Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2023-11-18 10:27:44
Už keď niekdo nový, ja by som velmo rád videl unás Artetu
jirkam Premium
2023-11-18 10:52:16
Zase někdo bez zkušenosti se špičkovým týmem
Experimenty, Experimenty
2023-11-18 11:07:48
Mě by se líbil Roberto De Zerbi.
2023-11-18 11:19:09
Co to je zase za hovadinu ???! Proč by Xavi někam odcházel ???? Já jsem absolutně proti ! Jasně že bych někdy udělal pár věcí jinak, ale jinak se mi líbí jak to Xavi dělá a byl bych velice nerad kdyby odešel...... Vezměte si, kolik vytáhl mladíků z akademie a kolik je jich dneska téměř v základu ! A je to hlavně tím, že mají Xaviho důvěru ! Po mnoha přešlapech je pro mě Xavi světlo na konci tunelu ! Teď jeho výsledky přibrzdilo spousta zraněných, ale věřím, že po repre pauze srazíme ty šmejdy z Atletika a vrátíme se zpátky do čela, kam patříme a že uvidím katalánské derby s Gironou o vrchol tabulky .......
2023-11-18 11:59:27
Len tak pre porovnanie: Xavi je tu uz skoro 2 roky a nasa hra je casto stale otrasna. A to sme ziskali vela novych hracov. Potom je tam taky Bielsa: prevezme Uruguay a nezmeni velmi nic na kadry, a tim, ktory naposledy vyhral v Argentine mozno pred 40 rokmi zrazu nabije Braziliu a potom majstrovsku Argentinu doma. Nech si kazdy spravi vlastne zavery.
2023-11-18 13:56:38
Možno by sme už konečne mohli prestať najimat trénerov, ktorí to v Barce dobre poznajú.. Potom to vyzerá tak, že všetci robia to iste.
2023-11-18 14:32:04
Ja myslim ze treba vyraznu obmenu kadra,nie vymenu trenera,tu sa roky vyberaju hraci krvnej skupiny barce,pokisl nezmenime typologicky hracov moze tu trenovat aj Ježiš kristus a stale sa nebude dať hra barce pozerat,gavi,pedri ,gundogan,co s takou zalohou urobi iny trener,traja typologicky rovnaki hraci, samozrejme romeu tu nezapasuje,to nie je hrac co sa mota donekonecna s loptou,de jong uz je tiez tej istej krvnre skupiny,hraci nesmiernej individuálne j kvality ,bohuzial herny styl ich nepusti ináč ,balde to iste,jednoducho sa prispôsobía a hraju fifun2023,bez kuska fantazie,odchodom messiho skončil moment prekvapenia v hre barcelony,toto je len pocitacova hra
2023-11-18 16:27:48
To by dopadlo, absolutně bez zkušeností, to už radši toho Xaviho
2023-11-19 07:38:17
.........a netreba zabúdať,že každého trénera treba zaplatiť ! A keď sa prepustí tréner pod zmluvou,treba doplatiť.....
A ešte nie je ani Setien vyplatený....
Takže- snívajte ďalej.....
jirkam Premium
2023-11-19 13:58:50
My fanoušci, se nedíváme přes ekonomiku,ale pro lásku ke klubu.