pamätám si keď sezónu začal trénovať Lucho tiež sme hrali hovno potom sme išli do Atletica myslel som si že tam dostaneme výprask, skoro každí fanúšik už lámal nad trénerom palicu, ale vyhrali sme po krásnom a rýchlom futbale a pokračovalo to až do konca sezóny kedy sme získali treble, ja chlapcom a Xavimu stále verím kvalita tam je aj hráči z maródky sú spať, horšie to už byť nemôže :D
Už je to dávno čo som sem napísal že Barce bude trvať veľa rokov pokiaľ to bude mať nejakú tvár. Táto hra je trápenie bez nápadu a osobností. Nie je žiadny strelec a to už vôbec nie rozdielový hráč.
Sice nemáme střelce ani rozdílovýho hráče, ale naše hra je o ničem, náš styl hry je tragický, i bez střelce a driblera se dá hrát hodně dobrý fotbal,ale to my nehrajeme.
Můžeme dávat góly jako tým, a co se týče driblera,můžeš být rychlejší můžeš být výbornej dribler, ale když hraješ proti týmu co si tě přehraje v pohybu,kombinuje rychle mezi sebou v pohybu si bez šance, ale my hrajeme na místě chodíme,nepřesouváme se rychle.Což je dost špatný když si vezmeme že náš tým chce hrát jen nahrávky, nesoustředí mě se ani na velkou fyzičku nebo sílu nebo rychle napadání.Nahravanim na místě se nic nevyřeší.
To je ale jiný úhel pohledu. Samozřejmě, hraje se to na body, na poháry, na tituly. Ale pořád by to měla být i zábava, ne? Já už pamatuju Romaria, Stoickova, nemohl jsem s dočkat zápasu, když hrával Ronaldinho. Messi, Xavi, Iniesta - Messi, Suarez, Neymar. Společně vyhráváme, společně prohráváme. Ale pánové, kluci, kamarádi - mi amigos blaugranistas. Mě nebaví se na to dívat. Pořád fandím a vždycky budu. Ale radost se vytratila. Ale věřím, že to zase bude dobrý. Forca Barca. 💙❤
Nie su prachy, noveho Messiho nekupime, musi nam dorast. Hrame nahovno, ale nevidel by som to tak cierne, ukazali uz velakrat, ze maju obrovsky potencial. Vsetci sa boja realu a real sa boji nas (ked nemame zranenu polku zakladnej zostavy). Nemyslim si, ze chyba vela, aby sa to zlomilo a zacalo im to sypat. V utoku chyba medzi hracmi chemia, snad sa to s prichodom Roqueho trochu zmeni. Partiu hracov mame skvelu.
No som zvedavý ako sa bude ďalej sezóna vyvíjať, ale Xavi nezastaví ten pád formy a výsledkov ktorý prebieha už nejaký čas, do budúcej sezóny by som s ním čo by hlavným trénerom nepočítal. Strácam dôveru v jeho kompetencie viesť úspešne tento tím.
Keby v tej hre vidieť aspon nejaký progres ale práve opak je pravdou. Trápime sa stále viac a viac. Nechápem prečo hráme tak kŕčovito. Nevychádza nám absolutne nič. Strácame lacno loptu, tá hra je neskutočne pomalá a to je voda na mlyn pre súperov. Stačí nás tvrdo napádať v rozohrávke a my tie chyby vždy urobíme. V útoku to je stále rovnaké. nejaká pohľadná akcia úplne absentuje. Stále je to hra podľa rovnakej šablóny. Miesto toho aby sme si nabiehali dopredu alebo do voľných priestorov tak radšej si na istotu posúvame loptu v priestoroch kde je to absolútne neškodné a sterilné. Jasné môžte povedať, že súper sa rýchlo stiahne a útočíme do plných. To je síce pravda ale my aj keď tú šancu na protiútok dostaneme tak tam buď nieje komu prihrať alebo to dobabreme. Asi zomňa hovorí zlosť ale na toto je naozaj utrpenie pozerať. Najmä keď naši hráči dokážu v repre žiariť a v lige ich zatieni pomaly hocikto. vystužili sme obranu a dostávame dvakrát toľko gólov. V zálohe to je takisto sklamanie a útok sa neskutočne trápi. Nechápem naozaj. A preto stále častejšie rozmýšľam či je tento systém cesta? Pomaly tomu prestávam veriť.
Ďakujem chlapci, pozeral som len 15 min., potom som si nahrával a pozeral iné. Nedá sa nato pozerať, každý je už nad naše sily. Pomalý futbal dôchodcov, bez dravosti, rýchlosti a sebavedomia. Teraz už neverím v náš postup zo skupiny LM. Ale Xaviho treba vyspovedať, ak neverí ani on, musí odísť, ide o veľké peniaze.
Xaviho chyba, mal dat Raphinhu skor a Cancelo mal mat oddych a hrat tam trepars Kounde