Myslím že sympatie su jedna vec a realita druhá, až narazi na realitu rychlo zmeni nazor,tak ako ho zmenil jeho idol messi, osobne si myslím,ze keby mal messi dnes 15 rokov,vybral by si real a dnes by si na bernabeu uzival záver kariery v ohromnom štyle s možno dvakrát tolko vyhranymi titulmi ako v Barcelone,ved hrat v dnešnom reale pre messiho by bolo skvostne obdobie, dirigovať tychto mladikov to by hranicilo s fantaziou
Henten provokater (PK) hore je uz absolutne trapny. Naco sem postuje, ako zmysluplny dovod neexistuje. Ako male dieta. Preto ho treba ignorovat a prestane ho to bavit sem pisat. Verte mi, to je 100% "zbran" na takeho zakomplexovaneho jedinca. Mamicka ho ignorovala od detstva a takto sa snazi uputat pozornost...
Raul,guti ani casilas nikdy netvorili 300 milionov prijmov klubu,v tom je situacia podla mňa uplne iná a zakomplexovany je len ten co to nevidi,real ma 120 milionov prebytočné hotovosti prebytočnych penazi,250 milionov nevecerpan ych schvalenych uverov a odhadovany tohtorocny prijem pod miliardu vzhladom na prijmy z obnoveneho stadiona,vydavky na platy na urovni 500 milionov,myslim ze v lete ukážu jednoznacne na halanda,hlavne ak city bude potrestane,co je viacmenej iste,tym padom by nehralo lm ak ju nevyhra a myslim 50 melonov poslať za tohto nebude problém,bol by hlupsk aby nesiel do noveho galacticos,myslim,ze niekedy si treba naliať cisteho vina,my nebudeme schopni dať ani 5 milionov za hraca,tak obcom tu chceme snívať, počkáme kto bude zadarmo a vybavene,este lewandowski pokde zadarmo a sme sa zbavili jeho zvysujuceho sa platu a mohol prist roque,real uz teraz ma endricka isteho a my riesime tento smiesny prestup
Real je zial alebo chvala Bohu kapitola sama o sebe. Klub podporovany spanielskym kralovstvom nikdy do mizerie nepadne. Takze asi tak...Treba pit vino z fliaš s korkovým štupľom a nie talianske cikance z Tetrapaku...
Tak co lezes sem krizane , mazej do bilejch mrd.k. galacticos si tak akorat polibej prdele az dostanou od chudacku z barcy ctyrku a pujdou domu i s jejich hvezdama za 100 milionu jeden....jsi k smichu , jdi brecet jinam. Nikdo na tebe neni zvedavej zoufalce.
PETERKRIZAN, never hned vsetkemu co si si precital na internetoch. Kto ma kolko nevycerpanych uverov nevieme ani ja, ani ty, ani ten novinar, ktory o tom pisal.
Však tento link je ukradnutý madridským trollom.Kto si pamätá tak pôvodný PETERKRIZAN nebol madridský troll.A tento je , však je vidno čo píše.Bol veľmi zvláštny ale biele hovienko to nebolo.
Echeverri, Messinho. U oboch takých talentov treba využiť, že snívajú o Barcelone a nie o Madride ako Vinicius, Rodrygo, Endrick, ... Konečne talenty a snívajú o Barce. Chcem ich vidieť u nás za pár rokov a najlepšie za lacno. Nie je možné, aby teraz každý talent z Južnej Ameriky stál 50+ mega, to je choré.
Dec 31, 2024