Netreba sa radovať z cudzieho nešťastia skrz zdravie, lebo karma je svina a vracia úder. Nikoho neteší zranenie FDJ či Pedriho. Dokonca ani v Madride nejasali nad ich zraneniami. Je to šport,v ktorom zdravie je veľmi citlivé. Tešiť sa zo zranenia druhého, je skôr úbohé ako športové.
Ja som nevedel, ze sa smajliky daju citat ako slova, resp. ako myslienky. Ide o to, ako sme boli minule decimovani, a preto sme (scasti) tahali za kratsi koniec. Teraz su oni na rade, a kedze sa bojuje o prvenstvo, velmi ma to tesi. 🙃😉 Nemusite s tym suhlasit, hlavne ak si myslite, ze dokazeme Real porazit aj vtedy, ked je v plnej sile.
A ubohy je akurat ten, kto neznesie ine nazory a postoje ako tie, s ktorymi suhlasi.
ale tesili sa v madride ked boli nasi hraci zraneni. Videl som plno takych komentarov. A nie je to ziadny vysmech alebo prianie zranenia ale normalna bezna reakcia nad oslabenim supera.
Road- úbohosť je neprijať názor iného ,toto ale neni normálne ak sa tešíš z nešťastia iných ,zo zranení a prajes niekomu chorobu.To je skôr zlosť človeka .Myslim že zdravie je o dosť levelov viac ako sport a karma je svina,pozor na to. Priať niekomu chorobu,zranenie je dosť úbohé a obhajovať sa že sa nedá citat smajlík je tiež vtip,aj ten smajlík má svoj význam . Nevidel som že by niekto od konkurenta prial zranenie príklad FDJ či Fati,Gavi atd . Hovoríš oni na rade? Vieš kolko hráčov chýbalo zo základu už v EC? Skús si to pozrieť už v tej dobe ich chýbalo dosť a vlastne aj pred tým .
Dobre, chlapci, myslite si co chcete. Ja som nikde nepisal, ze sa tesim z nestastia inych. Ale z toho ze je Real oslabeny, urcite ano. 😉 A to nehovorim o tom, ze Brazilia bude oslabena proti Argentine. Cize moja reakcia zostava: 😃😄😁😆😅🤣
A dôvod oslabenia? Zranenie ,takze sa tešíš zo zranenia -logicky. Na článok o zraneniach si dal smajlíkov ,asi to neznaci úctu rešpekt či prianie šťastia . V živote nechci aby bol super horší ,ale to aby si ty bol lepší -vtedy ideš hore 😉
Tak este posledny krat, lebo tu IQ ide dole. Hovori sa, ze vsetko zle je na nieco dobre. Pre supera a jeho hracov su tie zranenia nieco zle, no pre nas zas nieco dobre. A prestav si, ze mne su dovody oslabenia supera uplne ukradnute. Mne je jedno, ci ide o zranenie alebo o nieco ine. Ja za to nemozem, kedze som to ja nesposobil. Mna tesi vysledok, nie zdroj/dovod oslabenia, ktory mi je, este raz, uplne jedno. Pekny vecer.
Áno asi ide IQ dole keď ta tu pochopilo kopu ľudí ako pochopilo..
ako vysvetlujes “pre súpera niečo zle” takze prajes súperom niečo zle .To neni moc v poriadku ,mal by si svojim priať dobre ,aby boli lepší atd a nie súperom zle a aby boli slabší . Proste je ti jednoduche treba chcieť byt lepší ako super a nie priať súperom nech sú horší ,potom stojíš na bode a nenapredujes keď len super je horší . Ja ti naopak prajem všetko dobre ,aj hracom ..samozrejme svojim nech sú lepší ako súper 😉 o tom svedčí charakter .. veľa šťastia 😉
Cule90- v najsilnejšej zostave už nehrá pekne dlho.. Thibo,Militao,Alaba,Mendy,Tchou,Camavinga,Guler,Vinicius,Bellingham,Kepa kopu z nich zlhodobejsie zranenia … Neskutočne veľa zranení ,napriek tomu sa netreba vyhovárať a hrat s tým čo je,zranenia k tomu patria.
Nie, prišiel som sem vyjadriť podporu v skore uzdravenie všetkým zraneným hráčom, nad ktorými si honite ego od závisti, že doteraz behali po ihrisku, kým sa pár Vašich miláčikov uzdravovalo. Za to že hrá niekto za iný klub ako Barcelona, ešte neznamená že budem debil čo sa raduje zo zranenia súperov. A to platí pre všetky kluby, nie len ten môj 😉😘
Katana Je zaujímavé , že ty si sa tu odbavoval vtedy , keď sme mali my zranených a teraz si tu zase keď má zranených "ten tvoj klub" a plačeš.Aspoň si sa priznal k "svojmu klubu", doteraz si to zatĺkal a klamal.Veľa krát ti tu bolo povedané , že kto chce klamať musí mať dobrú pamäť.😭😭😭
Je vidět přirozený talent Dembelého na zranění 🤣. Ale nyní vážněji, UEFA by si měla sednout s ligami a debatovat o kalendáři, protože to není možný. Kolik fotbalistů ještě doplatí na narvaný harmonogram
A ubohy je akurat ten, kto neznesie ine nazory a postoje ako tie, s ktorymi suhlasi.
ako vysvetlujes “pre súpera niečo zle” takze prajes súperom niečo zle .To neni moc v poriadku ,mal by si svojim priať dobre ,aby boli lepší atd a nie súperom zle a aby boli slabší . Proste je ti jednoduche treba chcieť byt lepší ako super a nie priať súperom nech sú horší ,potom stojíš na bode a nenapredujes keď len super je horší . Ja ti naopak prajem všetko dobre ,aj hracom ..samozrejme svojim nech sú lepší ako súper 😉 o tom svedčí charakter .. veľa šťastia 😉