inak sa chytnes rovno toho s najhorsou formou :D
Raphina neni zly ale ak by sme vdaka jeho predaju zarobili peniaze na Kimmicha napr tak nehovor ze by si nebral. Hraca nepredribluje, pritom ma vybusnost aby taketo suboje robil ale on ju vyuzije len na to aby sa uvolnil a nahral dozadu. Pod tlakom nepresne nahrava a s tym Xavi nic neurobi. Hadam nebude ucit 26rocneho hraca ako kopat do lopty. Ked ostane nevadil by mi vobec ale treba peniaze.
Jasne že by som chcel Kimmicha ale potom by sme zas nemali RW. Jamal neuhra celu sezónu a k nemu treba hráča do základu a to nie je ani jeden z nich, mozno Kubo.
A obaja vieme že Raphinha je najlepsi keď si potiahne loptu z čiary do stredu a odtial striela, centre má tiež slušne ale Xavi ho drzi na ciare ako na voditku.
To napísali poľské média o výkone Lewu: Kapitán Robert Lewandowski máchal rukami frustráciou, zatiaľ čo český brankár kvôli tomu, aby nezmrzol," všimol si komentátor. "Oba tímy ponúkli tak málo kvality, že obdiv si ako zvyčajne zaslúžili výlučne fanúšikovia.
Kdyby byla jistota, že můžeme utratit všechny peníze co od nich dostaneme, za nového hráče, a jestli dají na stůl 80m+, tak klidně. Koupili bychom za něj Roqueho + nějaké dobré produktivní LW. Měli bychom Fatiho+to LW-Roqueho+Lewu-Ferrana+Yamala
Williams, Savio, Barrenetxea, Kubo, Henrique, Pino,....
Pri dobrej ponuke by som nevahal.
Raphina neni zly ale ak by sme vdaka jeho predaju zarobili peniaze na Kimmicha napr tak nehovor ze by si nebral. Hraca nepredribluje, pritom ma vybusnost aby taketo suboje robil ale on ju vyuzije len na to aby sa uvolnil a nahral dozadu. Pod tlakom nepresne nahrava a s tym Xavi nic neurobi. Hadam nebude ucit 26rocneho hraca ako kopat do lopty. Ked ostane nevadil by mi vobec ale treba peniaze.