Romea už nechcem v základnej zostave vidieť to nech da radšej nejakého mladého z Bčka horšie určite nezahrá, inak Xavi skúša všelijaké varianty ale aby posadil Lewandovskeho nato asi nemá gule
Neviem si pomôcť ale mne by sa Christensen veľmi hodil na DM. Ma dobrý pohyb, čítanie hry, je vysoký vyhráva hlavičky, ma dobru rozohrávku. Je rýchly.
V skratke ... 100x lepší ako Romeu
Ak je DM pomaly, mal by mat aspon vycibrenu techniku (ako Busquets). Romeuovi to chyba, resp. je to skoda, lebo na zaciatku sezony sa prezentoval velmi dobrymi vykonmi, napriek pomalosti. Vzdy ked ma loptu fanusik trpne, ci o nu nepride. Dnes som si dokonca vsimol, ze si ju nebol v niektorych pripadoch ani schopny prikryt telom. Beriem to tak, ze dnes nastupil v zaklade aby nechal odpocinut inych stredopoliarov po repre + cakaju nas narocnejsie zapasy. Hlavne od 30 rocneho hraca by som cakal konzistentnejsie vykony, aj ked neni top uroven. Neviem, preco Xavi nedava prilezitost Cassadovi, asi este neovlada dobre pozicnu hru, inak si to neviem vysvetlit, s jeho pristupom problem nebude, lebo sa pravidelne vyskytuje v nominacii.
https://www.forcabarca.sk/...
Ty vieš teda co robia na tréningu najlepšie 🤣 .... mne len nejde do hlavy prečo by mal Casado preraziť dávno a Fermin prerazil až teraz a je starší ako Casado
Fakt sa chces odvolavat na clanky s "informaciami" vycucanymi z prsta? Keby bol talent urovnou Barcelony tak dostane sance rovnako ako dostal 16rocny Gavi, Yamal a pod. o to viac, ked nam DM hori. Xavi vzdy nasadzoval najlepsich nikdy sa nestalo, ze by niekomu krivdil.
Ved o tom hovorím, keď začalo horieť pod zadkom a nemal tam koho dat tak dostali šancu Fermin aj Yamal... ale možno mu krivdim a dá šancu v najbližšej dobe Casadovi keď už zistil ze Romeu do základu nepatrí a nedá sa to lepiť Gundoganom alebo de Jongom...
Yamal dostal sancu uz minulu sezonu v case, ked sme mali na RW k dispozicii Demba Raphinhu aj Ferrana. DM hori od zaciatku sezony, Xavi to vie od prveho zapasu. Ale k pointe - ked hovoris ze nema gule na to ho postavit je to tliachanie do vetra ked zrejme nevies ani len to ako Casado vyzera nie to este ako hra.
Zatial sa mi najlepsie javi Marc Bernal z becka. Velmi mi pripomina mladeho Busquetsa, ktory ma dokonalu techniku, prehlad, odobera superovi lopty a vie zrychlit z 0 na 100 rychlejsie nez za vikend. Len ma myslim 16 rokov:D Na nasom klubovom logu visi uz 3 roky visačka "hlada sa top DM".
tak pôvodne som napísal že keď má 20r. neznamená že neprerazí, lebo pôvodne čo si napísal nedávalo logiku vzhľadom na to že Fermín tiež dostal šancu ako 20 ročný....ale teba logika obchádza veľkým oblúkom to sme si zvykli...
Fermin nie je talent rangu Gavi a po druhe, ked Pedri povedal ze je ohromeny z urovne Fermina tak si asi vieme urobit obraz ako trenoval, co ukazal aj na ihrisku. Casado nedostaval sance ani v pripravakoch.
Veď neni a predsa sa presadil AŽ ako 20 ročný, tak to môže byť aj s Casadom alebo iným z B-čka....a Pedri povedal to je odkiaľ? a keby aj tak aká bola iná možnosť? skritizovať ho? asi nie :D ...
Ina moznost? Nikto sa ho nepytal priamo na Fermina a povedal to, to je ten rozdiel. Ak sa opytas hraca na nazor na ineho hraca tak jeho odpoved nema relevanciu. Ak ale vychvali hraca bez toho aby sa nanho pytal je to ine, zaroven je to citit z povahy odpovede. Ked bude na to Casado mat dostane sancu na treningu je to neprehliadnutelne ked na to hrac ma, konec debaty.
zdroju sa nedočkám asi, "cítiť z povahy odpovede" :D ...to boli časy keď si orodoval za Puiga aby dostal šancu a vyhadzoval si Koemana, čiže ťa prihliadnuc na to beriem s rezervou a že si sereš do huby opäť... ja nehovorím že sa Casado presadí, ale čím skôr to zistíme tým lepšie aj pre klub aj pre hráča aj pre Xaviho, síce teraz v zápasoch keď ide " o všetko" asi nie...koniec debaty
Sk uz velky na to, aby som ta vodil za rucicky tak si "zdroj" (coze? Hovoril to sam hrac) najdes. Koeman bol stary dement, hovorim o Xavim. Puig ukazoval aj pod Koemanom v zapasoch ze ma na to hrat v rotacii, aspon do februara 2021 to platilo. Odpisal ho lebo vynasal novinarom a nasledkom bolo zbytocne pretazenie Pedriho.
"Fakt sa chces odvolavat na clanky s "informaciami" vycucanymi z prsta? " len pre istotu, nie kazdy zdroj ti vyhovuje 🤣🤣 ....puig asi netrenoval dobre a potom to ukázal aj pod Xavim takže bud boli obaja dementi alebo ani jeden co sa týka Puiga... alebo potom v tvojom svete ako ti to vyhovuje samozrejme 🤣🤣
Idiot, nevidis rozdiel medzi clankom, kde pisalek novinar napise svoje dojmy resp. musi vykazat nejaku cinnost a medzi tym, ked novinar cituje co priamo povie hrac?
V case, ked Xavi prisiel do Barcy Puig hral uz dlho hovno, ak sa to vobec da nazvat hranim a to som ti uz tiez par krat vysvetloval.
no vidíš tak si to premietni aj do momentálnej situácie, Casado keď teraz nepresvedčí aspoň do rotácie tak je zbytočné ho tu držať aj na budúcu sezónu, ale aspoň budeme vedieť a budeme vyhadzovať každého hráča nad 19 rokov lebo to neni generačný talent a tunno povedal .
Trošku nechápem to hodnotenie Christensena a Martineza. S popisu mi príde, že Christensen odohral o máličko lepší zápas no i tak má o kus horšie hodnotenie
V skratke ... 100x lepší ako Romeu
Ty vieš teda co robia na tréningu najlepšie 🤣 .... mne len nejde do hlavy prečo by mal Casado preraziť dávno a Fermin prerazil až teraz a je starší ako Casado
V case, ked Xavi prisiel do Barcy Puig hral uz dlho hovno, ak sa to vobec da nazvat hranim a to som ti uz tiez par krat vysvetloval.