Keby prisiel Lo Celso bolo by to dokonale. Hracov s takym profilom ako je on alebo Isco je momentalne na trhu asi 0,000. Obavam sa, ci Roque nedorazi az v lete..Nemoze sa z marketingoveho hladiska stat, ze real prinesie Endricka OR/AND Mbappeho OR /AND Daviesa a my kupime Cancela a ak budeme mat stastie tak nejakeho malo nakladneho osvedceneho DM. To by Barcelone vela novych fans do sezony neprilakalo.
Já už fakt nevím, kolik by nám museli za toho tragéda Raphinhu nabídnout, abychom to vzali. 🤡 Newcastle za něj nabízel kolem 70 a Saudové by dali dost možná i stovku... ale ne, my přece nejsme vůbec v žádné finanční krizi a raději prodáme Gaviho.
Co zatím Raphinhu sleduji, tak totálně nekonzistentní hráč, za jehož každým ucházejícím výkonem jsou 3 tragické. 1v1 nepřejde ani pařez (tedy víceméně hlavní náplň práce křídla) a my nejen že ho koupíme za 55 míčů, ale ještě zarputile odmítáme využít rovnaké slepoty dalších klubů... já fakt nevím. Hlavně že chtěl Xavi z klubu vyštípat Frenkieho za "špatné" výkony, ale milovanému Raphinhovi dá klidně desátý rok na adaptaci v lize. Reálně, kolik lepších hráčů by se dalo za ty peníze koupit...
Co zatím Raphinhu sleduji, tak totálně nekonzistentní hráč, za jehož každým ucházejícím výkonem jsou 3 tragické. 1v1 nepřejde ani pařez (tedy víceméně hlavní náplň práce křídla) a my nejen že ho koupíme za 55 míčů, ale ještě zarputile odmítáme využít rovnaké slepoty dalších klubů... já fakt nevím. Hlavně že chtěl Xavi z klubu vyštípat Frenkieho za "špatné" výkony, ale milovanému Raphinhovi dá klidně desátý rok na adaptaci v lize. Reálně, kolik lepších hráčů by se dalo za ty peníze koupit...